Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Shandor
Jugador d'estrella

2007.06.10. 23:20:43

redmiller írta: Egyszerűen lassabban mozog! Nézzétek meg a tavalyi, tavalyelőtti góljait! Hova lett a lendület??? Az eltűnt... Lassabban gondolkodik (hiába no! Pasi... Megy a csajok után...), teljesen kiszámítható, mert lassú...
Azért ez nem ilyen egyszerű: frissesség (nem volt), pihenés (nem volt), megfelelő alapozás (nem volt)..
Biztos az is benne van, amit te mondasz, de nem egyértelmű és kizárólagos indok!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.10. 23:08:55

messi6502 írta: Sokan azt mondják Ronaldinho hibája, szerintem ez nem igaz.
Lássuk csak mit mondott Dunga (azért világbajnok volt... Nem is akármilyen csapattal!): Ronaldinho lelassult!
Csak észreveszi, akinek a keze alatt is játszik...
Kevesebbet futott...
Gólok javarészt pontrúgásokból születtek...
A cselei is sokszor elhaltak... Vajon miért??? Azért annyira nem kiismerhetők... Egyszerűen lassabban mozog! Nézzétek meg a tavalyi, tavalyelőtti góljait! Hova lett a lendület??? Az eltűnt... Lassabban gondolkodik (hiába no! Pasi... Megy a csajok után...), teljesen kiszámítható, mert lassú...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Mihu
Director del Fútbol

2007.06.10. 22:18:44

Barcaforever írta:Figyeljetek,lehet itt mondani,akármit, de ezt a bajnokságot nem a végén kellett volna megnyerni,hanem az a rengeteg elvesztett pont hozza ezeket,mallorca ellen 1-1 vagy a sevilla elnni vereség.Gyenge volt a csapat és idén ennyit tudtak.

Jövőre erősíteni kell!!!
Betis nem? :roll: Gondolom hogy arra gondoltál csak mást írtál :)
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.06.10. 21:58:13

aynas írta:
jelwaz :shock: gudjohnsen az idényben hányszor volt kezdő? rúgott 5 bajnoki gólt 14 szer volt kezdő meg csereként beugrott kb ugyanennyiszer és kihagyta a helyzeteket. saviola jóval kevesebb játéklehetőség mellett 18 bajnoki meccs kb 7-8 szor volt kezdő is rúgott 5 gólt.
aynas, gondolkodj már kicsit tovább a statisztikáknál... :roll:

Mindannyian láttuk (mert annyit azért játszott Saviola), h sokkal többet ő sem tesz hozzá az egészhez :roll:
Ugyanakkor természetesen ha a két játékos közül kell választani, akármiről is legyen szó, Saviola.
gyerekek fárasztóak vagytok annyi hülyeséget írtok itt, hogy már fáj. inkább ne írjatok semmit.
Attól függetlenül, hogy hogy állok a témához, és mi róla a véleményem, ha ennyire lefáraszt téged az, amit a "sok hülyegyerek" összeír, akkor inkább Neked nem kéne írnod, és egy kicsit hanyagolni a fórumozást.
Idejössz, és kiosztasz mindenkit, aki más véleményen van. Előfordult nálam is, de nekem is megmondták. Most te is vedd észre kicsit magad. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.10. 21:54:26

aynas írta:gyerekek fárasztóak vagytok annyi hülyeséget írtok itt, hogy már fáj. inkább ne írjatok semmit.
Nem kioktatni kéne a másikat, hanem szólni, ha vmit benézett.
Ha választani kell, akkor inkább te ne írj.
aynas
Capitá del Barça

2007.06.10. 20:49:00

gyerekek fárasztóak vagytok annyi hülyeséget írtok itt, hogy már fáj. inkább ne írjatok semmit.

barcaforever :shock: mallorca ellen mikor játszottunk 1-1et?

jelwaz :shock: gudjohnsen az idényben hányszor volt kezdő? rúgott 5 bajnoki gólt 14 szer volt kezdő meg csereként beugrott kb ugyanennyiszer és kihagyta a helyzeteket. saviola jóval kevesebb játéklehetőség mellett 18 bajnoki meccs kb 7-8 szor volt kezdő is rúgott 5 gólt.
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.06.10. 20:36:33

Figyeljetek,lehet itt mondani,akármit, de ezt a bajnokságot nem a végén kellett volna megnyerni,hanem az a rengeteg elvesztett pont hozza ezeket,mallorca ellen 1-1 vagy a sevilla elnni vereség.Gyenge volt a csapat és idén ennyit tudtak.

Jövőre erősíteni kell!!!
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2007.06.10. 19:53:57

Azért én Eto'o-t se ajnároznám annyira! Mert hiba lövi meg a maga góljait, inkább lőne kevesebbet, de fontosabbakat. Most az Espanyol ellen 2-1-nél belebombázott egyet Kamenibe (józan ész egy szál sem volt benne) és ez sajnos tipikus Eto'o betegség. Mint ahogy a sokszor az is előfordul, hogy passz helyett 30 m-ről rábombázza, és 20-ból egyszer bejön. Én nem szidni akarom őt, de én nem értek egyet azzal, hogy minden játékost így magához kössön egy csapat. És nálam Eto'o az elküldhető kategóriába tartozik.
Azt sem állítanám, hogy Rijkaard agyon variálta taktikát. Most mi a helyzet? Mindenki tudja mit fogunk játszani, talán Messi az egyetlen meglepetés forrás, de már arra is számítanak, hogy őt nem tudják kiszámítani. Szerintem évek óta siralmas a Barca igazolási taktikája. Szerintem minden évebn cserélni kéne egy-két embert, és legyenek gyakori cserék.
Másrészről Gudjonsent senki ne szidja! Játszahat ey évben összesen 80-an percet és azalatt várjátok tőle a csodát, miközben igazából lehetősége sem volt beépülni a csapatba. Én rohadtul utálom, hogy 38 meccsből, 37-en ugyanaz a kezdő, és és ugyanazokat cserélik be 10 meccsen, sokkal több játékos forgatás kell. Nem is csodálom annyira, hogy már nem bírják.
Az meg a legnagyobb hülyeség a világon, hogy a Real megérdemli. Kétségtelenül jobban, mint a Barca, sajnos, de ebben az évben csak a Sevilla nyújt önmagához méltó teljesítményt, a Barca is és a Real is a szellemfosnyi szintet sem éri el. Ha játékminőséget is kellene teljesíteni, akkor mindkét csapatot elküldenék a p.i.csába...
Mihu
Director del Fútbol

2007.06.10. 19:19:23

visca el barca írta:
messi6502 írta: -Hank Ten Cate(remélem jól irtam) aki, köztudottan sokat segített a védekezés taktikánál

- mióta elment Hank Ten Cate azóta a védelem pocsék.
ez mind szép csak sajnos nem igaz. köztudott, hogy henk a csatarokkal és tamado középpályásokkal, frank pedig a hatso alakzattal foglalkozott
Így van...Henk találta ki a támadó taktikát...én mondtam hogy baj lesz hogy elmegy Henk...mindenki az ismerőseim közül azt mondta hogy dehogy lesz baj majd nézzem meg....csak nekem lett igazam :roll:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.10. 18:40:49

visca el barca írta:
messi6502 írta: -Hank Ten Cate(remélem jól irtam) aki, köztudottan sokat segített a védekezés taktikánál

ez mind szép csak sajnos nem igaz. köztudott, hogy henk a csatarokkal és tamado középpályásokkal, frank pedig a hatso alakzattal foglalkozott
Én vmi olyasmit hallottam, hogy rengetegszer volt olyan, hogy Henk volt kint a játékosokkal edzésen, Frank eközben meg a papirokat intézte az irodában :roll: Mondjuk lehet benne igazság, mert akkor le lett ordítva a fejük, ha lazsáltak, és nem volt olyan, hogy 1 gólra beállunk védekezni...
visca el barca
Presidente del Barça

2007.06.10. 17:00:07

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messi6502
Jugador del Barça

2007.06.10. 16:35:25

Nem sokat szoktam írni, de most megteszem ezek után.

Az egész onnan indul, hogy a játékosok elvesztették azt a tüzet ami 2004 Februárjától hajtotta őket.

Bár ez még elég lenne a bajnoksághoz, de elment Hank Ten Cate(remélem jól irtam) aki, köztudottan sokat segített a védekezés taktikánál és addig nem is volt olyan nagy baj a védelemnél, néha Valdes baki, de az más.
Valdes felnőtt jól véd!
A védelemnél a legnagyobb baj, hogy mindig van 1 néha több poszt ahol nincs minőségi játékos, pl.: Oleguer.....legalább, ha focizni tudna és, ha ismerné a lestaktikát....
Nem azt mondom, hogy venni kell védőt hanem, hogy mióta elment Hank Ten Cate azóta a védelem pocsék.
Addig se volt a legjobb, de mindenki tudta mit kell tenni.

Aztán a középpályások...
Nem is lenne baj, ha mindenki azt játszaná, amit tud és nem csak felfutnak a pályára és lődörögnének...
Sokan azt mondják Ronaldinho hibája, szerintem ez nem igaz.
Hiába játszik kevésbé fényesen mint eddig, de ha megnézzük mennyi gólt lőtt míg Eto'o nem volt akkor rájövünk, hogy nélküle a kiesés ellen kéne harcolni...

Aztán a csatárok...

Ha Messit ide veszük akkor azt kell mondanom ő a legjobb ebben az évben, szerintem ez egyértelmű.
Nem az ő hibája.
Eto'o nem játszott sok meccsen, de lőtt ahhoz képest sok gólt(11-13/17-18 meccsen, nem tom biztosan)

Akkor itt hol a baj??

Az a baj, hogy nem gondolt senki arra, hogy Eto'o lefog sérülni 5-6 hónapra ezért Gudit vették, hogy majd néha játszik csereként, de aztán egyből kiderült, hogy ő nem pótolhatja Eto'ot tehát nem értünk vele semmit.
Ezért kellett volna egy mínőségi csatárt venni.

Na de a legnagyobb, hiba talán mégis az, hogy Riijkard folyamatosan össze-vissza alakitja ki a taktikát, ami vagy jó vagy nem!!

Tehát összefoglalva:

- Riijkard elküldése
- Egy jó edző szerződtetése(nem nagy hírű, hanem JÓ)
- Egy minőségi Védekező Középpályás
- Minőségi csatár, Eto'o cseréjeként
- És esetleg, ha lehet akkor egy JÓ, FIATAL védő!!
- És még egy nagyon fontos dolog!!: Az a bizonyos "láng" felélesztése!!

Ennyi kéne. Szerintem nem olyan sok(csak pénz ügyileg)!
Ha ez meglenne akkor nem lenne az, hogy a Madrid a favorit, stb...

Ja és elkell ismernem, hogy a Madrid ebben az évben bebizonyította, hogy van Motivációjuk, akkor mi mért nem tudjuk??

Ezt az évet megérdemli a Madrid, de jövőre nekünk kell nyerni!!

Remélem nem lett hosszú és sokan elolvassák :D
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.10. 15:46:51

visca el barca írta:
Rivaldo11 írta:Hát Miki...
Ha így lesz, én azt hiszem két hétig részeg leszek. :D
tesókám legyen inkább 3.... igerem a 3. hetet én állom :D
Na de akkor nekem is állod e :?: :wink: :lol: Elvégre én "álmodtam" meg... :lol:

Na de szntem is eldőlt ez az egész...ha mégse,akkor a Madrid lehet akkor válságba kerül,amilyenbe még talán nem is volt....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
visca el barca
Presidente del Barça

2007.06.10. 15:38:11

Rivaldo11 írta:Hát Miki...
tesókám legyen inkább 3.... igerem a 3. hetet én állom :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
aynas
Capitá del Barça

2007.06.10. 15:23:15

nah valami értelmeset én ís írok ide. az igazság az, hogy lusta vagyok ide mindig pötyögni.

hogy uccsó pillanatokban kaptunk gólt nem lep meg, és ahogy kaptuk az se. motiváció , koncentráció hiány és sztem egy kicsi tele volt a gatya is. úgy értem tuti benne volt a fejekben , nehogy gólt kapjunk az uccsó pillanatokban.

már 1-2 éve írtam ezt a lessezést. felesleges erőltetni, mer nem megy. puyol, thuram integetnek mint a vasutasok, de valaki mindig bennragad.
arról megint nem ír senki, hogy a partjelző(k) elnéztek az espanolnak 3-4 szitut, ahol nem hogy less, de még egyvonal se volt. és az első gólnál is hasonló volt a szitu (azaz bennragad valaki nálunk)
koncentráció hiánya elől ,a kihagyott helyzetek megbosszlták magukat.

ÁTLÖVÉS.nem érterm miért nem lehet 20-25ről kapura lőni. én ezt hiányoltam az egész bajnokság során. oda érünk a 16-os elé és megy a tili toli 6 védő között. emiatt kéne lampard. ő nem szarozik, tűzel és 10-ből 8 szor a kaput is eltalálja.

a védekezésünk megye II-es szintű nincs mentég puyoltól oleguerig mindenkit elküldenék 3,14-be. dühítő helyezkedési hibák, lassúak. minden csicska csatár ellenünk ficánkol. ebban nagyok vagyunk.

és amit már párszor megírtak. a tétmeccsek többségét elbuktuk a szezonban

szuper kupa sevilla 0-3

b.l. cselzi és liverpool, világkupa, bajnokságban : real, valencia oda-vissza
sevilla 0-1ről tiziről 10 ember stb. is megcsináltuk.
betis odavissza 1-1, espanol 1-3, 2-2
bajnokságban 6 vereség meg 9-10 döntetelen azaz 16 meccset elszórakoztunk. EGYSZERŰEN NEM ÉRDEMELJÜK MEG A BAJNOKSÁGOT!
barca99
Llegenda del Barça

2007.06.10. 15:19:29

Ezen már én is elgondolkoztam. Van néhány ilyen megható videó youtube-on a Barcáról. Na már most kellenek bele olyan anygaok is, amikor mindenki szomorú, amikor nem nyerünk, stb... Most ebbe az évbe azért volt olyan sok, mert jövőre annyira kevés lesz, hogy ezt valamivel kompenzálni kell, és hát...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.10. 15:16:12

Egyébként pedig...ideje fellebbentenem a fátylat. Mármint hogy miért is nem lettünk bajnokok, illetve miért nem nyertünk semmit. A tavaly nyári szuperkupa döntő után szólt a múzeum igazgatója-ahol ugyebár az elnyert trófeák vannak-hogy a múzeum átalakítása a sok trófea miatt elkerülhetetlen. Az elnyert szuperkupát még valahogy bezsúfolják, de több már nem fér oda. Épp ezért nagyon szépen megkéri az egész csapatot, hogy legyenek szívesek semmit sem nyerni ebben a szezonban, merthogy a múzeum átalakítása csak 2008 nyarán fejeződik be.
A csapat -nem kis erőfeszítésekkel ugyan-de eleget tudott tenni a kérésnek.
Ennyi. Úgyhogy senki ne aggódjon: Jövőre folytatjuk a trófeahalmozást.
Rivaldo-A Legnagyobb.
rytuu
Jugador del Barça

2007.06.10. 15:05:18

Túl optimisták vagytok! Én tnap a real meccset néztem végig, mert úgy gondoltam, h a Barca úgyis győz majd, főleg 2-1-es vezetésnél már csak a real eredménye érdekelt... aztán mikor beállították a 2-2-es eredményt a madridiak, kimentem a teraszra, mert nem bírtam az izgalmakat és féltem attól, h látok még egy real gólt.. végül ez nem esett meg. Helyette kaptunk mi egy gólt meglepetésemre.
Hát ez van. Úgy gondoljátok, h a real nem fogja megnyerni az utsó meccset? Én nem hiszek ebben. Sztem a real a bajnok, szívem legnagyobb fájdalmára.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.10. 14:56:49

Hát Miki...
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.10. 14:39:15

Rivaldo11 írta:A labdarúgás erről szól. Már írtam, nekünk is volt szerencsénk, közel ekkora, vagy még nagyobb. Az idősebb Barca szurkolók biztosan emlékeznek rá. 1994 tavaszán. Ha Djukics a 88. percben belövi a büntetőt, akkor 1:0-ra veri a Depor a Valenciát. De kihagyta...0:0 lett a vége, mi pedig nyertünk, és miénk lett a bajoki cím.
A soras most visszavette, amit akkor adott.
úhhh,hogyne emlékeznénk 8) Akkora örömöt ritkán él át az ember,persze közben legbelül sajnáltam is őket,mert kegyetlen érzés lehetett,h kihagyta....

Talán a sors ismételheti is önmagát :wink: :arrow: Beckham 1-1nél a 94.percben büntetőt végez el (bár lehet RvN végzi el,sőt tuti),és felső kapufát lő...a bíró meg lefújja :roll: Az nagyon komoly lenne...mi meg közben nyernénk...de ez csak álom..
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.10. 14:22:13

A labdarúgás erről szól. Már írtam, nekünk is volt szerencsénk, közel ekkora, vagy még nagyobb. Az idősebb Barca szurkolók biztosan emlékeznek rá. 1994 tavaszán. Ha Djukics a 88. percben belövi a büntetőt, akkor 1:0-ra veri a Depor a Valenciát. De kihagyta...0:0 lett a vége, mi pedig nyertünk, és miénk lett a bajoki cím.
A soras most visszavette, amit akkor adott.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.10. 14:19:20

azt elhiszem, h elhallgatnád még egy darabig, de nekem már ennyi is elég volt. :D :D

a játékunk pedig olyan, amilyennek a taktika holland császára megalkotta. ezért KELL neki elhúznia a városból nagyon messzire.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Buitre
Jugador d'estrella

2007.06.10. 14:14:48

na de itt abba is hagyom a margit fényezését
pedig még elhallgatnám :wink:
No de nem okoskodni jöttem. Én is már letettem a bajnoki címről, amikor láttam, hogy semmi nem megy be (ha már itt tartunk, a 2. gól előtt volt 2-3 bazi nagy helyzetünk, úgyhogy nem rettenetesen nagy mák az, ha a 4. végre bemegy, pld. a Recre elleni uccsó gólunk inkább volt mák), MEG SEM FORDULT A FEJEMBEN (bár volt rá precedens a Betis ellen), hogy a Barca még bekap egyet. Ezzel egyrészt pechetek volt, hiszen nem volt benne a játékban, és nem is volt időtök lereagálni, másrészt ez a visszaállós játékmodor NEM FEKSZIK a Barcelonanak. Ha odateszitek magatokat, simán nyomhattatok volna még az Espanolnak, de ti inkább alibiztetek. A Barca játéka (még a mostani Barca-é is) a kombinatív támadójáték és az előretolt agresszív védekezés, itt buktátok el sztem.
Na szóval nem szeretnék a bőrötökben lenni. Amúgy sem, de most meg aztán pláne...de hogy a Sevilla is mekkora balfék!
Amúgy én akkor fogom elhinni, hogy a Real bajnok, amikor látom a csapatot is a Cibelesen... ilyen őrült bajnokságban bármi lehet...
deffent
Jugador d'estrella

2007.06.10. 14:12:46

Remélem Laporta már most eldöntötte, hogy Rijkaard nem kell a jövőben. Ezt a bajnokságot elvesztettük. Nagy részben Rijkaard miatt. Az ilyen gyenge mezőnyben a tavalyi-tavalyelőtti csapat 5 fordulóval a vége előtt bajnok.Szóval, ha valami Isteni csoda folytán a Mallorca pontot rabol a Realtól, Rijkaard akkor sem lesz jobb edző, és mennie kellene. Rijkaardnak meddig szól a szerződése, tudja valaki?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.10. 14:07:25

Igen, ebben egyetértek. Sajnos valami Isteni erő azt akarja, hogy ne mi legyünk a bajnokok.
Azt csak halkan tenném hozzá, hogy azért mi a silány, nyőgvenyelős , motiválatlan játékunkkal ugyanannyi pontot gyüjtöttünk...Ez azt mutatja, hogy normális esetben 10 ponttal kellett volna bajnokságot nyerni.
De mit is mondott az általam nagyrabecsült Németh András a Fradi női kézilabdacsapatának edzője a Győr elleni meccs után, amikor felemlegették neki a szerencsét?
Azt mondta, hogy a Győr jobb csapat, és ahhoz, hogy megelőzzék, a szerencsére is szükség volt.
Mert anélkül nem ment volna.
Ez igaz a mostani bajnoki szezonra. Egy sokkal jobb erőkből álló csapat csak második lesz(bár...hajrá Mallorca!!!)
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt