Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.01.28. 17:05:32

aronba írta:nah az idei igazolások csődött mondtak, nem Frankie játszik hanem ők. Hogy előző klubjaikban tudtak jáyszani itt meg nem. nehogy már mindenért az edző legyen a felelős. Szánalmas ez wa szöveg hogy minden poszton a barcában vannak a léegjobb játékosok, akkor mi ewz a játék emberek ? Ne etessük már magunkat egyénileg sem a barcáé a legjobb játékosok
Ez is egy ostoba kijelentés. Milito, Abidal és Yaya is kiválóan játszottak eddig, nem véletlenül nekünk van a legjobb védelmünk.
Henry meg igenis Frank "játékrenszere" miatt küzködik sokat. Alig jó kap labdát, állandóan a balszélen kell szenvednie, és hát rossz formában lévő csapatban nehéz beilleszkedni.
aronba
Jugador d'estrella

2008.01.28. 17:01:53

nah az idei igazolások csődött mondtak, nem Frankie játszik hanem ők. Hogy előző klubjaikban tudtak jáyszani itt meg nem. nehogy már mindenért az edző legyen a felelős. Szánalmas ez wa szöveg hogy minden poszton a barcában vannak a léegjobb játékosok, akkor mi ewz a játék emberek ? Ne etessük már magunkat egyénileg sem a barcáé a legjobb játékosok
barcamessi
Jugador del Barça

2008.01.28. 16:35:42

Gaba írta:első az edző probléma. frankie-vel már nem tudnak eredményt elérni. ezt be kell látni. aztán kéne csak a játékosokat sorra venni. én diegot szeretném naon barca mezben látni. sztem a legnagyobb igazolás lenne. viszont úgy gondolom, hogy csatárt nem kéne venni, azokból van elég. és most ha vennének egyet (pl. drogba), akkor benne felvetődne a kérdés, h akkor minek hozták ide henryt? ami feltétlen megerősítésre szorul az a középpálya!!
Drogbát én azért venném meg, mert vele bővülne a taktikai variációink száma. Teljesen más stílusban játszik mint Henry :wink:
V I S C A E L B A R C A
Gaba
Jugador del Barça

2008.01.28. 16:31:59

első az edző probléma. frankie-vel már nem tudnak eredményt elérni. ezt be kell látni. aztán kéne csak a játékosokat sorra venni. én diegot szeretném naon barca mezben látni. sztem a legnagyobb igazolás lenne. viszont úgy gondolom, hogy csatárt nem kéne venni, azokból van elég. és most ha vennének egyet (pl. drogba), akkor benne felvetődne a kérdés, h akkor minek hozták ide henryt? ami feltétlen megerősítésre szorul az a középpálya!!
barcamessi
Jugador del Barça

2008.01.28. 16:26:02

Na hát komolyan mondom hogy a tegnapi "produkció" után sírni tudtam volna... :cry: Az gondolom most már senkinek sem kérdés hogy mindenekelőtt egy új edző kell a kispadra (Mourinho, Scolari).
A védősorunk véleményem szerint jól teljesít az egész szezont figyelembe véve, mi kaptuk a legkevesebb gólt a bajnokságban, és egyébként is elég megbízható hátul a társaság. Valdes pedig felnőtt végre a feladatához, Casillas mögött a liga legjobb kapusává nőtte ki magát.
Viszont amit a középpályássorunk mővel az kritikán aluli... Azért szerzünk nagyon kevés gólt, mert a középpályásaink képtelenek előre fele passzolni 1-2 érintőből, inkább leveszik a labdát, csinálnak 2 visszahúzós cselt, közben lelassul az egész támadás, a védők visszaérnek, lezárják a területeket, nekünk meg nem marad más csak hátrafelé az alibi passzok! Lássuk be, hogy Deco már nem való ebbe a csapatba, kezd kiöregedni és mostanában csak a szája jár. Nyáron mindenféleképp eladnám őt, addig amíg kapunk érte valami pénzt. Xavi, mint már többször leírtam, mióta volt neki az a komolyabb sérülése, azóta sajnos egyre rosszabb teljesítményt nyújt. Rajta látszódik leginkább, hogy mennyire lelassult, a passzainak a 90%-as alibi, a maradék 10%-nak pedig a 9%-a rossz helyre megy. Fájó szívvel, de a csapat érdekeit előtérbe helyezve őt is eladnám a nyáron. Egyedül Iniesta az, akit megtartanék a középpályáról, ő még fiatal, és ő azon kevesek közé tartozik, akiknek még ebben a kínkeserves időszakban is van jó meccse. Támadósor: Eto'o, Messi, Bojan, Henry. Ők azok akiknek maradniuk kellene, a többiek meg mehetnek amerre látnak (Giovani csak kölcsönbe). Valamint a kiegészítő emberek is mehetnek nyugodtan, mint: Oleguer, Thuram, Edmilson, Ezquerro, Sylvinho, Gudjohnsen.
Az egyértelmű, hogy a középpályát kell a legjobban megerősíteni, méghozzá fiatal, gyors, technikás játékosokkal. Az én kívánságlistámon a következő nevek szerepelnek: Fabregas, Joe Cole, Lennon, Diego, Nasri. Ezek közül ha 3-at sikerülne megszerezni már szerintem nagyon jó lenne. És talán Fabregas kivételével a többiekre mind van reális esély. Valamint még a támadószekcióba hoznék 2 csatárt, egy Larsson-féle rutinos rókát, aki bírja a padozást, de ha beáll akkor tud is lendíteni a csapaton. Az én jelöltem erre a posztra: Robbie Keane. És végül hoznék még egy csatárt, aki más stílusban játszik, mint Eto'o-ék, meg tudja tartani a labdát elöl, jól fejel, képes ütközni, harcolni egész meccsen, és gólerős is. A jelöltem pedig: Didier Drogba.
És persze kellenek még a távozók helyére kiegészítő emberek is, de azt már rábízom az új edzőre :D

Lehet velem nem egyet érteni, de az biztos hogy a nyáron drasztikus változások kellenek, én pedig a fentebb említett játékosokban látom a megoldást!
V I S C A E L B A R C A
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.01.28. 16:02:25

Én tovább támogatom a Quaresma vonalat,Nasrival és egy edzővel.Kit kéne elküldeni nem tudom, de ez a két játékos egy jó taktikával azt hiszem nagyszerűen egészítené ki a csapatot.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.28. 16:00:50

Lennon írta:Ezt írják a Foci24.com-on.A hírek szerint a spanyol Real Madrid együttese szenzációs, 100 millió fontos vételi ajánlatot tett az angol Manchester Unitednek Cristiano Ronaldo átigazolásával kapcsolatban! Ha létrejönne az üzlet, akkor a világ, mindenkor legjobban fizetett játékosa lenne Ronaldo! Ugyanis hat éves szerződést kötne vele a királyi klub, s netto 40 millió fontos gázsit garantálnának erre az időszakra neki. Ami éves szinten közel netto 7 millió fontot jelenete alapfizetésként, erre jönne a prémium és az egyéb jutalékok! Jorge Mendes, Ronaldo ügynöke már meg is kezdte az egyeztetéseket a MU-val! Azonban a végső döntést a játékos fogja kimondani! Korábban Calderon 60 millió fontos összeget lebegtetett meg, azonban a 100 miliió tényleg szenzáció lenne! Kíváncsian várjuk a további híreket!

Szerintettek belemegy vajon? sajlnánám mert a barca is megakarta szerezni.
A foci 24-en az sem igaz amit kérdeznek :wink:
Lennon
Barça B

2008.01.28. 15:56:02

Ezt írják a Foci24.com-on.A hírek szerint a spanyol Real Madrid együttese szenzációs, 100 millió fontos vételi ajánlatot tett az angol Manchester Unitednek Cristiano Ronaldo átigazolásával kapcsolatban! Ha létrejönne az üzlet, akkor a világ, mindenkor legjobban fizetett játékosa lenne Ronaldo! Ugyanis hat éves szerződést kötne vele a királyi klub, s netto 40 millió fontos gázsit garantálnának erre az időszakra neki. Ami éves szinten közel netto 7 millió fontot jelenete alapfizetésként, erre jönne a prémium és az egyéb jutalékok! Jorge Mendes, Ronaldo ügynöke már meg is kezdte az egyeztetéseket a MU-val! Azonban a végső döntést a játékos fogja kimondani! Korábban Calderon 60 millió fontos összeget lebegtetett meg, azonban a 100 miliió tényleg szenzáció lenne! Kíváncsian várjuk a további híreket!

Szerintettek belemegy vajon? sajlnánám mert a barca is megakarta szerezni.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.28. 11:00:17

Jó, de már így is sok a törpe a csapatban. Inkább vmi benga kéne sztem.
Lennon
Barça B

2008.01.28. 10:58:09

Nekem tetszik Sergio Agüero játéka megkénne nekik szerintem venni mert erősebb lehtne a csatársorunk és középályásként is megállja a helyét.Nagyon tetszik még Kerlon játéka és Fabrégasé,Kahlenbergé és Lennoné,Diégóé,Nasrié Lehetne értük ajánlatott tenni szerintettek?Ti kit látnátok szívesen a csapaton belül? az ilyenek helyett mint Decó,Edmilson,Gudhnjonsen.A Goal.com-on Olvastáttok hogy Crosástól érdeklődik Benzema a barca iránt meglehetne próbálni valami ajánlatott tenni érte szerintem.
aky01
Jugador d'estrella

2008.01.24. 18:39:49

hm... kelet----Berbatov.vagy volt már rá példa nálunk is Hagi,Popescu,Kubala,Kocsis.
Szerintem a keletieknek nagyon nagy az akaratuk,elszántak,harcosak
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.24. 18:14:18

Azért az a ki-mikor-fut be elég csalóka dolog. Ennek nagyrészt abban látom az okát, hogy Európa keletebbi részéről jön a srác. Bezzeg a braziloknál elég annyit mondani, hogy itt az új Ronaldinho, az argenítoknál az új Maradona, és 17-8 évesen viszik őket, mint a cukrot... aranyárban.

Bár nem hiszem, hogy ő kell nekünk, csupán szvsz igazságtalan, hogy a nagy focibirodalmakban a tőlük nyugatra lévőket sztárolják, a keletieknek meg jócskán kell bizonyítani. :roll:
aky01
Jugador d'estrella

2008.01.24. 17:57:03

Én támogatom a fiatal tehetségek igazolását!!!

http://www.tribalfootball.com/article.php?id=75505
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.24. 17:15:03

Azért Cristiano Ronaldo se lenne sehol ha nem vitte volna el Sir Fergie magával a Sportingtól és Rooney se érne töbet az Evertonba. Most egy 22 éves játékost nem lehet nagyon megítélni, lehet neki még kevesebb idő kellett volna MU-ban mint Ronaldonak. Mind1, ezzel nem azt akarom mondnai h vegyük meg vagy szükség lenne rá neértse senki félre.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.24. 17:12:51

Fernando írta:Mellesleg a Real is eléggé rávan indulva. Elegem van h mindenkit megvesznek előlünk. (vagy próbálnak)
Akkor ne haragudj, de ezt nem tudom értelmezni. Kire gondoltál akkor?

Off: Tanuljuk már meg, hogy egy db "n" betűvel kell írni a mexikói nevét. THX.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.01.24. 17:12:25

Fernando írta: Egy szoval sem mondtam h vegyük meg vagy h szükség lenne rá!
Esetleg ha Guddy, Ezquerro eligazolna és Giovannit kölcsönadnánk.
Hát akkor százszor inkább Giovanni :!: Azért ő valamit mutatott ( ha nem is sokat ) nagycsapatban, és még mindig csak 18 :!: 22 éves játékos azért már nem az a nagyon fiatal a mai futballban, pár éve még nem lett volna rossz... Mostanában azért nem ritkák a 16-17-18éves nagyon fiatal játékosok ( Lennon, Giovanni, Bojan, Pato, Anderson stbstb) és ha belegondolunk Cristiano Roanldo is és Rooney is 22évesek, és ők azért már nem kevesett tettek le az asztalra... 'Túlsztárolják' ezt a srácot nagyon, szerintem, de ez csak egy vélemény a sok közül :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.24. 17:03:58

grecki írta:
Fernando írta:Luka Modric, a Dinamo Zagreb játékosa. 22 éves horvát válogatott. Mellesleg a Dinamo csk-ja. Eddig 2 gólt lőtt a bajnokságban 2-t az UEFA kupában. És ott volt a Wembleyben megvert Angolok elleni csapatban is. Hangsúlyozom 22 éves. Mellesleg a Real is eléggé rávan indulva. Elegem van h mindenkit megvesznek előlünk. (vagy próbálnak)
A kérdés csupán az MARAD, hogy láttad már játszani minimum két meccsen? Arra meg nagy ívben teszek, ha a Real meg akarja venni. Ha jól emlékszem, akkor a Chelsea és a MU is 20 millákkal dobálózott... Ennyiért is megérné?Nem Tom, hanem Jerry...
Egy szoval sem mondtam h vegyük meg vagy h szükség lenne rá!
Esetleg ha Guddy, Ezquerro eligazolna és Giovannit kölcsönadnánk.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.24. 16:50:24

Fernando írta:Luka Modric, a Dinamo Zagreb játékosa. 22 éves horvát válogatott. Mellesleg a Dinamo csk-ja. Eddig 2 gólt lőtt a bajnokságban 2-t az UEFA kupában. És ott volt a Wembleyben megvert Angolok elleni csapatban is. Hangsúlyozom 22 éves. Mellesleg a Real is eléggé rávan indulva. Elegem van h mindenkit megvesznek előlünk. (vagy próbálnak)
A kérdés csupán az MARAD, hogy láttad már játszani minimum két meccsen? Arra meg nagy ívben teszek, ha a Real meg akarja venni. Ha jól emlékszem, akkor a Chelsea és a MU is 20 millákkal dobálózott... Ennyiért is megérné?Nem Tom, hanem Jerry...
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.24. 16:40:15

Luka Modric, a Dinamo Zagreb játékosa. 22 éves horvát válogatott. Mellesleg a Dinamo csk-ja. Eddig 9 gólt lőtt a bajnokságban 2-t az UEFA kupában. És ott volt a Wembleyben megvert Angolok elleni csapatban is. Hangsúlyozom 22 éves. Mellesleg a Real is eléggé rávan indulva. Elegem van h mindenkit megvesznek előlünk. (vagy próbálnak)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.01.24. 17:12:34-kor.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.24. 16:29:05

Kb egyetértek barca99-el. Viszont egy biztos, csak olyan csatárt vennék, mint Larsson volt anno, szal aki vágja hogy a padon kell ülni, de amikor beáll akkor nem csak a pályán lesz, hanem tesz is vmit a játékhoz! Bizonyos meccseknél, bizonyos eredménynél a cserék bizony sokszor lesznek, kell hogy legyenek, a főszereplők! Ezquerro el is akar menni, és sajna rossz a formája, márpedig am jó lenne ő is...Messi, Dinho nem igazán mondható konkrét csatárnak, ezt asszem nem kell magyarázni. Titi és Eto'o az igazi, de mögéjük azért még kell valaki. A fiatalokat meg adjuk már kölcsönbe egy kiscsapatba!!!! Ott lehet bizonyítani, meg kiemelkedni. Ilyen célokkal ellőtott csapatban nem (gondolom érthető h miért --> nyomás)

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.24. 16:25:13

Replay írta:Modric: Anything For Barcelona Move
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=559132
Értelmesebb képet is kriakhattak volna róla! :lol: :lol: :lol:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.24. 16:16:04

Nem igazán vágom ezt a Modric gyereket, de nekem is az a véleményem, hogy támadó pozícióba nem igazán kell senki. Vagy ha mégis veszünk valakit, az remélem csakis vérbeli center lesz, álá Trezeguet.
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.24. 15:13:06

És az előző hsz-em melyik részét nem sikerült értelmezni? :roll:
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.24. 15:03:30

Stem elég ennyi támadó, mert azért nem abból kell kiindulni, h mindig sérült lesz 2-3 csatár, amúgy meg sztem van 3 helyre 7 támadó (Bojan, Gio, Santi, Ronnie, Messi, Eto'o, Titi). Ezquerro-nak pl. így is az a baja, h keveset játszik, és a padra meg butaság lenne sztem klasszist igazolni!
Lezárt