Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A hozzászólásod sok igazságot tartalmaz.[/quote]zeli39 írta:-
Sajnos nincs senkinél a bölcsek köve és nincs olyan taktika, ami hosszú évekig garantálja a dominanciát és a Barcán kívül is van még egy rakat csapat, aki adott esetben a kudarcok után dupla erővel próbálja újra!
Lucho felett eljár(t) az idő, és ideje megújulni, de lehet azt méltósággal, becsületben is.
Valahol ott azért megbukik az elméleted, hogy pont a triplázás tartotta Bartot és LE-t a helyén, szóval ha meg akartak volna szabadulni tőlük, akkor miért voltak motiváltak? A triplázással jól megszabadultak tőlük... - OFF - Amúgy szeretünk nosztalgikus romantikával tekinteni Laportára, de azért távol volt ő a szenttől és sérthetetlentől, úgyhogy a klubra igencsak ráférne valami harmadik, külsős jelölt, aki elég erős ahhoz, hogy ne csak 4-5%-ot kaparjon össze. - OFF vége -zeli39 írta:Mi történt 2 éve ?A csapat igazán akkor játszott a legjobban mikor kiderült ,hogy elnökválasztás lesz.Úgy gondolták megszabadulnak az elnökségtől és Luis Enrique-től is egyszerre.Nem volt titok a játékosok kit támogattak aztán ez let és most itt tartunk .
Pedig nem volt ő rossz, javultak a szabadrúgások szereztünk gólt szögletekből, de most megint semmi tegnap egy értelmes szögletet nem rúgtunk, pedig bőven volt magas ember a csapatban, Mátyás, Umtiti, Gomes, Rakitic Suarez,S.Agüero írta:Ez a kedvenc érvem, "velük én is tripláztam volna".Alves-Pique-Mascherano,Alba,Rakitic,Xavi,Busquets,Iniesta,Neymar,Messi,Suarez, ezzel a csapattal egy epilepsziás vak mókus is képes lett volna hasonlókraEbből a világválogatottból csak két ember nincs már itt, akkor most miért nem nyerünk?
![]()
Ezt bírom a fórumban, ha van 1-2 rosszabb meccse valakinek, akkor körülbelül ráhúzzák az egész idényére, hogy rossz volt, míg ha hoz pár jobb meccset, akkor ugyanez, csak a rosszat nem látják a jótól.
Nem mintha csak 1-2 rosszabb meccse lenne most LE-nek, de azért ne felejtsük már el, ami 2 éve történt.
Ettől függetlenül szerintem is akkor jár mindenki a legjobban, ha év végén feláll a padról, mert ezért a szezonért egyelőre ő a legnagyobb hibás.
Ez a kedvenc érvem, "velük én is tripláztam volna".Alves-Pique-Mascherano,Alba,Rakitic,Xavi,Busquets,Iniesta,Neymar,Messi,Suarez, ezzel a csapattal egy epilepsziás vak mókus is képes lett volna hasonlókra
Amikor végét járta a korszak, ugyanígy nézett Pep vagy Rijkaard is. Igen, tény, hogy megfáradt a Barca-Lucho kapcsolat, de ha valaki, hát LE épp nem egy halvérű edző.visca el barca írta:íme az egyenlítő gól utáni pillanat. közhely, de egy kép többet mond ezer szónál.
Ez ilyen Unzué most tudta meg, hogy az állás 1-1 NC-ban.. Mennnnnyiii?!visca el barca írta:íme az egyenlítő gól utáni pillanat. közhely, de egy kép többet mond ezer szónál.
Lehet csak a reakcióideje lassú egy kicsit...visca el barca írta:íme az egyenlítő gól utáni pillanat. közhely, de egy kép többet mond ezer szónál.
Ezen a képen is jól látszik, hogy Unzué is tökéletes utódja lehet majd a mesternek.visca el barca írta:íme az egyenlítő gól utáni pillanat. közhely, de egy kép többet mond ezer szónál.
Van egy KFT-dNormandia írta:Nem szószerint értettem, hanem áttételesen. Minden területen hozadékot kell produkálni. A csapat nyilván a játékával és a kupákkal járulhat ehhez. Azért a pénz és a játék a termék szorosan összefügg egy klubnál.Bob_Marley írta: Egyébként meg a profit nem feltétlen akkor lesz, ha kupákat nyersz, sőt rengeteg prémiummal jár.Lsd Manchester az egyik leggazdagabb klub, s mi pedig a legtöbbet költünk fizetésre.
Nem szószerint értettem, hanem áttételesen. Minden területen hozadékot kell produkálni. A csapat nyilván a játékával és a kupákkal járulhat ehhez. Azért a pénz és a játék a termék szorosan összefügg egy klubnál.Bob_Marley írta: Egyébként meg a profit nem feltétlen akkor lesz, ha kupákat nyersz, sőt rengeteg prémiummal jár.Lsd Manchester az egyik leggazdagabb klub, s mi pedig a legtöbbet költünk fizetésre.
Amit szerintem nem tudhatunk biztosra az az öltözői hangulat, illetve, hogy ő maga mennyire érzi azt, hogy kifulladt. Én nem első sorban arra gondolok, hogy nem dolgozna becsülettel, vagy unott lenne, hanem fáradt. Pep-nél ez a 4. évre jött el, Lucho-nál lehet egy évvel korábban. Személyfüggő is ez szerintem. Rijkaard is kifulladt ilyen szempontból a 4. évére és hiába változtattunk nagyot az 5. évre (Henry, Touré, Abidal, Milito), de a csapat magja már nem engedelmeskedett neki és végképp kicsúszott az öltöző a kezéből. Pep ezt nem akarta megvárni és Lucho sem biztos, hogy meg akarja és nem is lenne érdemes. Mi ezt 100%-ra nem tudhatjuk, de nagyon úgy néz ki, hogy már nem teljesen ura az öltözőnek.csababarca írta: De idénre megtört valami, nem látni bele annyira hogy mi.
Egyébként ha tud most újítani, és változtatni pozitív irányba, akkor tőlem maradhatna is, a bl fiaskó ellenére is, sőt, annak ellenére is,ha "csak" egy kupa marad.
Csak lássak tüzet, változást, akaratot. De ha továbbra is unottan,és láthatólag ötlettelenül áll az oldalvonal mellett, akkor ha tetszik, ha nem mennie kell majd.
Akkor Pep is pocsék edző? vagy a celta vigo-val bajnokságot kellett volna nyernie Lucho-nak?zeli39 írta: Úgy értettem az időt ha nem kap edzői munkát komolyabb csapatnál akkor nekem van igazam ha kap akkor megkövetlek és belátom a tévedésem A komolyabb csapatra kb azt értem,hogy 1-12-ig helyig a ligába
Az a baj sokan azt várják el LE-től(és minden edzőnktől, játékosunktól, szertárosunktól), hogy korszakos zsenik legyenek, akik annyira csodálatosak, hogy évekig csak róluk beszél mindenki, és a suliban minden plakáton ők legyenek. Az láthato hogy Lucho nem egy korszakos edzőzseni, de neki nem is ez volt a dolga. Kicsit olyan mint amikor valaki aztmondja hogy inkább jöjjön 1 Coutinho a középpályára aki a stabilitást távolról sem ismeri, mert jókat cselez,néha kiugrat valakit, és a szobám falán a plakátja totál jól néz ki, ahelyett hogy jöjjön 1 kevésbé látványos Nzonzi/Verratti aki stabilitást adna, de azon a plakáton annyira nem állna jól.zeli39 írta: Majd az idő eldönti Luis Enrique edzői munkásságát .A Spanyol II.osztály az a terep ahol tudna alkotni ez az én véleményem .Nagyon jó példa Mathieu kb a triplás szezonban nagyon kellett az az 5-6 pont ami ő hozott és mégsem szokták sikerkovácsnak nevezni ,pont így vagyok Enrique teljesítményével is ő is
Azt hogy volt két remek szezon, azt kevesen kérdőjelezik meg szerintem.Plusz az érdemei nyilvánvalók. (Rakitic,Suarez)crixus írta: Nem akarom Nero-t védeni, mert ez a hsz-e elég nagyképűre sikerült, de azért abban alapvetően igaza van, hogy Lucho-t balféknek nevezni vagy a keretünk egyszerű haszonélvezőjének az nem kis teljesítmény.
Mit dönt el szerinted az idő? Lucho összerakott egy nagyon jó csapatot, nagyon jól látta még 2014-ben, hogy hol kell változtatni és lehozott 2 szuper szezont. Úgy tűnik idénre kifulladt ő is és a csapat is, de ez előfordult mással is.
Szerintem is jó lenne ha legkésőbb a nyáron elmenne, de amit elért azt se felejtsük el.
Nem akarom Nero-t védeni, mert ez a hsz-e elég nagyképűre sikerült, de azért abban alapvetően igaza van, hogy Lucho-t balféknek nevezni vagy a keretünk egyszerű haszonélvezőjének az nem kis teljesítmény.zeli39 írta: Majd az idő eldönti Luis Enrique edzői munkásságát .A Spanyol II.osztály az a terep ahol tudna alkotni ez az én véleményem .Nagyon jó példa Mathieu kb a triplás szezonban nagyon kellett az az 5-6 pont ami ő hozott és mégsem szokták sikerkovácsnak nevezni ,pont így vagyok Enrique teljesítményével is ő is
Igen minden meccset letöltöttem meglestem anno:)crixus írta:Ne haragudj, de nagyon elmebeteg ez a hozzászólás. Nem a személyedet célzom, hanem ezt a részét a gondolatmenetednek.hedora írta: Az eszméért rajongom ami a barcelona, amiért emberek rohantak barca mezt vásárolni...könyörgöm ezt olyan nehéz megérteni, elismerni?
ma látsz rohanó embereket barca mezt vásárolni?
nem hinném
Nem tudom, te mióta szurkolsz a csapatnak, azt sem, hogy hány éves voltál, amikor követni kezdted a Barca-t, a focit.
A legtöbb ember viszont még gyerekként szeret meg egy klubot, szereti meg magát a sportot. Gyerekek pedig nem az ideológiák miatt fognak mezt vásárolni. Ahogy azt is kizártnak tartom, hogy egy olyan aki gyerekként madridi vagy londoni csapatot szeretett meg majd csettintésre Barca-mezt vásárol az ideológia miatt.
Azért volt a mez hiánycikk, mert mi nyertük a BL-t, sorozatban majdnem háromszor a és a forradalmi játékunk, korábban pedig R10 cselei miatt a csapból a is a Barca folyt.
Én 2003 nyarától követem a klubfutballt, szurkolok a Barca-nak, de 12 éves gyerekként Kluivert és R10 játéka miatt kezdtem szurkolni. Nálad is biztos megvan 1 vagy 2 név, akiket a "legelső szezonodban" valami miatt csodáltál. Pont tojtál az ideológiára akkor még.
Ne haragudj, de nagyon elmebeteg ez a hozzászólás. Nem a személyedet célzom, hanem ezt a részét a gondolatmenetednek.hedora írta: Az eszméért rajongom ami a barcelona, amiért emberek rohantak barca mezt vásárolni...könyörgöm ezt olyan nehéz megérteni, elismerni?
ma látsz rohanó embereket barca mezt vásárolni?
nem hinném