Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kívánok vitatkozni, mert ez csapat és nem egy embertől függ, de a rendszeresen tudod ki jár??? Zsolti meg a B keretből elég sokan és még magamat is ide tudom sorolni, tekintve, hogy a utóbbi időben egy kicsit változott mert a lakásfelújítás néha közbeszól...Marci írta:Kíváncsi voltam.
Az utóbbi időben rendszeresen jártam, meg ezután is megyek, nagy kedvem van játszani, de most kihagytam.
Melkor is dícsérte az említett játékosokat, remélem jók leszünk.
Sztem csak szombat vagy vasárnap legyen!!!Marci írta:Akkor a 20-22. péntek-szombat-vasárnap valamelyike lenne a legjobb a meccsre! Kinek mikor jó?
Ez a btk bajnokság győztese elleni meccs lenne akkor.
Maldini is vállalt még egy évet...Bercy írta: Részemről ez az utolsó szurkolói torna.
Részemről ez az utolsó szurkolói torna.Melkor írta:Ez engem is érdekelnegnorbert írta:Bercy írta:...Bercy ( utolsó alkalom )...![]()
![]()
Bercy írta:...Bercy ( utolsó alkalom )...
Ez csak terv!Melkor írta:Elég komoly csatárbőség van...
Nem tudom milyen "hadrendben" állunk fel, de ha 2-2-1-ben akkor érdemes lenne a csatárok közül átrakni 1-2 embert a kp-jára!
Ok Marci szervezd le minél hamarabb, hogy tudjunk időpontot és akkor összeszedjük a csapatot!!!Marci írta:beszéltem egy csapattal, akiket kihívhatnánk. az elte btk bajnokság nyertesei, egész jók. mikor jön meg Zsolti? utána kéne időzíteni, és össze kéne szedni a keretet ami a tornára is indul. jó lenne minnél hamarabb megszervezni, ha érdekel titeket a dolog. lehetne akár a torna főpróbája.
egyébként úgy néz ki mégsem megyek Franciaországba, úgyhogy szívesen jönnék én is a tornára.