Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ezt mondtam én isnoname írta:Robinson-Lehman duóból egyértelműen Robinson a nyerő. A két védelem közt egy nagyon kis különbség az Arsenal javára
Kp az Arsenalé
Csatársor a miénk.
Én adtam nekik.Game90 írta: Szerk. és honnan van ennyi pénzetek?Bale 10 milla, Bent 17...
Jól beszélsz.el fuero írta:Majd meglátjukGame90 írta:Azért azt nem mondanám, hogy jobb csapata lesz a Tottenhamnek![]()
sztem esélyetek sem lesz a 4. helyre, mert az már a mienk.
EZen vitatkozhatnánk.Most h nincs Henry, és ha nem jön más,akkor lesznek bőven csatárgondok.Adebayor nem rossz,de csak mint egy jobb játékos cseréjét tudom elképzelni az Arsenalnál.Berbatovval az élen viszont nagyon erős a Spurs csatársora.Jövőre sztem, megint az MU és a Cselzi harcol majd a címért, a Pool simán 3., az Arsenal és a Tottenham pedig majd a 4. pozícióért.Game90 írta:Azért azt nem mondanám, hogy jobb csapata lesz a Tottenhamnek![]()
Azért azt nem mondanám, hogy jobb csapata lesz a Tottenhamneknoname írta:Az Arsenalnak tényleg bele kéne húzni, mert jelen pillanatban sztem a Tottenhamnak jobb csapata lesz és így az Ágyúsok sztem csak az UEFA-kupában fognak játszani.A múltkor szóba hozták őket Martinssal, jól járnának vele.
Kicsit sok érte, Henryt vettük ennyiértnoname írta:Darren BentTottenham 16,5 millió fontért.
Akkor Drogba kérdése érdekes lehetSlither írta:Elvileg idén nyáron Abra már nem fog nagyon pénzt adni.
Tényleg eddig még nem is lehetett hallani a Chelsea igazolásairól.Túl nagy volt a csend a csapat körül.Biztos bevásárolnak ők is a nayáron.Gauchomester írta:Na azért úgy látom lassan, de felébredt a Chelsea is. Nélkülük már nem is buli ez az átigazolási piac![]()
![]()
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=338537
Én örülnék h ha maradna, de ezek után nem hiszem h lesz még helye a csapatban. Jolnak nem igazán a kedvence és Berba helye megkérdőjelezhetetlen és akkor ott van még Keane, Mido???,Taarabt és most már Bent is.noname írta:Darren BentTottenham 16,5 millió fontért.Akkor ezek szerint Defoe eladó.
Sztem a Real az új edzőre és az ő kivánságlistájára vár.Shandor írta:Érdekes, hogy néhány csapat milyen gyorsan intézi az igazolásait (Barca, MU, Bayern, Juve, Feyenord), addig sokan "tökölnek". Nem tudom, a Madrid is pl mire vár, mert lassan elfogynak az árukban igazolható minőségi futballisták. Vagy megint huszon milliókat akarnak fizetni? Aztán ráfáznak?! (pl. Marcelo, Higuan - nem sokat mutattak eddig..)
Mindenesetre érdekes lesz még ez az átigazolási szezon, valahogy úgy érzem lesz még valami nagy durranás..