Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
És igen, amúgy nem bánnám, ha holnapután ő kezdene és nem Mangala.Bob_Marley írta:Nonono, Umtiti most bejátssza magát, a döntőben meg gólt fejel a hosszabbításban.visca el barca írta:barcások jól kiszálltak a játékbólegyedül TS húzza még az igát, bár túl sok szerepe nincs
Nonono, Umtiti most bejátssza magát, a döntőben meg gólt fejel a hosszabbításban.visca el barca írta:barcások jól kiszálltak a játékbólegyedül TS húzza még az igát, bár túl sok szerepe nincs
Na ez totálisan nem jött be, de akkor hagyatkozzunk az ESPn jóslataira:Bob_Marley írta:Belga továbbjutást várok, de Wales bárkit képes elkapni és nem csodálkoznék ha ők is szereznék meg a vezetést és nagyon kéne kaparni a belgáknak. Tippem 2:1 Belgiumnak.
Azért a végén már, mikor ezerrel megy az idő, felépíteni egy támadást már rohadtul nehéz. Akarva akaratlanul is ott van benned, hogy kiesés szélén vagy, ráadásul jön egy kontra és vége is mint láttuk. Nyilván ez az utolsó mentsvár ahogy nálunk is mikor Pique felmegy.palesz77 írta:Szerintem elmegyek válogatott edzőnek komolyan, ennyit én is tudok, hogy a magas embert bevitetem középre, a többiek meg ívelgessenek rá. Vicc komolyan, rossz nézni ami a pályán folyik belga részről támadásépítés címszó alatt..
ha a belga szövetségben van kraft, kirúgja ezt a kóklert és hoznak a helyére egy normális edzőt...palesz77 írta:Szerintem elmegyek válogatott edzőnek komolyan, ennyit én is tudok, hogy a magas embert bevitetem középre, a többiek meg ívelgessenek rá. Vicc komolyan, rossz nézni ami a pályán folyik belga részről támadásépítés címszó alatt..
defender3 írta: Világ szégyene lenne ha a portugálok nyernék az EB-t olyan játékkal, amit eddig produkáltak
Világ szégyene lenne ha a portugálok nyernék az EB-t olyan játékkal, amit eddig produkáltakvisca el barca írta:de jó lesz nézni a kötsög ronaldot a döntőben...
Lehet is rakni házat, asszonyt, pincei rabszolgát hogy valahogy bemakkolják magukat a döntőbevisca el barca írta:de jó lesz nézni a kötsög ronaldot a döntőben...
Kérhetted volna előbb..Bob_Marley írta:Leszek én is elégedetlenkedő, HOZD BE MISIT!!!!!:
"Remélem" még vagy 3 fontos játékos kap sárgát hogy kihagyja az elődöntőtNero. írta:Ramsey nem lesz ott az esetleges elödöntőben. Óriási, egyre közelebb vagyunk a portugál EB aranyhoz.
Ugye holnap a Donaudampfschiffahrtsgesellschaftskapitän nyelvűeknek szurkolsz?palesz77 írta:Komolyan számolnom kéne, eddig azok közül a meccsek közül, amiket néztem az egyenes kieséses szakaszban, egyedül 1 olyan volt, ahol az jutott tovább, akikkel szimpatizáltam - francia. Nem az én EB-m eddig..Legalább a meccs jó, bár a belgák jól összezuhantak, Fellaini is jól jön most, hogy menni kell az eredmény után..