Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
itt és máshol sokan kérkednek azzal hogy milyen (jó) szurkolók ők és milyen (rosz) valaki más! nos most én is találtam egy érvet, de nem minősítéstííííí!! én ugyanis már képtelen vagyok Eto'o nak szurkolni!!! hangsúlyozom ez nem valami érdem, vagy átok, ez -nálam - tény.senkialfonz40 írta:Szerintem teljesen korrekt "novella" kerekedett, és, ha valaki így írja le a véleményét, azt mindenkinek el kell fogadnia akkor is, ha az nem hízelgő a játékosra, vagy a teljesítményére nézve, mert ez a véleménye!:-)miihii írta:Azt mondjuk annyira nem vágom,h miért veri ki ennyire a biztosítékot pár embernél,h Rivaldo úgy gondolja,ahogy kifejtette több ízben is.Én sem értek egyet vele,de ettől még nem támadom,hanem elfogadom az ő véleményét is.Emberek vagyunk,különbözünk.Máshogy gondolkodunk.
De ha már mindenképp meg akarjátok győzni,h nincs igaza (amit úgyis majd az idő fog eldönteni),akkor sem biztos,h ebben a formában kellene tenni.Attól nem hiszem,h máshogy fogja gondolni,h ledegradáljátok Samu góljait.Az új csapatában,amit szoknia kell még bőven,és korántsem briliáns játékkal,de mégis lőtt 2 gólt 2 tétmeccsen.És mivel csatár,asszem a munkáját végzi.Ez akkor is igaz marad,ha ilyenekkel kisebbítjük,h nem győztes gólok,meg makkos és odaajándékozott tizi.És?Egyet ér,nem?
Nem szívesen érintem -nem szeretnék újabb félreértéseket-,de felhozom Zlatant.Ha mondjuk a Gamperen belőtte volna mondjuk azt a helyzetét,amikor Gai átfejelte neki a 16oson belül a másik oldalra és kapcsiból 7 méterről a kapusba rúgta,akkor is így véleményeznétek a gólt?Mert az sem lett volna győztes,meg azt is belövi 10ből 7 csatár (meggyőződésem,h Zlatan is berúgja mondjuk 10ből 7-8szor).És azon a meccsen Zlatan sem mutatott semmi extrát,de lőtt volna egy gólt.Egy olyan gólt,ami a fenti -általatok felhozott dolgokat magába foglaló- okokból kifolyólag szinte kaksit sem ért volna a szemetekben?Ugye h nem!
Megértem,h mindannyiunk szemében tetszetősebb,ha a BARCA játékosa eredményes,sikeres.De ettől még lehet objektívabban nézni a másik playa teljesítményét is.
Persze,h kitaláció a dolog (nincs olyan,h mi lett volna ha...),így csak "hangosan" gondolkodtam.De meggyőződésem,h Ibra esetében ugyanattól el lennétek ájulva,amit Samu esetében alul minősítetek.
És most a gólokra értem,és nem az összehasonlításon,hanem a minősítésen van a hangsúly.
Nah,de mindegy is,nem azért írtam,h most elkezdjetek győzködni,h iért is nem így lenne.Ha szigorúan azt vesszük,amit írtam,akkor talán igazam lenne.(Abból kiindulva,h ha Zlatan a bal után jobb lábbal lép,akkor Élő topicba már hárman beírják,h Wow,Ibraaaa!Persze,tudom,bíztatni kell,de azért megmosolyogtató időnként.Na de elkanyarodtam,meg ez nem is kapcsolódik
)
A lényeg,h naon sajnálom,h háborús övezetté fajul lassan a fórum,mert nehéz rámozdulás nélkül,figyelmen kívül hagyni az esetleg (naon) nem tetsző véleményt.(Mint ahogy ugye Ibránál nemrég 2 napos vita volt hármunk észrevételezéséből,amiben sztem hülyeséget nem mondtunk,csak épp a tömegnek nem tetszett![]()
)
Igyekszem óvatosan fogalmazni a két érintett playa véleményezésében,könnyen ugrasztható a másik fél.De az igazsághoz hozzátartozik,h PRO ÉS KONTRA IGAZ EZ![]()
Én mindenesetre a következőket megígérhetem:
Szurkolni,örülni fogok Samu jó teljesítményének,góljainak.
Legalább ennyire szorítok a bosnyáknak,h beilleszkedjen mielőbb és eredményes,látványos játékkal kápráztasson el minket és nyerjen trófeákat.
De mindezek előtt annak,h a BARCA SIKERES LEGYEN,akárki is játsszon itt.
Bocs,h megint novella,de igyekeztem beleírni mindent,ami eszembe jutott erről még és innét szeretném részemről lezárni a dolgot és csak előre nézni.(Most leginkább a DVSC-re,majd pénteken SuperCup,remélhetőleg Zlatan -akármilyen góllal- és kreatív játékkal,majd hétvégén olasz bajnokin Samu góllal és Inter nyeretlenséggel)
De a sz*rozást nem tudom elfogadni olyan felé, aki játszott 2 tétmeccset, mert általában Ibra a célpont, de lehetne bárki más a hozzászólás vagy "ítélet" tárgya. Elfogadom, ha egy játékos nem szimpi valakinek, de szerintem ma nagy divat agresszíven sz*rozni, "köpködni" arra, aki nem jön be valamiért.
De természetesen hajrá Barca, és Peace!
Szerintem teljesen korrekt "novella" kerekedett, és, ha valaki így írja le a véleményét, azt mindenkinek el kell fogadnia akkor is, ha az nem hízelgő a játékosra, vagy a teljesítményére nézve, mert ez a véleménye!:-)miihii írta:Azt mondjuk annyira nem vágom,h miért veri ki ennyire a biztosítékot pár embernél,h Rivaldo úgy gondolja,ahogy kifejtette több ízben is.Én sem értek egyet vele,de ettől még nem támadom,hanem elfogadom az ő véleményét is.Emberek vagyunk,különbözünk.Máshogy gondolkodunk.
De ha már mindenképp meg akarjátok győzni,h nincs igaza (amit úgyis majd az idő fog eldönteni),akkor sem biztos,h ebben a formában kellene tenni.Attól nem hiszem,h máshogy fogja gondolni,h ledegradáljátok Samu góljait.Az új csapatában,amit szoknia kell még bőven,és korántsem briliáns játékkal,de mégis lőtt 2 gólt 2 tétmeccsen.És mivel csatár,asszem a munkáját végzi.Ez akkor is igaz marad,ha ilyenekkel kisebbítjük,h nem győztes gólok,meg makkos és odaajándékozott tizi.És?Egyet ér,nem?
Nem szívesen érintem -nem szeretnék újabb félreértéseket-,de felhozom Zlatant.Ha mondjuk a Gamperen belőtte volna mondjuk azt a helyzetét,amikor Gai átfejelte neki a 16oson belül a másik oldalra és kapcsiból 7 méterről a kapusba rúgta,akkor is így véleményeznétek a gólt?Mert az sem lett volna győztes,meg azt is belövi 10ből 7 csatár (meggyőződésem,h Zlatan is berúgja mondjuk 10ből 7-8szor).És azon a meccsen Zlatan sem mutatott semmi extrát,de lőtt volna egy gólt.Egy olyan gólt,ami a fenti -általatok felhozott dolgokat magába foglaló- okokból kifolyólag szinte kaksit sem ért volna a szemetekben?Ugye h nem!
Megértem,h mindannyiunk szemében tetszetősebb,ha a BARCA játékosa eredményes,sikeres.De ettől még lehet objektívabban nézni a másik playa teljesítményét is.
Persze,h kitaláció a dolog (nincs olyan,h mi lett volna ha...),így csak "hangosan" gondolkodtam.De meggyőződésem,h Ibra esetében ugyanattól el lennétek ájulva,amit Samu esetében alul minősítetek.
És most a gólokra értem,és nem az összehasonlításon,hanem a minősítésen van a hangsúly.
Nah,de mindegy is,nem azért írtam,h most elkezdjetek győzködni,h iért is nem így lenne.Ha szigorúan azt vesszük,amit írtam,akkor talán igazam lenne.(Abból kiindulva,h ha Zlatan a bal után jobb lábbal lép,akkor Élő topicba már hárman beírják,h Wow,Ibraaaa!Persze,tudom,bíztatni kell,de azért megmosolyogtató időnként.Na de elkanyarodtam,meg ez nem is kapcsolódik
)
A lényeg,h naon sajnálom,h háborús övezetté fajul lassan a fórum,mert nehéz rámozdulás nélkül,figyelmen kívül hagyni az esetleg (naon) nem tetsző véleményt.(Mint ahogy ugye Ibránál nemrég 2 napos vita volt hármunk észrevételezéséből,amiben sztem hülyeséget nem mondtunk,csak épp a tömegnek nem tetszett![]()
)
Igyekszem óvatosan fogalmazni a két érintett playa véleményezésében,könnyen ugrasztható a másik fél.De az igazsághoz hozzátartozik,h PRO ÉS KONTRA IGAZ EZ![]()
Én mindenesetre a következőket megígérhetem:
Szurkolni,örülni fogok Samu jó teljesítményének,góljainak.
Legalább ennyire szorítok a bosnyáknak,h beilleszkedjen mielőbb és eredményes,látványos játékkal kápráztasson el minket és nyerjen trófeákat.
De mindezek előtt annak,h a BARCA SIKERES LEGYEN,akárki is játsszon itt.
Bocs,h megint novella,de igyekeztem beleírni mindent,ami eszembe jutott erről még és innét szeretném részemről lezárni a dolgot és csak előre nézni.(Most leginkább a DVSC-re,majd pénteken SuperCup,remélhetőleg Zlatan -akármilyen góllal- és kreatív játékkal,majd hétvégén olasz bajnokin Samu góllal és Inter nyeretlenséggel)
Sneijder látványosan nem akart neki passzolni, de a többiek se nagyon keresték labdával. Jól mozgott, de ha ennyit játszik szélen akkor nem lesz gólkirály, még házon belül se.ElBartimaeus írta:Láttam az Inter meccset ....
LG írta:Én nem mernék rá fogadni...lehet, h mutogatni fog Laportának egy esetleges gólnálCapon írta:Sem Samu-val sem a nézőkkel nem lesz probléma ez most boritékolható!
Samut megfogják tapsolni a nézők szerintem még transzparenst is fognak neki írni. Az pedig nem is lehet kérdés ha gólt lőne nem ünnepeltetné magát. Szerintem ez tuti. Nagy összegben lehetne ezekre fogadni már meg is tettem volna.
Én nem mernék rá fogadni...lehet, h mutogatni fog Laportának egy esetleges gólnálCapon írta:Sem Samu-val sem a nézőkkel nem lesz probléma ez most boritékolható!
Samut megfogják tapsolni a nézők szerintem még transzparenst is fognak neki írni. Az pedig nem is lehet kérdés ha gólt lőne nem ünnepeltetné magát. Szerintem ez tuti. Nagy összegben lehetne ezekre fogadni már meg is tettem volna.
Hát nekünk nem esne jól...chonggy írta:nagyon érdekel,ha Samu gólt rúg a Barca ellen,megünnepli??remélem a szurkolók megtapsolják...jól esne neki szvsz..
Sanama írta:Szerintem mikor nála lesz a labda, vagy ha kijön a pályára akkor is tapsot fog kapni...chonggy írta:nagyon érdekel,ha Samu gólt rúg a Barca ellen,megünnepli??remélem a szurkolók megtapsolják...jól esne neki szvsz..
Szerintem mikor nála lesz a labda, vagy ha kijön a pályára akkor is tapsot fog kapni...chonggy írta:nagyon érdekel,ha Samu gólt rúg a Barca ellen,megünnepli??remélem a szurkolók megtapsolják...jól esne neki szvsz..
Akármennyire egyszerűnek is tetszik a válasza teljesen igazat mondottmerx írta:"talán a védők" kac kac de jó nem hülyén halok megCFirpo3 írta:Talán a védők...
Amúgy az, aki mellett éppen van. Nem hiszem, hogy pl. Puyol mindenhova követni fogja.
egyébként én eltudom képzelni, hogy puyol igenis mindenhova szaladgálni fog utána amennyiben nem szélen játszatja majd josé, ezt pedig nagyon kétlem
Hát pedig Eto'o azon a két Inter meccsen amit néztem elég sokat volt szélen.merx írta: egyébként én eltudom képzelni, hogy puyol igenis mindenhova szaladgálni fog utána amennyiben nem szélen játszatja majd josé, ezt pedig nagyon kétlem
"talán a védők" kac kac de jó nem hülyén halok megCFirpo3 írta:Talán a védők...merx írta:kíváncsi vagyok ki fogja majd fogni eto'o-t
Amúgy az, aki mellett éppen van. Nem hiszem, hogy pl. Puyol mindenhova követni fogja.