Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó nehogymár ennyiért elengedjék...Sőt semennyiért sem kéne!!!!!Raziel írta:Eto'o is megy az Arsenalbaállitólag 20millió fontért.
doki írta:Eduardo Da SilvaArsenal
Jó, a helyében én sem elégednék meg 50 ezerrel mondjuk. Ha már teheti, akkor a legtöbbet akarja kicsikarni. Liverpool úgyis megad neki 90-100 ezret a végénScorpio írta:Miért ne!Game90 írta:Torres megérkezik Angliába, aztán élből 100ezres fizetést akar
ozsimiki írta:Úgy ökrök ahogy van,de mind1ik fél....Sharkinho írta:Valahol olvastam, hogy a Pool nem biztos, hogy megadná neki ezt a fizetést, és az Inter is bejelentkezett Torresér...![]()
Pool megad egy nevetségesen magas összeget a gyerekért,majd pedig nemadja meg a szintén nevetséges fizetését....a gyerek már azt hiszi magáról,hogy ő Maradona,és Messi egyben,és neki ekkora fizetés dukál,holott mi a lófalloszt bizonyított eddig![]()
![]()
![]()
Semmit..csak,h kumma nagy egója van...
Úgy ökrök ahogy van,de mind1ik fél....Sharkinho írta:Valahol olvastam, hogy a Pool nem biztos, hogy megadná neki ezt a fizetést, és az Inter is bejelentkezett Torresér...
Szerintem egy kicsit alkuldoznak és aztán megadják! Mindkét fél akarja az igazolást, így nem lesz gond!noname írta:Az Atleticoval már megegyeztek, a baj csak az h Torres nagyon sokat kér:heti 100000 font
Szerinted mikor igazoltuk volna le?Los Banditos írta:Csalódtam a kölyökben.Azt mondta, hogy max. a Barça kedvéért hagyná el az Atléticot.
![]()