palesz77 írta:Szerintem elmegyek válogatott edzőnek komolyan, ennyit én is tudok, hogy a magas embert bevitetem középre, a többiek meg ívelgessenek rá. Vicc komolyan, rossz nézni ami a pályán folyik belga részről támadásépítés címszó alatt..
Azért a végén már, mikor ezerrel megy az idő, felépíteni egy támadást már rohadtul nehéz. Akarva akaratlanul is ott van benned, hogy kiesés szélén vagy, ráadásul jön egy kontra és vége is mint láttuk. Nyilván ez az utolsó mentsvár ahogy nálunk is mikor Pique felmegy.
Hagyjuk már ezt, hogy érdemtelen, meg kapásból még csak négy között van Portugália. Attól függetlenül, hogy szerintem is szétesettek, de vehetjük úgy is hogy veretlenek, ráadásul hosszabbításban már nyertek és tizit is túlélni nagy lelki erőről tesz tanúbizonyságot. Ha valakinek valami nem szimpatikus jön hogy érdemtelen.

Gyengén játszanak, ez ok, de mennek mint disznó a jégen. Ronaldoban annyi perc van már erre az idényre, hogy hihetetlen és tegnap is még a 115-ik percben lenyomott olyan sprintet, amire nagyon kevesek képesek.