itt pedig a gólátlag Eto'oval és Eto'o nélkül:

Nem, mert igazi sportember és mindent annak rendel alá, hogy sérülése után a régi legyen!sasi1 írta:Szerintetek nem áll fent annak a veszélye, hogy Eto e sérülés után már nem lesz az, aki volt?
legyen ugy ahogy mondod,de sajna nem az a szempont itt hogy fiatal és hogy nem annyira sérülékeny, hanem az hogy mennyire marad meg benne a sérülés,mert bizti hogy lesz benne egy kis félsz ezután-amit elöbb utobb elhagy majd-tudom mert velem is ez volt! de remélem minnél elöbb a régi lesz!noname írta:Szerencsére azért nem volt olyan súlyos Etoo sérülése mint Mottáé vagy Xavié. Ők azért viszonylag hamar újra formába jöttek. Etoo is fiatal. Sztem egy hónap és újra a régi lehet.
Azért Messit se felejtsük el remélem ő is majd a legjobb formáját hozzaJOEY20 írta:Én már el sem tudom mondani hogy mennyire várom Eto'o-t!Hihetetlen nagyot fog lendíteni a játékunkon!A bajnokságban meg ha csak az eredményt nézzük szerintem a körülményekhez képest elég jók vagyunk csak 1 vereség az is a Realtól az még belefér!Eto'o val megállíthatatlanok leszünk
A többit meg behúztuk, ha az elsőt nem is olyan könnyen.Slither írta:Valencia ellen, hazai pályán a szokásos 1-1-es döntetlenre futotta.Los Banditos írta:Akkor fáradt volt mindenki,Ronaldinho is mondta hogy még nem nagyon heverték ki a VB-t és a túra is fárasztotta őket.ViszontCelta,Osasuna,Racing,Valencia ellen ez a hármas kezdett! Meg lehet nézni milyen eredményekkel
![]()
Valencia ellen, hazai pályán a szokásos 1-1-es döntetlenre futotta.Los Banditos írta:Akkor fáradt volt mindenki,Ronaldinho is mondta hogy még nem nagyon heverték ki a VB-t és a túra is fárasztotta őket.ViszontCelta,Osasuna,Racing,Valencia ellen ez a hármas kezdett! Meg lehet nézni milyen eredményekkel
![]()
En meg akkor ha igy állunk fel, nyerünk, és jol játxunkSilvanus írta:Húúúú, gyerekek. Én igazából tudjátok mit várok már nagyon-nagyon?!... Azt a meccset, amin idén először újra az a kezdő csatársor áll fel, hogy: Ronaldinho Eto'o MessiJJJJAAAAJJJJJJJJ!!!!!!
Ez kérem így van!Los Barrachos írta:Én sem tartom sanszosnak a Pichici-díjat, viszont ha Kanouté nem nagyon húz el, akkor talán be tudná fogni Eto'o...
OFF:Los Barrachos írta:Ez különben tényleg érdekes, hogy a BL-ben Ronaldinho és Eto'o is triplázott az Udinese illetve a Panathinaikosz ellen, de a bajnokságban egyiknek sem sikerült, pedig az ember azt gondolná, a spanyol bajnokságban a kisebb csapatok ellen könnyebb brillírozni...