Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NemZozzy 5 írta:Akkor most így nem jutott fel a WBA?![]()
Nagyon sajnálom, mert Gerát becsülöm és tisztelem, és sokkal többre tartom mint a nagy tehetségeinket...Persze majd az ő idejük is eljöhet
![]()
Már megbocsáss,de ha vkire nem illik ez a szó,h szánalmas,az pont Geravarga tamás írta:Nos, ennyit a nagy magyar futballistáról. 71 percet játszott, és nem csinált semmit. Gratulálok a 'teljesítményéhez', megint maradandót alkotott, mint az idén oly sokszor. Szánalmas.kovinho írta:Derby County - West Bromvich Albion 1:0
Gól: 61. Pearson
![]()
![]()
Első évében még ő volt a nagy kedvenc. Aztán jött a sérülés, másodosztály, új edzőnoname írta:A West Bromban nem is kap folyamatos lehetőséget. Neki egy olyan jó csapat kéne,ahol folyamatosan játszhat. Talán a Boroban...
Nos, ennyit a nagy magyar futballistáról. 71 percet játszott, és nem csinált semmit. Gratulálok a 'teljesítményéhez', megint maradandót alkotott, mint az idén oly sokszor. Szánalmas.kovinho írta:Derby County - West Bromvich Albion 1:0
Gól: 61. Pearson
![]()
![]()
Azért lehet olyan játékosokat mondani, akik angol klubbokba szerződtekDrigo írta:Game90 sztem az olasz, spanyol, angol, francia játékosok Inter Barça M.U és Lyon szintű csapatokba játszanak...
,,Győrben kezdtem el a focit játszani""Raziel írta: http://tv2.hu/tenyek/cikk/142199/
Nem mondtam, hogy semmire sem fogja vinni a Pool'ban, csupán én kevés esélyt látok rá. Az meg, hogy leírnék vkit csakis azért mert magyar...Ezt kikérem magamnak!JOEY20 írta:Mér azt elképzelhetetlennek tartod hogy Németh játszon a Poolban egy ilyen felkészülés(szerű) meccsen mint nálunk Krikic?Mert én nem!És ha kap egy ilyen passzt pl Gerrardtól mint a mi Krikicunk akkor lehet még gólt is lő.Én nem azt mondom hogy egyből ontani fogják a gólokat de veletek se értek eggyet hogy semmire se fogják vinni csak mert magyarok.Eleve a Reserve(tartalék) ban kezdenek és ha ott játszanák végig a szezont akkor is hatalmasat fejlődnének!Az tény hogy Krikic jelenleg jobb és valszeg jobb játékos is lesz de pl ha néztétek az U 17 EBt majd szétfojt a nyagyképuségtől!
Raziel
Én meg még nem emliteném egy lapon Dos Santost Krikicel!Sztem Dos Santost nem széllt el a sikereitől! Krikicről ez már nem mondható el
Legyen úgy ahogy írod, de szerintem ez továbbra is elképzelhetetlen. Krkic egy óriási magasságokba törő reménység aki 16 évesen már a Barca nagycsapatába is játszott. Németh meg egy fiatal, tehetséges, szerintem túlsztárolt magyar srác aranyos kis babaarccal, focistahajjal aki mostanság a magyar meccseken nem kis arccal játszik.JOEY20 írta:Szvsz Németh nem tett le kevesebbet az asztalra mint Krikic.És ő is mennyire fel van sztárolva?!Nem kicsit az biztos!Sztem Németh két-három éven belűl egy erős angol középcsapatban meg fogja állni a helyét!És ott majd kinevelik belőle a nagyképűséget bár szerintem csak egy kicsit kell visszavennie!Abból ne szűrjetek le sokat hogy Mo-n milyen mert itt én is nagyképű lennék ha éppen 18 évesen 12-13 gólt rugnék az NB1 ben!Itt nincs kire felnézni.Részemről ennyi ő még épp időben kerűlt ki!Még egy év itthon és....