Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne szélesedjen, csak amit ezek tudnak, csinálják jól és akkor nem lesz baj. Egyébként ha már a fejeseknél tartunk, akkor miért nem jó Ibrahimovich? Eto'o helyett egy Adebayor jönne? Na neeeeeeeeeeszergoka írta:Ez tény. De az nem árt ha szélesedik a taktikai repertoár.
Én is nagyon sajnálom
Fejelésben veri Etót. és Pep ezt akarja kihasználni az új taktikánál.Xavinho írta:Igen,szép lehetne,de inkább egy Eto'o-Henry párossal és nem Adebayorral.Monti írta:Adebayor teljesen jó lenne ide,nem hiszem ,hogy a tavalyi 20on akárhány gólját ne tudná megismételni a Barcaban,főleg ,ha Pep 4-4-2t akar játszatni akkor nagyon szép lehet a 08-09es szezon
Nem tudom,hogy Guardiola mit lát benne (azon kívül,h magas...ennyi erővel Kollert is megvehetnénk,sőt,ő biztos még olcsóbb is).
Mondja már meg nekem vki,h miben jobb Adebayor,mint Eto'o (a magasságon kívül)???
Őszintén szólva én nem tartom nagyra Bayort...azért volt a múlt szezonban olyan jó,mert jó volt mögötte a csapat.Akármelyik középcsapatban játszó csatár képes lett volna hasonlóra.Nagy baklövés lesz,ha idehozzuk Eto'o helyére.
Ja igen azt elfelejtettem írni ,hogy "ha Eto'o elmegy".Amíg itt van max cserecsatár kell az meg ne Adebayor legyenXavinho írta:Igen,szép lehetne,de inkább egy Eto'o-Henry párossal és nem Adebayorral.Monti írta:Adebayor teljesen jó lenne ide,nem hiszem ,hogy a tavalyi 20on akárhány gólját ne tudná megismételni a Barcaban,főleg ,ha Pep 4-4-2t akar játszatni akkor nagyon szép lehet a 08-09es szezon
Nem tudom,hogy Guardiola mit lát benne (azon kívül,h magas...ennyi erővel Kollert is megvehetnénk,sőt,ő biztos még olcsóbb is).
Mondja már meg nekem vki,h miben jobb Adebayor,mint Eto'o (a magasságon kívül)???
Őszintén szólva én nem tartom nagyra Bayort...azért volt a múlt szezonban olyan jó,mert jó volt mögötte a csapat.Akármelyik középcsapatban játszó csatár képes lett volna hasonlóra.Nagy baklövés lesz,ha idehozzuk Eto'o helyére.
Igen,szép lehetne,de inkább egy Eto'o-Henry párossal és nem Adebayorral.Monti írta:Adebayor teljesen jó lenne ide,nem hiszem ,hogy a tavalyi 20on akárhány gólját ne tudná megismételni a Barcaban,főleg ,ha Pep 4-4-2t akar játszatni akkor nagyon szép lehet a 08-09es szezon
Miért is nem Valdes?CFirpo3 írta:Henry a lehető legjobbat nyújtotta!!! Ő szerezte a legtöbb gól az egész csapatban. 12-őt a bajnokságban, 3-at a BL-ben és 4-et a kupában, ami nem rossz.
Bocs Slither, igazad van. Épp szerkesztettem a hsz-t mikor törölted.Slither írta:Úgy láttom pár embernek nehéz a felfogása, ezért mégegyszer utoljára leírom, hogy ez itt a BARCA IGAZOLÁSOK topik! Minden egyéb téma a saját topikjában!