Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mer azt hiszi,hogy a Reál azt vesz meg akit akar!Morminho írta:nem tudom ez a Roberto Carlos mért gondolja azt, h Raonaldinho a reálban akar jáccani... ha ott akarná tolni akkor nem írna alá 2010-ig szerzQdéstmár megint kezdik egymás cseszegetését, nem tudom mi értelme van ennek
Jól tudtam én azt ne félj!Swineherd írta:Tavaly elött még azt sem tudtad, hogy mi az a barca...
gratulálokLG írta:Ezek a szerencsételenek mindig azt mondják h ok lexnek a bajnokok, meg blt is nyernek, meg kupát...amikor égnek akkor meg ráfogják ha a bíro nekunk fuj, meg szerencsék van, ha mégjobban égnek akkor jonnek a 9 bl-el meg a 29 bajnoki címmel...aztán ha vége a szezonnak jovore megint...mi lexunk a bajnokok...nyomorék banda
Messi anyira katalán, amennyire te okosÁron9 írta:Nah, messi nagyot alkotott a magyarok ellen, még le se izzadt de már zuhanyozni ment... !![]()
![]()
![]()
Elég égő, láccik h. katalány, Hala Madrid!!!!!
ez akkor lenne így, ha addig egy meccset sem játszanánk. bár, amilyen szarok vagytok, innen is mi nyernénk. nemrég -21ről nyomtunk le titeket.Áron9 írta:10??????????? 20!!!!!!!
nah erről odaát van a véleményem a Real vs. Barca topicbanSwineherd írta:a 10 pontos előnyünk nov. 20-a után csak nőni fog
ezt biztos a mostani Galaktikában olvastad.. tudod, galaktikusoknak, Galaktika. európa legjobb tudományos-fantasztikus magazinja.Swineherd írta:a 10 pontos előnyünk nov. 20-a után csak nőni fog