Barça vs. Real
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hamarosan úgyis kiderül ki a jobb. Kár firtatni...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hali! Itt a Barcelona fórumán megköveteljük a helyesírást. A madridistáktól főleg!!! Tehát lécci ne barszát írj, hanem barcát, és ne tavajit, hanem tavalyit... Egyelőre csak ennyit, isten hozott a fórumon 

-
- Barça B
hellosztok Barcások
én most regeltem,innen a szomszédból jöttem Madridból
nem is kell nekünk Ronaldinho,minek kéne,most jött robinho aki 1-2 éven belül lepipálja Ronaldinhot...
Carlos csak had beszéljen,ne törődjetek vele
felőlünk azt csinál a dinnye amit akar
ha már itt vagyok akkor gratulálok a tavaji bajnoki címhez,hogy lássátok hogy nem balhézni jöttem
de jövőre nem sok jót jósolok a Barcának

én most regeltem,innen a szomszédból jöttem Madridból

nem is kell nekünk Ronaldinho,minek kéne,most jött robinho aki 1-2 éven belül lepipálja Ronaldinhot...

Carlos csak had beszéljen,ne törődjetek vele

felőlünk azt csinál a dinnye amit akar

ha már itt vagyok akkor gratulálok a tavaji bajnoki címhez,hogy lássátok hogy nem balhézni jöttem

szánalmas...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Mondogassa csak, de szerintem Ronaldinho nem fog Figo nyomdokaiba lépni, akárhogy is szeretnék azt a realnal. Laporta sem hülye. És a realnak sincs 150 millió eurója. Szóval szerintem Carlos ezt nyugodtan elfelejtheti. Mint ahogy azt is, h bármelyik sorozatban is jobban fognak teljesíteni, majd, mint mi.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mer azt hiszi,hogy a Reál azt vesz meg akit akar!Morminho írta:nem tudom ez a Roberto Carlos mért gondolja azt, h Raonaldinho a reálban akar jáccani... ha ott akarná tolni akkor nem írna alá 2010-ig szerzQdéstmár megint kezdik egymás cseszegetését, nem tudom mi értelme van ennek
Carlos is ugyanojan nagyképű mint az összes többi!!
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
nem tudom ez a Roberto Carlos mért gondolja azt, h Raonaldinho a reálban akar jáccani... ha ott akarná tolni akkor nem írna alá 2010-ig szerzQdést
már megint kezdik egymás cseszegetését, nem tudom mi értelme van ennek 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jól tudtam én azt ne félj!Swineherd írta:Tavaly elött még azt sem tudtad, hogy mi az a barca...

in to exile
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
De tényleg.Tavaly elött is elötettek végeztünk.Tavaly is.Nekem nem lenne ekkora pofám a helyetekben.
in to exile
-
- Capitá del Barça
gratulálokLG írta:Ezek a szerencsételenek mindig azt mondják h ok lexnek a bajnokok, meg blt is nyernek, meg kupát...amikor égnek akkor meg ráfogják ha a bíro nekunk fuj, meg szerencsék van, ha mégjobban égnek akkor jonnek a 9 bl-el meg a 29 bajnoki címmel...aztán ha vége a szezonnak jovore megint...mi lexunk a bajnokok...nyomorék banda

SIEMPRE FIELES
Ezek a szerencsételenek mindig azt mondják h ok lexnek a bajnokok, meg blt is nyernek, meg kupát...amikor égnek akkor meg ráfogják ha a bíro nekunk fuj, meg szerencsék van, ha mégjobban égnek akkor jonnek a 9 bl-el meg a 29 bajnoki címmel...aztán ha vége a szezonnak jovore megint...mi lexunk a bajnokok...nyomorék banda 

Messi anyira katalán, amennyire te okosÁron9 írta:Nah, messi nagyot alkotott a magyarok ellen, még le se izzadt de már zuhanyozni ment... !![]()
![]()
![]()
Elég égő, láccik h. katalány, Hala Madrid!!!!!

-
- Llegenda del Barça
ez akkor lenne így, ha addig egy meccset sem játszanánk. bár, amilyen szarok vagytok, innen is mi nyernénk. nemrég -21ről nyomtunk le titeket.Áron9 írta:10??????????? 20!!!!!!!

PUYOL-XAVI-INIESTA
maj visszanézek a szezon végefelé, amikor itt fogtok sírni h. ez a hajó már elúszott, sziasztok!
-
- Llegenda del Barça
nah erről odaát van a véleményem a Real vs. Barca topicbanSwineherd írta:a 10 pontos előnyünk nov. 20-a után csak nőni fog

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2005.08.19. 10:34:11-kor.
-
- Llegenda del Barça
ezt biztos a mostani Galaktikában olvastad.. tudod, galaktikusoknak, Galaktika. európa legjobb tudományos-fantasztikus magazinja.Swineherd írta:a 10 pontos előnyünk nov. 20-a után csak nőni fog

PUYOL-XAVI-INIESTA
10??????????? 20!!!!!!!