Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.20. 14:44:53

zeli39 írta:-

Sajnos nincs senkinél a bölcsek köve és nincs olyan taktika, ami hosszú évekig garantálja a dominanciát és a Barcán kívül is van még egy rakat csapat, aki adott esetben a kudarcok után dupla erővel próbálja újra!

Lucho felett eljár(t) az idő, és ideje megújulni, de lehet azt méltósággal, becsületben is.
A hozzászólásod sok igazságot tartalmaz.[/quote]
Ennek ellenére mégis követelitek a trófeákat. A PSGt hányszor szivattuk meg az elmúlt èvekben? Nem volt várható hogy most meg fognak dögleni ellenünk? A Real utoljára 5 éve nyert bajnoki címet, szerintetek mennyire rávannak már kattanva? De ugyanez igaz visszafele is, volt hogy sorfalat álltunk a Bernabeuba majd kaptunk simán egy 4est, de rá egy évre visszarúgtunk egy hatost mert mentálisan mi akartuk jobban, vagy a Bayern elleni meccsek stb.
Szerintetek véletlen hogy soha senki nem tud BL címet védeni?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Balinho
Entrenador del Barça

2017.02.20. 13:37:43

zeli39 írta:Mi történt 2 éve ?A csapat igazán akkor játszott a legjobban mikor kiderült ,hogy elnökválasztás lesz.Úgy gondolták megszabadulnak az elnökségtől és Luis Enrique-től is egyszerre.Nem volt titok a játékosok kit támogattak aztán ez let és most itt tartunk .
Valahol ott azért megbukik az elméleted, hogy pont a triplázás tartotta Bartot és LE-t a helyén, szóval ha meg akartak volna szabadulni tőlük, akkor miért voltak motiváltak? A triplázással jól megszabadultak tőlük... - OFF - Amúgy szeretünk nosztalgikus romantikával tekinteni Laportára, de azért távol volt ő a szenttől és sérthetetlentől, úgyhogy a klubra igencsak ráférne valami harmadik, külsős jelölt, aki elég erős ahhoz, hogy ne csak 4-5%-ot kaparjon össze. - OFF vége -

De amúgy ezt az érvrendszert sosem értettem: Tehát 2 éve nagyjából u.ez a csapat jól tudott játszani, mert motivált volt, de ebben az edzőnek semmi szerepe nincs. Idén a csapat sokszor unott és motiválatlan, az mind az edző hibája. Értem!

Az nem lehet, hogy a csapatok életében vannak jobb/szerencsésebb szezonok és a nagy sikerek után mindig nehezebb tartani a szintet? Pep alatt amíg megvolt az intenzitás a tiki-taka a tökéletes totális futball iskolapéldája volt, ahogy vesztett az impulzivitásból / intenzitásból a csapat, úgy lett a korszak végére tiki-takából vérunalmas tötyi-lötyi alibi futball.

LE meglátta és végre-valahára továbblépett az aszott-unott, meddő labdabirtoklás-fetisiszta focin és elindította a csapatot a direktebb játék felé, úgy hogy az alapvető stílus-elemeket és filozófiát megtartotta. Amikor csúcson működött, akkor az a fajta hibrid futball hibátlanul működött, most hogy a középpályán minősége évről-évre amortizálódik kiütközik a gyengesége ennek a stílusnak is és gyakorlatilag nincs középpályás játékunk.

Pep Barcája ellen a végére már mindenki feladta a labdabirtoklást és kontrázott veszettül, és félpályáig feltolt védelem ellen, ha a Pique-Masch duót meccsenként fejenként 4-5x kényszerítetted versenyfutásra, akkor törvényszerűvé váltak a botlások. Lucho megfordította a dolgot, magunknak hagyott sokkal nagyobb teret, ami a támadóhármas kvalitásait tekintve utólag egyértelmű, hogy alapfeltétel volt a sikerhez. Viszont mivel ezzel egyidőben a középpályánk mind jelentőségben, mind kvalitásban egyidejűleg erodálódott, így ha letámadással nyomást gyakorolnak ránk az ellenfelek, akkor a direkt játék pontatlanabbá válik, a középpályánk meg nem a top Xavi-Ini-Busi, aki a labdakihozataloknál hibátlan, úgyhogy ebben is törvényszerűen benne van a botlás.

Sajnos nincs senkinél a bölcsek köve és nincs olyan taktika, ami hosszú évekig garantálja a dominanciát és a Barcán kívül is van még egy rakat csapat, aki adott esetben a kudarcok után dupla erővel próbálja újra!

Lucho felett eljár(t) az idő, és ideje megújulni, de lehet azt méltósággal, becsületben is.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.02.20. 12:43:49

S.Agüero írta:
Alves-Pique-Mascherano,Alba,Rakitic,Xavi,Busquets,Iniesta,Neymar,Messi,Suarez, ezzel a csapattal egy epilepsziás vak mókus is képes lett volna hasonlókra
Ez a kedvenc érvem, "velük én is tripláztam volna". :lol: Ebből a világválogatottból csak két ember nincs már itt, akkor most miért nem nyerünk? :(

Ezt bírom a fórumban, ha van 1-2 rosszabb meccse valakinek, akkor körülbelül ráhúzzák az egész idényére, hogy rossz volt, míg ha hoz pár jobb meccset, akkor ugyanez, csak a rosszat nem látják a jótól.
Nem mintha csak 1-2 rosszabb meccse lenne most LE-nek, de azért ne felejtsük már el, ami 2 éve történt.
Ettől függetlenül szerintem is akkor jár mindenki a legjobban, ha év végén feláll a padról, mert ezért a szezonért egyelőre ő a legnagyobb hibás.
Pedig nem volt ő rossz, javultak a szabadrúgások szereztünk gólt szögletekből, de most megint semmi tegnap egy értelmes szögletet nem rúgtunk, pedig bőven volt magas ember a csapatban, Mátyás, Umtiti, Gomes, Rakitic Suarez,

Ha összerázza a csapatot nem lesz gond. De ebben nem lehet nagy rutinja mert friss edző ilyen sokáig lehet sehol se volt még
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.20. 12:27:07

Alves-Pique-Mascherano,Alba,Rakitic,Xavi,Busquets,Iniesta,Neymar,Messi,Suarez, ezzel a csapattal egy epilepsziás vak mókus is képes lett volna hasonlókra
Ez a kedvenc érvem, "velük én is tripláztam volna". :lol: Ebből a világválogatottból csak két ember nincs már itt, akkor most miért nem nyerünk? :(

Ezt bírom a fórumban, ha van 1-2 rosszabb meccse valakinek, akkor körülbelül ráhúzzák az egész idényére, hogy rossz volt, míg ha hoz pár jobb meccset, akkor ugyanez, csak a rosszat nem látják a jótól.
Nem mintha csak 1-2 rosszabb meccse lenne most LE-nek, de azért ne felejtsük már el, ami 2 éve történt.
Ettől függetlenül szerintem is akkor jár mindenki a legjobban, ha év végén feláll a padról, mert ezért a szezonért egyelőre ő a legnagyobb hibás.
Samper
Director del Fútbol

2017.02.20. 12:21:44

Eddig azon a véleményen voltam, hogy a szezont még vele csináljuk végig. Keményfejűsége miatt azonban minden előrelépés gátja. Fel kéne állítani és a hátralévő időszakra egy a klub alkalmazásában lévő másik edzőt kellene a kispadra ültetni, akiben Messiék is megbíznak.
Legendinho
Jugador del Barça

2017.02.20. 11:52:25

Szerintem teljesen elfáradt mentálisan, és azért is ilyen reményvesztett már. Soha nem volt egy Simeone, de néha azért ő is örjöngött (főleg a durva belépőknél), de nem az volt rá a jellemző, még ha gála volt, akkor se.
Megértem, hogy nem lehet ezt a terhelést sokáig bírni, és ezért is nem szidom, meg anyázom, mert szép számmal hozott trófeákat, és azért játék is volt mellé, de az egyértelmű, hogy év végén el kell köszönni egymástól. Szerintem neki is egyértelmű már egy ideje, csak reménykedett, hogy kitart a lendület év végéig.
Bartomeu, OUT NOW!
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.20. 11:37:00

senki nem várja tőle, hogy songoku legyen, de azért ha egyenlít az ellenfél, akkor legalább felállhatna és tapsolhatná, meg pörgethetné a játékosokat, mert szerencsétlenek ha tegnap kinéztek a padra annyit láttak, hogy ott ül két láma és néznek maguk elé.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2017.02.20. 10:51:34

visca el barca írta:íme az egyenlítő gól utáni pillanat. közhely, de egy kép többet mond ezer szónál.

Kép
Amikor végét járta a korszak, ugyanígy nézett Pep vagy Rijkaard is. Igen, tény, hogy megfáradt a Barca-Lucho kapcsolat, de ha valaki, hát LE épp nem egy halvérű edző.

Amúgy annyira imádom, hogy egyesek a kispad melletti ugrálással azonosítják egy edző kvalitásait, és a tényt, hogy a saját frusztrációjukat nem látják az edzőn visszatükröződni, azt sértésnek veszik. Sajnos, ha ez igaz lenne, akkora a TOMLAF-ozó edzők lennének a legsikeresebbek, de valahogy mégsem a Miguel Herrerák az edzőtársadalom elitjei.

http://giphy.com/gifs/high-heels-robben-qU8o9coWaR5Sw" target="_blank

Nem azt mondom, hogy egyik jó, a másik nem, hanem hogy ha épp siker és felszálló ág van, akkor az egyik edző épp hidegvérű, nyugodtságot sugárzó magabiztos/ezer fokon égő, játékosait tűzbe hajtó nagy motivátor, ha nem megy, akkor egyből tehetetlen, mélaképű és muja/hisztisen toporzékoló, idegbeteg, feszültséggeneráló, agitátor.

De még mielőtt nekem estek leírom: Lucho és a csapat alatta megfáradt, eljött az ideje a váltásnak, lépni is fog év végén és ez is lesz a helyes lépés. Viszont az a fajta kipécézés, ami itt megy az továbbra is elkeserítő, pláne egy olyan emberrel, aki játékosként és edzőként is kitette a szívét-lelkét és igazából valószínűleg az első sikertelen szezonja után önként veszi a kalapját.

Sajnos el kellene fogadni, hogy hiába tolja-fossa ezerrel a média ezt, ez a csapat már nem dominálja a világot, nem egyértelmű tagja a legszűkebb világelitnek (főleg a középpályán, és ha az nem működik, akkor nyomás alatt a védelem se egy TOP-Juve...). Úgyhogy, amikor jön egy BL-sorsolás, akkor nagyon nem mindegy, hogy egy PSG-t kapunk vagy egy Leverkusent, nem kell kiállni és döngetni a mellünket, hogy tuti a továbbjutás, meg kötelező hozni, mert ez totál fals kép.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.20. 10:45:48

visca el barca írta:íme az egyenlítő gól utáni pillanat. közhely, de egy kép többet mond ezer szónál.

Kép
Ez ilyen Unzué most tudta meg, hogy az állás 1-1 NC-ban.. Mennnnnyiii?! :mrgreen:
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.02.20. 10:36:19

Kép
Lehet csak a reakcióideje lassú egy kicsit...
Nervo
Capitá del Barça

2017.02.20. 10:07:55

Ezen a képen is jól látszik, hogy Unzué is tökéletes utódja lehet majd a mesternek. :roll:
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.20. 09:46:55

íme az egyenlítő gól utáni pillanat. közhely, de egy kép többet mond ezer szónál.

Kép
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hedora
Jugador del Barça

2017.02.19. 18:11:02

Normandia írta:
Bob_Marley írta: Egyébként meg a profit nem feltétlen akkor lesz, ha kupákat nyersz, sőt rengeteg prémiummal jár. :D Lsd Manchester az egyik leggazdagabb klub, s mi pedig a legtöbbet költünk fizetésre.
Nem szószerint értettem, hanem áttételesen. Minden területen hozadékot kell produkálni. A csapat nyilván a játékával és a kupákkal járulhat ehhez. Azért a pénz és a játék a termék szorosan összefügg egy klubnál.
Van egy KFT-d
Lényegtelen a kft hogy néz ki, mit gondolnak róla...:) a lényeg a kis titkárnőnek komoly profiitot kell termelnie?:)
Ez így mai válagunkban, működőképes vállalkozás lesz:))))))))
Profit feltétlenül akkor lesz, ha megbíznak a KFT d ben ha elhiszik hogy annyit adhatnak amennyit kapnak tőled...
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.19. 17:28:23

Bob_Marley írta: Egyébként meg a profit nem feltétlen akkor lesz, ha kupákat nyersz, sőt rengeteg prémiummal jár. :D Lsd Manchester az egyik leggazdagabb klub, s mi pedig a legtöbbet költünk fizetésre.
Nem szószerint értettem, hanem áttételesen. Minden területen hozadékot kell produkálni. A csapat nyilván a játékával és a kupákkal járulhat ehhez. Azért a pénz és a játék a termék szorosan összefügg egy klubnál.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.19. 17:18:16

Kitenni nem fognak egy ilyen sikeres embert, főleg hogy a szezonunk bőven lehet kupával, kupákkal teli. Ha ő úgy érzi menni kell, akkor menni kell. Szerintem is úgy érzi, de egy szép búcsú mindenkinek jár. Az év utolsó meccsét a spanyol kupadöntőt kötelezően be kell húzni, mehet majd az égbedobálás és a csúcson méltósággal le fog mondani.

szerk: az a Mascherano nyilatkozat is röhejes volt, ebből a szempontból is tényleg kezd szétesni az öltöző, jobb helyen ilyenkor az edző kicsit "megdolgozta" voltna Mascheranot.

Egyébként meg a profit nem feltétlen akkor lesz, ha kupákat nyersz, sőt rengeteg prémiummal jár. :D Lsd Manchester az egyik leggazdagabb klub, s mi pedig a legtöbbet költünk fizetésre.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.19. 17:16:14

Na de srácok, ez a Barcelona. Luchonak volt egy újítása, ami baromira bejött. Szerethető volt a csapat és űrfocit profukáltak a fiuk. A probléma ennek továbbgondolásával van, volt. Hozott vagy hoztak új játékosokat, akiket nem tud beépíteni, vagy azért mert melléfogott, vagy mert nem értik meg mi lenne a dolguk. Mind1 a teljesítmény szempontjából egyik sem optimális helyzet. A taktika is sántít mostanában, konkrétan nem látszik, vagy csak haloványan, hogy mit akar játszatni. Folyamat vannak érthetetlennek tűnő húzásai, úgy a cserék, mint a kezdők szerepeltetésénél. Tőlem a fentiek ellenére is maradhatna, de akkor mutasson valamit, legalább egy érthető, elfogadható távlatot és az sem érdekelne, ha semmit sem nyernék, ha ennek rendelne alá mindent. Csakhogy nem ezt kommunikálja kifelé. Minden fronton versenyben vagyunk stb. Értem én, hogy nem mondhat mást, de akkor meg bírja el a kritikát is. A Barca egy multinacionális cég, egy hatalmas projekt, ami úgy működik, mint egy cég. Amennyiben nincsen profit, értsd kupák, akkor bármennyire is jól dolgoztak tavaly a vezetők, az a kutyát nem fogja érdekelni. Ez egy ilyen szakma. Lehet én nem objektíven látom, mert nem hozsannázok a mostani Enrique-nek és ennek semmi köze ahhoz, hogy tavalyelőtt meg tavaly mit hozott le a csapattal. Azt mindenki elismeri és köszönet érte.
Hogyan mondta Bob: semki sem állhat a klub felett, bármilyen legyen is a múltja. Na jó Masch szerint , csak egy ember, de azt nem Enrique-nek hívják.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.02.19. 16:37:29

Van egy olyan világi közhely, hogy az hibázik, aki dolgozik. Érthető, hogy mindenki rajta vezeti le a belső feszültségét, de tuti biztos, hogy LE is tudja, hibázott.

Szerintem már minden oldalról körbe lett járva az ember, bár valóban el lehet húzni távozása napjáig. :-D
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2017.02.19. 16:35:47

csababarca írta: De idénre megtört valami, nem látni bele annyira hogy mi.
Egyébként ha tud most újítani, és változtatni pozitív irányba, akkor tőlem maradhatna is, a bl fiaskó ellenére is, sőt, annak ellenére is,ha "csak" egy kupa marad.
Csak lássak tüzet, változást, akaratot. De ha továbbra is unottan,és láthatólag ötlettelenül áll az oldalvonal mellett, akkor ha tetszik, ha nem mennie kell majd.
Amit szerintem nem tudhatunk biztosra az az öltözői hangulat, illetve, hogy ő maga mennyire érzi azt, hogy kifulladt. Én nem első sorban arra gondolok, hogy nem dolgozna becsülettel, vagy unott lenne, hanem fáradt. Pep-nél ez a 4. évre jött el, Lucho-nál lehet egy évvel korábban. Személyfüggő is ez szerintem. Rijkaard is kifulladt ilyen szempontból a 4. évére és hiába változtattunk nagyot az 5. évre (Henry, Touré, Abidal, Milito), de a csapat magja már nem engedelmeskedett neki és végképp kicsúszott az öltöző a kezéből. Pep ezt nem akarta megvárni és Lucho sem biztos, hogy meg akarja és nem is lenne érdemes. Mi ezt 100%-ra nem tudhatjuk, de nagyon úgy néz ki, hogy már nem teljesen ura az öltözőnek.

A másik problémám vele az, amit persze "kinőhet", de ezzel már a triplázó szezon elején is gondok voltak: rotáció. Tavaly túl kevés volt, idén túl sok. Lehet pont a tavalyi miatt esik most ebbe a hibába. De például idén a Busquets-Rakitic-Iniesta trió EGYETLEN MECCSET SEM játszott együtt végig és összesen 7 alkalommal kerültek együtt a kezdőbe az eddigi egész szezonban. Ez azért nagyon kevés és persze, kell a pihentetés is, de csak módjával. A védelmünkre igaz ugyanez. Sok játékos pedig meccsről meccsre más szerepkörben kellene jól teljesítsen: Rakitic, Denis, Rafinha, Arda, Gomes, Mascherano például. Az állandóság ilyen magas fokú hiánya benne van az idei pocsék teljesítményben és ezért Lucho a fő felelős. Főleg úgy, hogy úgy néz ki, a tavalyi hibájából helytelenül következtetve változtatott. Ha pedig el is fáradt, nem fog már innen újítani. Én bírom amúgy, mert korrekt embernek tűnik és Barca-legenda, de tudni kell jó időben befejezni is.
zeli39 írta: Úgy értettem az időt ha nem kap edzői munkát komolyabb csapatnál akkor nekem van igazam ha kap akkor megkövetlek és belátom a tévedésem A komolyabb csapatra kb azt értem,hogy 1-12-ig helyig a ligába
Akkor Pep is pocsék edző? vagy a celta vigo-val bajnokságot kellett volna nyernie Lucho-nak?
Vagy Cruyff aki más csapattal nem ért el nagy eredményt, ő sem volt jó edző?
optimus
Jugador del Barça

2017.02.19. 16:13:11

zeli39 írta: Majd az idő eldönti Luis Enrique edzői munkásságát .A Spanyol II.osztály az a terep ahol tudna alkotni ez az én véleményem .Nagyon jó példa Mathieu kb a triplás szezonban nagyon kellett az az 5-6 pont ami ő hozott és mégsem szokták sikerkovácsnak nevezni ,pont így vagyok Enrique teljesítményével is ő is
Az a baj sokan azt várják el LE-től(és minden edzőnktől, játékosunktól, szertárosunktól), hogy korszakos zsenik legyenek, akik annyira csodálatosak, hogy évekig csak róluk beszél mindenki, és a suliban minden plakáton ők legyenek. Az láthato hogy Lucho nem egy korszakos edzőzseni, de neki nem is ez volt a dolga. Kicsit olyan mint amikor valaki aztmondja hogy inkább jöjjön 1 Coutinho a középpályára aki a stabilitást távolról sem ismeri, mert jókat cselez,néha kiugrat valakit, és a szobám falán a plakátja totál jól néz ki, ahelyett hogy jöjjön 1 kevésbé látványos Nzonzi/Verratti aki stabilitást adna, de azon a plakáton annyira nem állna jól.

Az volt a dolga hogy idejöjjön, és lelket adjon egy széthullot csapatnak, eszközöljön néhány változtatást, és hozza vissza a csapatot a szűk elitbe. Ezt ő kőkeményen túl is szárnyalta, azt azért el lehet ismerni. Viszont ez a lendület amit hozott úgytűnik elfogyott, most kéne villantani valamit a zseniségből, ami láthatóan nem megy, van ilyen, év végén elköszönünk tisztességesen, és jövőre a következő edző elkezdi onnan, ahonnan annó Lucho elkezdte.

Amire nagyon kíváncsi lennék az hogy akik itt mindenféleképpen hibáztatni szeretnének valakit, azok mondják meg kit kéne és miért? Tavaly év végén a vezetőségnek kellett volna elküldenie egy edzőt aki 6ból 5 kupát megnyert? Esetleg neki kellett volna felmondania, mert volt 1 olyan érzése hogy jövőre ez nem fog menni? Talán decemberben fel kellett volna állnia és aztmondani, hozzanak valakit a helyére az elérhető edzők közül?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.19. 15:59:31

crixus írta: Nem akarom Nero-t védeni, mert ez a hsz-e elég nagyképűre sikerült, de azért abban alapvetően igaza van, hogy Lucho-t balféknek nevezni vagy a keretünk egyszerű haszonélvezőjének az nem kis teljesítmény.
Mit dönt el szerinted az idő? Lucho összerakott egy nagyon jó csapatot, nagyon jól látta még 2014-ben, hogy hol kell változtatni és lehozott 2 szuper szezont. Úgy tűnik idénre kifulladt ő is és a csapat is, de ez előfordult mással is.
Szerintem is jó lenne ha legkésőbb a nyáron elmenne, de amit elért azt se felejtsük el.
Azt hogy volt két remek szezon, azt kevesen kérdőjelezik meg szerintem.Plusz az érdemei nyilvánvalók. (Rakitic,Suarez)
De idénre megtört valami, nem látni bele annyira hogy mi.
Egyébként ha tud most újítani, és változtatni pozitív irányba, akkor tőlem maradhatna is, a bl fiaskó ellenére is, sőt, annak ellenére is,ha "csak" egy kupa marad.
Csak lássak tüzet, változást, akaratot. De ha továbbra is unottan,és láthatólag ötlettelenül áll az oldalvonal mellett, akkor ha tetszik, ha nem mennie kell majd.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.19. 15:54:18

Hedora, Csababarca, innentől akkor törlök minden hsz-t amiben nem Luchoról van szó. Ezt vagy privátban beszéljétek meg, vagy sehogy, de ne itt az biztos.

Hedroa, ez meg jelen helyzetben off. de a jövőben figyelj arra, hogy ne duplázz, és piramist se csinálj, ez témától off.
crixus
Entrenador del Barça

2017.02.19. 15:53:26

zeli39 írta: Majd az idő eldönti Luis Enrique edzői munkásságát .A Spanyol II.osztály az a terep ahol tudna alkotni ez az én véleményem .Nagyon jó példa Mathieu kb a triplás szezonban nagyon kellett az az 5-6 pont ami ő hozott és mégsem szokták sikerkovácsnak nevezni ,pont így vagyok Enrique teljesítményével is ő is
Nem akarom Nero-t védeni, mert ez a hsz-e elég nagyképűre sikerült, de azért abban alapvetően igaza van, hogy Lucho-t balféknek nevezni vagy a keretünk egyszerű haszonélvezőjének az nem kis teljesítmény.
Mit dönt el szerinted az idő? Lucho összerakott egy nagyon jó csapatot, nagyon jól látta még 2014-ben, hogy hol kell változtatni és lehozott 2 szuper szezont. Úgy tűnik idénre kifulladt ő is és a csapat is, de ez előfordult mással is.
Szerintem is jó lenne ha legkésőbb a nyáron elmenne, de amit elért azt se felejtsük el.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.19. 15:40:48

hedora, kösz ezt kihagyom.
Te kezdted a személyeskedést, a divatdrukkerezéssel. EZt láthatta mindeni, ott van a hsz-ed még mindig.
Utána meg folytattad, és bár moderátor kitörölte, láttam miket írtál. De tagadd le.

Nem hiszem, hogy itt utál bárki bárkit, véleménykülönbségek vannak, mint mindenhol, ez a része teljesen normális.
Az viszont szerintem már nem normális, ha valakit ledivatozunk,csak mert más a véleménye.
Vagy nem tartjuk objektívnek, csak mert mer kritikát fogalmazni valaki ellen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hedora
Jugador del Barça

2017.02.19. 15:39:07

crixus írta:
hedora írta: Az eszméért rajongom ami a barcelona, amiért emberek rohantak barca mezt vásárolni...könyörgöm ezt olyan nehéz megérteni, elismerni?
ma látsz rohanó embereket barca mezt vásárolni?
nem hinném
Ne haragudj, de nagyon elmebeteg ez a hozzászólás. Nem a személyedet célzom, hanem ezt a részét a gondolatmenetednek.

Nem tudom, te mióta szurkolsz a csapatnak, azt sem, hogy hány éves voltál, amikor követni kezdted a Barca-t, a focit.
A legtöbb ember viszont még gyerekként szeret meg egy klubot, szereti meg magát a sportot. Gyerekek pedig nem az ideológiák miatt fognak mezt vásárolni. Ahogy azt is kizártnak tartom, hogy egy olyan aki gyerekként madridi vagy londoni csapatot szeretett meg majd csettintésre Barca-mezt vásárol az ideológia miatt.
Azért volt a mez hiánycikk, mert mi nyertük a BL-t, sorozatban majdnem háromszor a és a forradalmi játékunk, korábban pedig R10 cselei miatt a csapból a is a Barca folyt.
Én 2003 nyarától követem a klubfutballt, szurkolok a Barca-nak, de 12 éves gyerekként Kluivert és R10 játéka miatt kezdtem szurkolni. Nálad is biztos megvan 1 vagy 2 név, akiket a "legelső szezonodban" valami miatt csodáltál. Pont tojtál az ideológiára akkor még.
Igen minden meccset letöltöttem meglestem anno:)
Imádtam ami a barca volt és nem igaz, nem tojtam rá... nekem nagyon fontos volt ahogy sok millió embernek az volt, ez a csapat más
crixus
Entrenador del Barça

2017.02.19. 15:35:14

hedora írta: Az eszméért rajongom ami a barcelona, amiért emberek rohantak barca mezt vásárolni...könyörgöm ezt olyan nehéz megérteni, elismerni?
ma látsz rohanó embereket barca mezt vásárolni?
nem hinném
Ne haragudj, de nagyon elmebeteg ez a hozzászólás. Nem a személyedet célzom, hanem ezt a részét a gondolatmenetednek.

Nem tudom, te mióta szurkolsz a csapatnak, azt sem, hogy hány éves voltál, amikor követni kezdted a Barca-t, a focit.
A legtöbb ember viszont még gyerekként szeret meg egy klubot, szereti meg magát a sportot. Gyerekek pedig nem az ideológiák miatt fognak mezt vásárolni. Ahogy azt is kizártnak tartom, hogy egy olyan aki gyerekként madridi vagy londoni csapatot szeretett meg majd csettintésre Barca-mezt vásárol az ideológia miatt.
Azért volt a mez hiánycikk, mert mi nyertük a BL-t, sorozatban majdnem háromszor a és a forradalmi játékunk, korábban pedig R10 cselei miatt a csapból a is a Barca folyt.
Én 2003 nyarától követem a klubfutballt, szurkolok a Barca-nak, de 12 éves gyerekként Kluivert és R10 játéka miatt kezdtem szurkolni. Nálad is biztos megvan 1 vagy 2 név, akiket a "legelső szezonodban" valami miatt csodáltál. Pont tojtál az ideológiára akkor még.
Lezárt