Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tééényleg?????Jó tudni!!!!!!!!!Rivaldinho írta:ja msn: daninho10@hotmail.com, de Bodi má a partnerem
ő is egy fórumozó volt.és hasonlítatok sokmindenben.most nem száéndékozom részletezni,hogy miben,de kísérteties.Rivaldinho írta:Sümegről szöktem meg, de erről egy szót se , és előbb leszek én miniszterelnök mint Enrique pápa, Figo-t ne is említsd mert őt utálom a földön legjobban, szal meg ne lássak itt egy frigót se
Enrique majd megáld,és egy csapásra meggyógyulsz!Charlie írta:Meg is látogatunk majd,én mint igazgató,LG mint adminisztrátorhelyettes,Enrique mint pápa,aztán még sorolhatnám...Bodi írta:Rivaldinho én csak segíteni akarok neked!Mond meg szépen,hogy melyik intézetből szöktél meg,és Charliékkal visszaviszünk,ott majd gyógyulgathatsz tovább!!!!
C.
Jujj én ebben nem vagyok olyan biztos,remegek a félelemtől!!!!!!!Charlie írta:Gynege vagy...Úgyse tudsz minket beszivatniRivaldinho írta:cavintot kell csak beszednem, de ezt a tegnapit még megszívjátok!!![]()
C.
Meg is látogatunk majd,én mint igazgató,LG mint adminisztrátorhelyettes,Enrique mint pápa,aztán még sorolhatnám...Bodi írta:Rivaldinho én csak segíteni akarok neked!Mond meg szépen,hogy melyik intézetből szöktél meg,és Charliékkal visszaviszünk,ott majd gyógyulgathatsz tovább!!!!
Hűűű Rivaldinho,eszméletlen poén volt,de mostmár vedd be a gyógyszereidet és feküdj le!!!Rivaldinho írta:na jó : A szerzemény ÉN VAGYOK!!! megvett a BARCA, és 20 millió eurós fizum lesz, + prémium, és 10 éves contraktus
Na őt énis lecserélném Eto'o-ra.igaz,hogy idén majdnem sérült volt végig,de tavaj előtt nagyon jól kente.Ő a mi emberünk!Mr. Master írta:Ugyan! Én biztosra veszem h idén az angol piacról erősítünk.
TEDDY SHERINGHAM, és mivel Eto'o-ra cseréljük, és még rá is fizetünk egy keveset, meg is kapja majd a kilences mezt.