Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezzel teljesen egyetértek.Simon András még itthon sem túl ismert, nemhogy majd Angliában lesz az.Raziel írta:dehogy örültem volna,csak nem szeretem h fel vannak sztárolva a semmiért.Ha a Man Utd-ba mentek volna akkoris ez lenne a vélemyénem,semmit nem fognak ott cisnálni,csak a padot koptatni,százszor tehetségesebb fiatalok vannak ott,elhiheted,az nem Magyarország,hanem Anglia.
Off: pont beakartam írni az offba,hogy nézzed,hátha ragad vmi rádGame90 írta: Off: Ozsi, ha nézted az eurosporton a ping-pong meccset, akkor tudhatod, hogy mire számíthatsz majd ellenem![]()
![]()
Majd máskor elolvasom akkorozsimiki írta:Aki éjjel legény....ne legyél lusta![]()
![]()
ez pontosan igyvanozsimiki írta:Aki éjjel legény....ne legyél lusta![]()
![]()
Szerintem mindkét félnek igaza van..Drigoéknak is,és Sharkéknak is! A Pool megfigyelői nem hülyékből állnaklátnak fantáziát Némethékben...akármekkora arcuk is lett a tavaszra!
Viszont a két Magyar tehetség hamar visszavehet sokat az arcából,ha a mostani nagy felbúzúdlás gyorsan átmegy meghökkenésbe,ami az elvárásokat,és edzés melót illeti Angliában...
Aki éjjel legény....ne legyél lustaGame90 írta:Bocs, ha ugyanazt írom le, csak nem akartam végigolvasni az elöbbi hsz-eket![]()
Valamit azért csak tudnak, hogy őket igazolták leSztem Némethből jó játékos fog Angliában válni, csak ne szálljon el magától. Lehet, hogy mindig a 'Poolnál lesznek, de az is lehet, hogy kezdetben még kölcsönadják őket egy kisebb csapathoz. Viszont jobban örültem volna, ha az Arsenalhoz igazolnak
Én mindenesetre szurkolok nekik
noname írta:Sztem egyáltalán nincsenek túlsztárolva. Ugyanezt el lehetett volna mondani néhány éve Messire is, akit néhány meccs után az új Maradonának neveztek, végül pedig Messi bizonyított is.
Messi vs. Némethnoname írta:Sztem egyáltalán nincsenek túlsztárolva. Ugyanezt el lehetett volna mondani néhány éve Messire is, akit néhány meccs után az új Maradonának neveztek, végül pedig Messi bizonyított is.
A kép tényleg jó lett azzal semmi bajom.Sharkinho írta:De jó nektek, hogy így előre tudjátok, hogy nem fognak semmit csinálni Angliába...
A képet meg csak azér csináltam, hogy megnézzem, hogyan fest Németh Pool mezben.
Drigo írta:De azok lehetnek, csakhogy nem ilyen agyonsztárolt egoazégbe szinten mit csináltak az ősszel agyonsztárolt MTK-s fiatalok tavasszal?A Loki 80pontot vert rájuk, vagy tavaszra elment a tehetségük???Ez megint csak arra jó, hogy a magyar értelmiség elmondhassa, hogy na majd most...kicsit uncsi, legalábbis számomra.el fuero írta:Miért Magyarországon nem lehetnek tehetséges fiatalok?
De nembaj majd a 2010es VB-t megnyerjük ennyi tehetséggel...
De azok lehetnek, csakhogy nem ilyen agyonsztárolt egoazégbe szinten mit csináltak az ősszel agyonsztárolt MTK-s fiatalok tavasszal?A Loki 80pontot vert rájuk, vagy tavaszra elment a tehetségük???Ez megint csak arra jó, hogy a magyar értelmiség elmondhassa, hogy na majd most...kicsit uncsi, legalábbis számomra.el fuero írta:Miért Magyarországon nem lehetnek tehetséges fiatalok?