Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Neki mindig más.Zozzy 5 írta:Látom egész jó kis vitát indítottam el MavubávalÉn továbbra is tartom magam, nagyszerű játékos, szivesen látnám Toure mögött, néha előtt
Mikinek más a véleménye, ez van...
várjunk még ezzel a kijelentéssel.....Motta és Edmi az tényleg nem.Már ha azrt a Barcát nézzük aki veszélyes várkire...Touré sem egy Barca szintű játékos...ahogy jópáran nemazok,pl.Motta,Edmilson,Oleguer
Ha olyan nagy játékos lenne,amilyennek te tartod,akkor szinte mindig kezdő lett volna,és ha pl.jönne mondjuk Chivu...akkor Chivut is kiszoritaná szted igazozsimiki írta:Eljutott hozzád az infóRaziel írta:Még életemben Barca meccset nem is láttamigazad lehet
![]()
![]()
![]()
Edmilka miért nem Barca szint sznted? Válogatottbeli teljesítmény,Lyonbeli teljesítmény,stb,stb,stb....egyedül az utcsó szezonja volt nagyon rossz,sérülések sem kímélték...
szóval????
Eljutott hozzád az infóRaziel írta:Még életemben Barca meccset nem is láttamigazad lehet
![]()
Oli tudjuk,h miért lehet itt...Edmilka meg kumma nagy játékos,nem igen követted a focit pár éve szntem....ha ezt nem látod be...utcsó szezonja tré volt,attól még Barca szint megvan...Raziel írta:Touré sem egy Barca szintű játékos...ahogy jópáran nemazok,pl.Motta,Edmilson,Oleguerozsimiki írta:Nem is kell vitatkozz....nehéz is lenne,mivel igazam van![]()
Azért majd állíts fel egy olyan csapatot,ahol csak a Te vágyaid szerepelnek...szntem érdekesen nézne ki![]()
Nem azt írom,h belőlük nem lehet MAJD kiemelkedő playa,de most egyik sem az...és MÉG egyik sem nyújtott annyit,hogy el kellene ájulni tőle,és ezért egy BARCA szintű csapatban lenne a helyük
Touré sem egy Barca szintű játékos...ahogy jópáran nemazok,pl.Motta,Edmilson,Oleguerozsimiki írta:Nem is kell vitatkozz....nehéz is lenne,mivel igazam van![]()
Azért majd állíts fel egy olyan csapatot,ahol csak a Te vágyaid szerepelnek...szntem érdekesen nézne ki![]()
Nem azt írom,h belőlük nem lehet MAJD kiemelkedő playa,de most egyik sem az...és MÉG egyik sem nyújtott annyit,hogy el kellene ájulni tőle,és ezért egy BARCA szintű csapatban lenne a helyük
Már hivatalos!lionelmessi19 írta:KÉpet kérünk!!Raziel írta:F.TorresL'pool,mostmár tuti.26.5milla volt fontban.
Akk lesz tuti.
Jó, veled nem vitatkozok ebben...ozsimiki írta: Egyiknél sem bizonyított sehol sem többetés az is nagy kérdés,h itt tudna e....azért Motta sem volt annyira gáz,és Edmilka is jól nyomta...persze nem ebben a szezonban...
Egyiknél sem bizonyított sehol sem többetZozzy 5 írta:Amikor még Touré nem volt a mienk, nálam ő is szóba jött volna. Egyébként min. a cserepadra lazán beférne...Edmilsonnál és Mottánál is jobbozsimiki írta: Itt???? Hol? cserepad cserepadján![]()
Itt???? Hol? cserepad cserepadjánZozzy 5 írta:Jó kis játékos, én itt is szivesen láttam volna.noname írta:MavubaVillareal
Tavaly is ezt hittük....noname írta:MavubaVillareal
Ha megtalálják Forlan helyettesét, akkor már nagyon komolyan számolni kell velük, de már most vannak olyan erősek h a BL-ért harcoljanak.
Ezt tegnap olvastam az NSO-banÁdám02 írta:Kaká volt már?Ha igen syr!
Megkérte a milan elnökét hallgassa meg a Real ajánlatát akár 80 milkát is adnának érteRemélem nem megy a Realba inkább maradjon ott ahol van!