Élő közvetítések 07/08
óóóóóóóóóóóóóóó báááááááááááz
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Így van..., eddig tapogatózott mindenki, volt egy szép Ronnie-Messi kombó, de ez nagyon szép volt. Azért nagyobb lelkesedéssel is lehetne közvetíteni a meccset
A lényeg..., könnyedén lett az első, így tovább.

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Danka00792
- Director del Fútbol
szép
Elégedett vok eddig a játékkal

1!!!!!!!!!
XAVI!!!!
Micsoda játék volt ez!!!
Micsoda játék volt ez!!!
jó játékkal kéne hinteni egy hatost 
attól mindenki megnyugodna...

attól mindenki megnyugodna...
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Szerintem ha ma nem játszunk szépen, és nem rúgunk legalább 3at a tök uccsó Levanténak, akkor meg sem érdemeljük a bajnoki címet(kis túlzással) 

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Jó formában a csapat. Látványos megoldásokat akarok, csillogást, krémes-mézes, finom játékot és R10 gólt! 
FORCA BARCA

FORCA BARCA

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.02.24. 18:53:53-kor.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
HAJRÁ BARCA!
Muszáj nyerni!Ha itt pontot vesztünk lehuzhatjuk a rolót!
Barca győzelmet,Reál vereséget mindenkinek!
Muszáj nyerni!Ha itt pontot vesztünk lehuzhatjuk a rolót!
Barca győzelmet,Reál vereséget mindenkinek!

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nekem is tetszik a kezdő, Ronaldinho, Messi Eto'o azthiszem gondoskodik majd arról hogy ne unatkozzunk. Kötelező a 3-pont, szép játékkal, szép akciókkal. Én tippem a meccsre: 3:0
Mindenkinek jó szurkolást kívánok!
CSAK A BARCA!!!
Mindenkinek jó szurkolást kívánok!

CSAK A BARCA!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Tetszik a kezdő, újra együtt elől a BL győztes hármas 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Andris
- Adminisztrátor
FC Barcelona - UD Levante:
Barcelona, Camp Nou
19:00
Vezeti: Velasco Carballo
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho - Touré, Xavi, Iniesta -Ronaldinho, Messi és Eto'o.
Levante: Kujovics, Descarga, Álvaro, Serrano, Castedo - Berson, M. Ángel, Juanma, Courtois - Geijo, Riga
Kötelező vóna behúzni, remélem meg is lesz, iskolajátékkal. Megérdemli már a Nou Camp közönsége, és mi is.
CsakaBarca!!!!!!!!
Barcelona, Camp Nou
19:00
Vezeti: Velasco Carballo
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinho - Touré, Xavi, Iniesta -Ronaldinho, Messi és Eto'o.
Levante: Kujovics, Descarga, Álvaro, Serrano, Castedo - Berson, M. Ángel, Juanma, Courtois - Geijo, Riga
Kötelező vóna behúzni, remélem meg is lesz, iskolajátékkal. Megérdemli már a Nou Camp közönsége, és mi is.

CsakaBarca!!!!!!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.02.24. 18:28:05-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila