A cset létrehozását azért vetettük el régebben, hogy a fórum rendesen fusson, s ezzel nincs is semmi baj, bár a társaság sajnos kicserélödött kicsitHAnonymus írta:Azt kérdezném, hogy nem lehetne e a csetet beüzemelni valahogy, mert ami például most a Real vs Barcában folyik az nem követhető le fórumon...
Olvasd már el ami írtam!'(nem akarorok) csak kérdem"redlions írta:Lehet... Csak nem megint pihenni akarsz???Kitfisto írta:Azért kitiltás jár ha valakinek privibe csunyát mond valaki?(Én nem akarok) csak kérdem.![]()
Lehet... Csak nem megint pihenni akarsz???Kitfisto írta:Azért kitiltás jár ha valakinek privibe csunyát mond valaki?(Én nem akarok) csak kérdem.
már adaki elintézi nekem.gondolom te is segítőkész vagy velem szemben...Swineherd írta:én megcsinálomKitfisto írta:Én nem tudok avatart feltenni.Ha valakinek megadom a jelszavam az megcsinálná nekem?Valami Ronaldinhos kéne.![]()
![]()
Mi nem tudjuk.. Küldj Ivánnak egy privit és ő megmondja miértKitfisto írta:a másik kérdesemre is válaszolj ha lehet.
Sorry: ezt: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=249Kitfisto írta:Hogy kell megnézni?
Nézd meg ezt, és ez alapján csináld.Kitfisto írta:Nem nagyon.Megcsinálnám ha tudnám azt a "és" jelet de nem tudom.A másik meg hogy miért nem tudok privit írni?
Ha ilyen hulyeségeket kérdezzel, akkor...Kitfisto írta:Nem azért hogy kötöszködjek de úgy volt hogy csak egy hétre tiltotok ki.......![]()