Labdarúgó EB 2008
Hát én úgy indultam neki ennek a meccsnek, hogy a hollandoknak szurkolok, de ezen a meccsen nem lehetett nekik szurkolni. Az oroszok lenyűgözőek voltak. A hollandok amugy sem szimpik, de most még játékban sem tudtak nagyot villantani. A lófejűről bepattant szokás szerint valami, aztán hálistennek kiderült ki a jobb. Grat nekik.
Elődöntőbe azért remélem hogy a spanyolok fognak jutni.
G.
Elődöntőbe azért remélem hogy a spanyolok fognak jutni.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Én is így voltam vele. Nem szimpatikus az a csapat, amelynek fényesre nyaljág a s*ggét, holott még messze nincs vége a dolgoknak.Zozzy 5 írta:Nyehe, kiestek a HollandokTudom, hogy itt sokan szúrkoltak nekik, de nekem már teljesen antipatikus volt, hogy a csapból is az folyt: a hollandokat úgyse állítja meg senki. Hopsz, mégis...
Lehet csodálkozni az eddigieken, de a németek és az oroszok abszolút megérdemelten léptek a 4 közé, a törökök odajutása sem akkora meglepetés, úgyhogy eddig "igazságos a sors". Remélem Spanyolország ma átlép a saját árnyékán-így egyben az olaszokon is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.06.22. 10:15:41-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Director del Fútbol
Na ez meg a másik fele...Kösz ezt előbb kihagytamZozzy 5 írta: Huhh, kösz Mester, enélkül az "egész évben jól tud játszani" nélkül valszeg hülyén haltam volna meg. Végülis tényleg csak pár jó meccse volt: UEFA kupáig vezet egy orosz csapatot aztán feltámasztja az EB-n a válogatottat és kiejtik azt a holland csapatot aki megverte a VB két döntős csapatát. Tényleg elég gyenge, jobb lesz nekünk ez a Hernanes, nagy spíler, lőtt 2 gólt a brazil bajnokságba. Vegyük meg 20milláért még ma!

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azt leszögezem, hogy abszolút nem szeretem az oroszaokat-még finom is vagyok,-de! Tegnap egyszerűen fantasztikusan játszottak, nem túlzás kijelenteni, hogy lefocizták a pályáról a hollandokat, és teljesen megérdemelten kerültek a négy közé. Félelmetesen összerakta őket Hiddink. Háromszor többet, és kétszer gyorsabban futottak mint a hollandok, evidens volt így a sikerük. Kiváncsi vagyok, tudják-e ezt az "atomfutballt végig tartani, mert ha igen, máris megvan a végső győztes. Megemelem előttük a kalapom. Bevallom, tegnap fura mód a hosszabbításban már egyértelműen nekik szurkoltam, mégpedig azért, mert egyszerűen igazságtalan lett volna, ha nem ők jutnak tovább. A hollandok Ffranciák, és olaszok elleni játéka, továbbá a törökök utolsó 25 perce Csehország ellen, ill. a németek portugália elleni első fél órája után az oroszok hosszabbításban bemutatott futballja volt az eb eddigi legjobb teljesítménye a csapatjátékot tekintve. Arshavin pedig zseniális futballista.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
Huhh, kösz Mester, enélkül az "egész évben jól tud játszani" nélkül valszeg hülyén haltam volna meg. Végülis tényleg csak pár jó meccse volt: UEFA kupáig vezet egy orosz csapatot aztán feltámasztja az EB-n a válogatottat és kiejtik azt a holland csapatot aki megverte a VB két döntős csapatát. Tényleg elég gyenge, jobb lesz nekünk ez a Hernanes, nagy spíler, lőtt 2 gólt a brazil bajnokságba. Vegyük meg 20milláért még ma!aronba írta: Egyszerű mert ő nem olyan szintű játékos, volt néhány jó meccse és? Olyan kell a nagy csapatoknak akik egész évben jól tudnak játszani.
-
- Director del Fútbol
Ezt értsük úgy,h Hernanes ilyen játékos?:D Életemben nem láttam játszani és sztem te sem nagyon. Ebben a kontextusban elég vicces ,amit írtál,már ne haragudj.............aronba írta:Egyszerű mert ő nem olyan szintű játékos, volt néhány jó meccse és? Olyan kell a nagy csapatoknak akik egész évben jól tudnak játszani.Zozzy 5 írta:Nyehe, kiestek a HollandokTudom, hogy itt sokan szúrkoltak nekik, de nekem már teljesen antipatikus volt, hogy a csapból is az folyt: a hollandokat úgyse állítja meg senki. Hopsz, mégis...
Másrészt azért amit egyszer itt vesézgettem, hogy visszaálló csapatok ellen mennyire megy majd nekik vmilyen szinten sztem bejött.
Továbbá: nem akarom azt csinálni mint a többség az igazolás topikban, de most komolyan: miért nem merült fel nálunk Arshavin vene?! Vagy vhol máshol? Nálunk jönnek ilyen Hernanesekkel, miközbe a legmegfeelőbb megoldás a kp.-ra a szemünket szúrja ki. Ő tuti megérné a pénzét.
A mai meccstől pedig sajnos olasz továbbjutást várok, kb. olyan meccsen mint a Portugál-Német volt
Egyszerű mert ő nem olyan szintű játékos, volt néhány jó meccse és? Olyan kell a nagy csapatoknak akik egész évben jól tudnak játszani.Zozzy 5 írta:Nyehe, kiestek a HollandokTudom, hogy itt sokan szúrkoltak nekik, de nekem már teljesen antipatikus volt, hogy a csapból is az folyt: a hollandokat úgyse állítja meg senki. Hopsz, mégis...
Másrészt azért amit egyszer itt vesézgettem, hogy visszaálló csapatok ellen mennyire megy majd nekik vmilyen szinten sztem bejött.
Továbbá: nem akarom azt csinálni mint a többség az igazolás topikban, de most komolyan: miért nem merült fel nálunk Arshavin vene?! Vagy vhol máshol? Nálunk jönnek ilyen Hernanesekkel, miközbe a legmegfeelőbb megoldás a kp.-ra a szemünket szúrja ki. Ő tuti megérné a pénzét.
A mai meccstől pedig sajnos olasz továbbjutást várok, kb. olyan meccsen mint a Portugál-Német volt
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hiddink nagyon összerakta ezt az orosz válogatottat. Nagyon fegyelmezetten játszanak, mind elöl támadásban, mind hátul védekezésben. Nem hagyják élni az ellenfelet, egyből megtámadják a labdás játékost. Önzetlenül csapatként működnek. Ha így játszanak tovább bejuthatnak a döntőbe. Teljesen le vagyok nyűgözve a teljesítményüktől, nagyon egyben vannak. A kérdés, csak az, hogy hogyan viselik majd el az erősödő nyomást, amit az elődöntő, majd a döntő jelenthet nekik. Az a szép a játékukban, hogy teljes mértékben csapatként működnek együtt, az egyéni teljesítmények is ennek vannak alárendelve és nem azok dominálnak.
Az orosz játékosok jó némelyike felértékelődött az Eb-n mutatott szereplésnek köszönhetően. Azonban eddig se sok orosz játszott az európai élbajnokságokban és ezután se fog. Ugyanis az orosz olajmilliárdosok és olajvállalatok által támogatott csapatok nincsenek rászorulva az eladásokból befolyt pénzekre, másrészt pedig az orosz játékosoknak igencsak magas fizetésük, (ami ugyancsak az olajnak köszönhető) és egyrészt nem akarnak e miatt eljönni otthonról, másrészt pedig az európai élklubok nem tudják, vagy nem is akarják kifizetni a túl magas fizut.
Az orosz játékosok jó némelyike felértékelődött az Eb-n mutatott szereplésnek köszönhetően. Azonban eddig se sok orosz játszott az európai élbajnokságokban és ezután se fog. Ugyanis az orosz olajmilliárdosok és olajvállalatok által támogatott csapatok nincsenek rászorulva az eladásokból befolyt pénzekre, másrészt pedig az orosz játékosoknak igencsak magas fizetésük, (ami ugyancsak az olajnak köszönhető) és egyrészt nem akarnak e miatt eljönni otthonról, másrészt pedig az európai élklubok nem tudják, vagy nem is akarják kifizetni a túl magas fizut.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Csak a Barca! 2008.06.22. 09:42:29-kor.
- albicelesteX
- A Vadász
Kiestek a Hollandok!Nekik drukkoltam!!!De a tegnap asszem az a csapat ment tovább amelyik jobban játszott vagy jobban akart nyerni!!!Ma pedig mennek az azurrik azt gondolom tovább!van Basten nagyon nem jól cserélt!Heitingával nem lesz bajunk az Athletico elleni meccseken asszem
Afellay helyett pedig miért nem Robben jött???De ezek már mindegy szintű dolgok!Egyébként az az Arshavin tényleg tud focizni!

Én is. És akkor együtt lesz az a négy csapat akit a legjobban utálok..Zozzy 5 írta: A mai meccstől pedig sajnos olasz továbbjutást várok...

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Ezt az Arshavin ügyet én sem értem, mert nagyon jó játékos. De amit tegnap néztem hogy VDV sem volt rossz. És klasszikus irányító, és nem is lenne olyan drága.Volt 1-2 nagyon jó kis beívelése, ami csal centikkel kerülte el a csatárok fejét. Nagyon hasznos játékos, és pont ilyen ember kell sztem Deco helyére. Nem ilyen Hernanesel kellene üzletelni, hanem olyannal aki már mutattos is vmit...Zozzy 5 írta:Továbbá: nem akarom azt csinálni mint a többség az igazolás topikban, de most komolyan: miért nem merült fel nálunk Arshavin vene?! Vagy vhol máshol? Nálunk jönnek ilyen Hernanesekkel, miközbe a legmegfeelőbb megoldás a kp.-ra a szemünket szúrja ki. Ő tuti megérné a pénzét.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Barça B
Sztem van Basten cseszte el a hollandoknak,a hülye cseréivel...
Oroszország +érdemelte,sztem...
Oroszország +érdemelte,sztem...
Válogasd meg a szavaidat ember !Dawe írta:hihetetlen hogy a nagy Holland csapatot megveri egy ilyen utolso aljadek
- stefanl10
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
A tegnapi meccset sajnos van basten szúrta el. eleve nem kellett volna játszatni bouhlarouz a történtek után és nem van persie behozni mert azon kívül h állt a pályán nem csinált semmit nem beszélve arról a szabadrugásról amit elrugott sneijder elöl(ha sneijder rugja 80 százalék h gól. na ennyit erről és utána behozegy affelay aki valamivel jobb volt mint van Per. de ő sem csinált sokmindent. iNKÁBB HOZTA VOLNA BEN ROBBENT AKI A HOLLAND CSAPAT LEGJOBBJA VOLT EDDDIG! VAGY HUNTELAART.
éN NAGYON CSALÓDOTT vagyok remélem a mai meccs kárpótól és nyernek a spanyolok.
éN NAGYON CSALÓDOTT vagyok remélem a mai meccs kárpótól és nyernek a spanyolok.
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
- Dawe
- Jugador d'estrella
hihetetlen hogy a nagy Holland csapatot megveri egy ilyen utolso aljadek 

Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett

Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
-
- Llegenda del Barça
Nyehe, kiestek a Hollandok
Tudom, hogy itt sokan szúrkoltak nekik, de nekem már teljesen antipatikus volt, hogy a csapból is az folyt: a hollandokat úgyse állítja meg senki. Hopsz, mégis...

-
- Entrenador del Barça
Nah hazaértem kertipartiról ahol azért megnéztük a meccset iletzve a 2. félidöt meg a hoszabítást. Mi is vodkáztunk ahogy Krojf koma emliti de mi a bánatunkat folytottuk bele, hihetetlen ez az Arsavin gyerek vagy hogyhíják miket müvetl. Az is hihetetlen hogy még fennvok és nem vok fáradt 

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Az még hagyján, hogy mi lehet Baselban, de mi lehet Oroszország-
szerte???
A vodka arat ezen az éjszakán, szinte biztos vagyok benne!!!
Olyan másnaposak lesznek mára az oroszok, hogy csak ihaj!!!
A detoxok is nyújtott műszakban kell, hogy dolgozzanak!!!
Viszont ezt az Arsavin gyereket kinézhetnénk magunknak!!!
Orosz talán még úgysem volt blaugranában még...
K.
szerte???
A vodka arat ezen az éjszakán, szinte biztos vagyok benne!!!
Olyan másnaposak lesznek mára az oroszok, hogy csak ihaj!!!
A detoxok is nyújtott műszakban kell, hogy dolgozzanak!!!
Viszont ezt az Arsavin gyereket kinézhetnénk magunknak!!!
Orosz talán még úgysem volt blaugranában még...
K.
-
- Entrenador del Barça
Eddig mindegyik párharcból a csoportmásodik ment tovább, kezdem félteni a spanyolokat, pláne hogy tudjuk, ők bármikor képesek betlizni, amikor nagy a tét. Viszont azért ők nem játszottak olyan jól eddig, h ezért most kiessenek
Bár a portugálok is csak Deco miatt voltak jók, mellette még Bosingwa meg Moutinho viszonylag jó volt, és ennyi. (Röhej, h a csehek ellen a tök indiszponált CR lett a meccs embere, nem Deco-bocs, csak most nézegettem a meccs embereket) Nem véletlen, h az első komoly ellenfélnél elakadtak. (törökök akkor még teljes létszámban voltak, ez nem az erősségük
)
Szóval egyáltalán nem vagyok biztos a spanyol továbbjutásban.
Hollandok játékára lehet magyarázat, h elszálltak maguktól?

Szóval egyáltalán nem vagyok biztos a spanyol továbbjutásban.
Hollandok játékára lehet magyarázat, h elszálltak maguktól?
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Entrenador del Barça
Még mindig nem hiszem el, hogy tényleg tovább mentek az oroszok. Ez valami hihetetlen, de teljesen megérdemelten. Mekkora fieszta lehet most Baselben....persze Orosz módra 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Akár menjen oda,csak menjen azért el oroszországból,hiába Uefa győztes,de nagyobb karierr csak nagyobb bajnokságban várhat rá,és hát elég nagy ígéret,szóval rem leigazolja egy nagycsapat,kár lenne ha mégsem.Game90 írta:
ArshaWin meg rohadt jó játékos. Valamelyik nyugat-európai nagycsapatban lenne a helye, de nem hiszem, hogy elfogja hagyni a Zenitet (max. a Chelsea és Abra kedvéért).

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Az oroszok jobbak voltak a hosszabbításban, megérdemelten nyertek. A holland védelem, ami a csoportmeccseken jól működött, most a 2. és a 3. gólnál hibázott.
Németország, Törökország, Oroszország az elődöntőben...ezt nem hittem volna
ArshaWin meg rohadt jó játékos. Valamelyik nyugat-európai nagycsapatban lenne a helye, de nem hiszem, hogy elfogja hagyni a Zenitet (max. a Chelsea és Abra kedvéért).
Németország, Törökország, Oroszország az elődöntőben...ezt nem hittem volna

na az tényleg nevetséges lennezeus021 írta:Remélem holnap a spanyolok továbbmennek és ismét el p.....zák ezeket a rohadt oroszokat
Sajnos hollandiának nem sikerült
Nevetséges lenne egy török-orosz döntő

Remélem holnap a spanyolok továbbmennek és ismét el p.....zák ezeket a rohadt oroszokat