Na hát komolyan mondom hogy a tegnapi "produkció" után sírni tudtam volna...

Az gondolom most már senkinek sem kérdés hogy mindenekelőtt egy új edző kell a kispadra (Mourinho, Scolari).
A védősorunk véleményem szerint jól teljesít az egész szezont figyelembe véve, mi kaptuk a legkevesebb gólt a bajnokságban, és egyébként is elég megbízható hátul a társaság. Valdes pedig felnőtt végre a feladatához, Casillas mögött a liga legjobb kapusává nőtte ki magát.
Viszont amit a középpályássorunk mővel az kritikán aluli... Azért szerzünk nagyon kevés gólt, mert a középpályásaink képtelenek előre fele passzolni 1-2 érintőből, inkább leveszik a labdát, csinálnak 2 visszahúzós cselt, közben lelassul az egész támadás, a védők visszaérnek, lezárják a területeket, nekünk meg nem marad más csak hátrafelé az alibi passzok! Lássuk be, hogy Deco már nem való ebbe a csapatba, kezd kiöregedni és mostanában csak a szája jár. Nyáron mindenféleképp eladnám őt, addig amíg kapunk érte valami pénzt. Xavi, mint már többször leírtam, mióta volt neki az a komolyabb sérülése, azóta sajnos egyre rosszabb teljesítményt nyújt. Rajta látszódik leginkább, hogy mennyire lelassult, a passzainak a 90%-as alibi, a maradék 10%-nak pedig a 9%-a rossz helyre megy. Fájó szívvel, de a csapat érdekeit előtérbe helyezve őt is eladnám a nyáron. Egyedül Iniesta az, akit megtartanék a középpályáról, ő még fiatal, és ő azon kevesek közé tartozik, akiknek még ebben a kínkeserves időszakban is van jó meccse. Támadósor: Eto'o, Messi, Bojan, Henry. Ők azok akiknek maradniuk kellene, a többiek meg mehetnek amerre látnak (Giovani csak kölcsönbe). Valamint a kiegészítő emberek is mehetnek nyugodtan, mint: Oleguer, Thuram, Edmilson, Ezquerro, Sylvinho, Gudjohnsen.
Az egyértelmű, hogy a középpályát kell a legjobban megerősíteni, méghozzá fiatal, gyors, technikás játékosokkal. Az én kívánságlistámon a következő nevek szerepelnek: Fabregas, Joe Cole, Lennon, Diego, Nasri. Ezek közül ha 3-at sikerülne megszerezni már szerintem nagyon jó lenne. És talán Fabregas kivételével a többiekre mind van reális esély. Valamint még a támadószekcióba hoznék 2 csatárt, egy Larsson-féle rutinos rókát, aki bírja a padozást, de ha beáll akkor tud is lendíteni a csapaton. Az én jelöltem erre a posztra: Robbie Keane. És végül hoznék még egy csatárt, aki más stílusban játszik, mint Eto'o-ék, meg tudja tartani a labdát elöl, jól fejel, képes ütközni, harcolni egész meccsen, és gólerős is. A jelöltem pedig: Didier Drogba.
És persze kellenek még a távozók helyére kiegészítő emberek is, de azt már rábízom az új edzőre
Lehet velem nem egyet érteni, de az biztos hogy a nyáron drasztikus változások kellenek, én pedig a fentebb említett játékosokban látom a megoldást!