miihii írta:Azt mondjuk annyira nem vágom,h miért veri ki ennyire a biztosítékot pár embernél,h Rivaldo úgy gondolja,ahogy kifejtette több ízben is.Én sem értek egyet vele,de ettől még nem támadom,hanem elfogadom az ő véleményét is.Emberek vagyunk,különbözünk.Máshogy gondolkodunk.
De ha már mindenképp meg akarjátok győzni,h nincs igaza (amit úgyis majd az idő fog eldönteni),akkor sem biztos,h ebben a formában kellene tenni.Attól nem hiszem,h máshogy fogja gondolni,h ledegradáljátok Samu góljait.Az új csapatában,amit szoknia kell még bőven,és korántsem briliáns játékkal,de mégis lőtt 2 gólt 2 tétmeccsen.És mivel csatár,asszem a munkáját végzi.Ez akkor is igaz marad,ha ilyenekkel kisebbítjük,h nem győztes gólok,meg makkos és odaajándékozott tizi.És?Egyet ér,nem?
Nem szívesen érintem -nem szeretnék újabb félreértéseket-,de felhozom Zlatant.Ha mondjuk a Gamperen belőtte volna mondjuk azt a helyzetét,amikor Gai átfejelte neki a 16oson belül a másik oldalra és kapcsiból 7 méterről a kapusba rúgta,akkor is így véleményeznétek a gólt?Mert az sem lett volna győztes,meg azt is belövi 10ből 7 csatár (meggyőződésem,h Zlatan is berúgja mondjuk 10ből 7-8szor

).És azon a meccsen Zlatan sem mutatott semmi extrát,de lőtt volna egy gólt.Egy olyan gólt,ami a fenti -általatok felhozott dolgokat magába foglaló- okokból kifolyólag szinte kaksit sem ért volna a szemetekben?Ugye h nem!
Megértem,h mindannyiunk szemében tetszetősebb,ha a BARCA játékosa eredményes,sikeres.De ettől még lehet objektívabban nézni a másik playa teljesítményét is.
Persze,h kitaláció a dolog (nincs olyan,h mi lett volna ha...),így csak "hangosan" gondolkodtam.De meggyőződésem,h Ibra esetében ugyanattól el lennétek ájulva,amit Samu esetében alul minősítetek.
És most a gólokra értem,és nem az összehasonlításon,hanem a minősítésen van a hangsúly.
Nah,de mindegy is,nem azért írtam,h most elkezdjetek győzködni,h iért is nem így lenne.Ha szigorúan azt vesszük,amit írtam,akkor talán igazam lenne.(Abból kiindulva,h ha Zlatan a bal után jobb lábbal lép,akkor Élő topicba már hárman beírják,h Wow,Ibraaaa!

Persze,tudom,bíztatni kell,de azért megmosolyogtató időnként.Na de elkanyarodtam,meg ez nem is kapcsolódik

)
A lényeg,h naon sajnálom,h háborús övezetté fajul lassan a fórum,mert nehéz rámozdulás nélkül,figyelmen kívül hagyni az esetleg (naon) nem tetsző véleményt.(Mint ahogy ugye Ibránál nemrég 2 napos vita volt hármunk észrevételezéséből,amiben sztem hülyeséget nem mondtunk,csak épp a tömegnek nem tetszett

)
Igyekszem óvatosan fogalmazni a két érintett playa véleményezésében,könnyen ugrasztható a másik fél.De az igazsághoz hozzátartozik,h PRO ÉS KONTRA IGAZ EZ
Én mindenesetre a következőket megígérhetem:
Szurkolni,örülni fogok Samu jó teljesítményének,góljainak.
Legalább ennyire szorítok a bosnyáknak,h beilleszkedjen mielőbb és eredményes,látványos játékkal kápráztasson el minket és nyerjen trófeákat.
De mindezek előtt annak,h a BARCA SIKERES LEGYEN,akárki is játsszon itt.
Bocs,h megint novella,de igyekeztem beleírni mindent,ami eszembe jutott erről még és innét szeretném részemről lezárni a dolgot és csak előre nézni.(Most leginkább a DVSC-re,majd pénteken SuperCup,remélhetőleg Zlatan -akármilyen góllal- és kreatív játékkal,majd hétvégén olasz bajnokin Samu góllal és Inter nyeretlenséggel

)