2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
1-1Mr. Master írta: Ti mitt tippeltetek a Valenciára?
Nekem is 2-0- volt oda. Ti mitt tippeltetek a Valenciára?Morminho írta:nekem ispont ezek voltak a tippjeim, a Bilbaora meg 2-0-t tippeltem és 3 lettCharlie írta:Nekem is 1pontom van eddigMorminho írta:a fenéba nekem akkor csak 1 pontom van mert a Valencia-Betis meccsre 1-1 volt a tippemÉn is 1-1-t tippeltem a Valencia meccsre,Barca győzelmet vártam 0-2,de elúszott.
C.
nekem ispont ezek voltak a tippjeim, a Bilbaora meg 2-0-t tippeltem és 3 lettCharlie írta:Nekem is 1pontom van eddigMorminho írta:a fenéba nekem akkor csak 1 pontom van mert a Valencia-Betis meccsre 1-1 volt a tippemÉn is 1-1-t tippeltem a Valencia meccsre,Barca győzelmet vártam 0-2,de elúszott.
C.
detto, viszont én x-et tippeltem a másik mérkőre isCharlie írta:Nekem is 1pontom van eddigMorminho írta:a fenéba nekem akkor csak 1 pontom van mert a Valencia-Betis meccsre 1-1 volt a tippemÉn is 1-1-t tippeltem a Valencia meccsre,Barca győzelmet vártam 0-2,de elúszott.
C.
Vagy akkor én vagyok hülyeCharlie írta:Nekem is 1pontom van eddigMorminho írta:a fenéba nekem akkor csak 1 pontom van mert a Valencia-Betis meccsre 1-1 volt a tippemÉn is 1-1-t tippeltem a Valencia meccsre,Barca győzelmet vártam 0-2,de elúszott.
C.
nbem mert azt eltaláltam, h a Bilbao nyerMr. Master írta:Akor nulla pontod van.Morminho írta:a fenéba nekem akkor csak 1 pontom van mert a Valencia-Betis meccsre 1-1 volt a tippem
Nekem is 1pontom van eddigMorminho írta:a fenéba nekem akkor csak 1 pontom van mert a Valencia-Betis meccsre 1-1 volt a tippem
Akor nulla pontod van.Morminho írta:a fenéba nekem akkor csak 1 pontom van mert a Valencia-Betis meccsre 1-1 volt a tippem
Egy pont mert eltaláltam, h nyer a Bilbao, kettő pont meg azért, mert eltaláltam a gólarányt a Valencia-Betis meccsen. Ha pedig az eredményt találod el, akkor 4 pont. Döntetlent, h aeltalálod eredménnyel négy pont, de ha döntetlenre tippelsz, döntetlen lesz, de nem azzal az eredménnyel, akkor nulla pontot kapsz. Szal nekem így van három pntom. Remélem érthető voltam.Morminho írta:Ha azt eltalálom, h ki nyer akkor kapok 3 pontot?vagy hogy van neked 3 pontod??Mr. Master írta:3Kitfisto írta:Jelenleg 0 pontom van.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nektek hhány pontotok van?
Ha azt eltalálom, h ki nyer akkor kapok 3 pontot?vagy hogy van neked 3 pontod??Mr. Master írta:3Kitfisto írta:Jelenleg 0 pontom van.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3Kitfisto írta:Jelenleg 0 pontom van.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Én is kettő nullra tippeltem, hogy a macska vinné el!Morminho írta:áááááááá, én 2-0-t tippeltem.. mind1 azért is kapok 1pontot asszemBoixos írta:nah, a barca mecset elbuktam, viszont a bilbao tutira bejöttúgyhogy most a baszkok miatt az egyik szemem sír, a másik meg nevet. EUSKADI!
áááááááá, én 2-0-t tippeltem.. mind1 azért is kapok 1pontot asszemBoixos írta:nah, a barca mecset elbuktam, viszont a bilbao tutira bejöttúgyhogy most a baszkok miatt az egyik szemem sír, a másik meg nevet. EUSKADI!
Legyen ígyOrdog írta:Úgy látszik, hogy itt én leszek az első forduló után az élen, ugyanis mindenki a Madridra tett... Hááát, ti tudjátok![]()
Én a mienkre 0:3-at mondtam a Madridéra 1-3-at.Morminho írta:én is 0-2-t adtam a madridnak, meg a mi meccsünkre is 0-2 volt az én tippemMr. Master írta:Szégyen nem szégyen, én a madridra tettem. méghozzá 2-0-al. Csak ők képesek ilyen szerencsétlenségekre, h a meccseiket egy hat emberen megppattanó lövéssel, meg egy gólvonalról bemellelt góllal nyerik meg. Casi meg mindent kivéd.