Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így voltam vele. Nem szimpatikus az a csapat, amelynek fényesre nyaljág a s*ggét, holott még messze nincs vége a dolgoknak.Zozzy 5 írta:Nyehe, kiestek a HollandokTudom, hogy itt sokan szúrkoltak nekik, de nekem már teljesen antipatikus volt, hogy a csapból is az folyt: a hollandokat úgyse állítja meg senki. Hopsz, mégis...
Na ez meg a másik fele...Kösz ezt előbb kihagytamZozzy 5 írta: Huhh, kösz Mester, enélkül az "egész évben jól tud játszani" nélkül valszeg hülyén haltam volna meg. Végülis tényleg csak pár jó meccse volt: UEFA kupáig vezet egy orosz csapatot aztán feltámasztja az EB-n a válogatottat és kiejtik azt a holland csapatot aki megverte a VB két döntős csapatát. Tényleg elég gyenge, jobb lesz nekünk ez a Hernanes, nagy spíler, lőtt 2 gólt a brazil bajnokságba. Vegyük meg 20milláért még ma!
Huhh, kösz Mester, enélkül az "egész évben jól tud játszani" nélkül valszeg hülyén haltam volna meg. Végülis tényleg csak pár jó meccse volt: UEFA kupáig vezet egy orosz csapatot aztán feltámasztja az EB-n a válogatottat és kiejtik azt a holland csapatot aki megverte a VB két döntős csapatát. Tényleg elég gyenge, jobb lesz nekünk ez a Hernanes, nagy spíler, lőtt 2 gólt a brazil bajnokságba. Vegyük meg 20milláért még ma!aronba írta: Egyszerű mert ő nem olyan szintű játékos, volt néhány jó meccse és? Olyan kell a nagy csapatoknak akik egész évben jól tudnak játszani.
Ezt értsük úgy,h Hernanes ilyen játékos?:D Életemben nem láttam játszani és sztem te sem nagyon. Ebben a kontextusban elég vicces ,amit írtál,már ne haragudj.............aronba írta:Egyszerű mert ő nem olyan szintű játékos, volt néhány jó meccse és? Olyan kell a nagy csapatoknak akik egész évben jól tudnak játszani.Zozzy 5 írta:Nyehe, kiestek a HollandokTudom, hogy itt sokan szúrkoltak nekik, de nekem már teljesen antipatikus volt, hogy a csapból is az folyt: a hollandokat úgyse állítja meg senki. Hopsz, mégis...
Másrészt azért amit egyszer itt vesézgettem, hogy visszaálló csapatok ellen mennyire megy majd nekik vmilyen szinten sztem bejött.
Továbbá: nem akarom azt csinálni mint a többség az igazolás topikban, de most komolyan: miért nem merült fel nálunk Arshavin vene?! Vagy vhol máshol? Nálunk jönnek ilyen Hernanesekkel, miközbe a legmegfeelőbb megoldás a kp.-ra a szemünket szúrja ki. Ő tuti megérné a pénzét.
A mai meccstől pedig sajnos olasz továbbjutást várok, kb. olyan meccsen mint a Portugál-Német volt
Egyszerű mert ő nem olyan szintű játékos, volt néhány jó meccse és? Olyan kell a nagy csapatoknak akik egész évben jól tudnak játszani.Zozzy 5 írta:Nyehe, kiestek a HollandokTudom, hogy itt sokan szúrkoltak nekik, de nekem már teljesen antipatikus volt, hogy a csapból is az folyt: a hollandokat úgyse állítja meg senki. Hopsz, mégis...
Másrészt azért amit egyszer itt vesézgettem, hogy visszaálló csapatok ellen mennyire megy majd nekik vmilyen szinten sztem bejött.
Továbbá: nem akarom azt csinálni mint a többség az igazolás topikban, de most komolyan: miért nem merült fel nálunk Arshavin vene?! Vagy vhol máshol? Nálunk jönnek ilyen Hernanesekkel, miközbe a legmegfeelőbb megoldás a kp.-ra a szemünket szúrja ki. Ő tuti megérné a pénzét.
A mai meccstől pedig sajnos olasz továbbjutást várok, kb. olyan meccsen mint a Portugál-Német volt
Én is. És akkor együtt lesz az a négy csapat akit a legjobban utálok..Zozzy 5 írta: A mai meccstől pedig sajnos olasz továbbjutást várok...
Ezt az Arshavin ügyet én sem értem, mert nagyon jó játékos. De amit tegnap néztem hogy VDV sem volt rossz. És klasszikus irányító, és nem is lenne olyan drága.Volt 1-2 nagyon jó kis beívelése, ami csal centikkel kerülte el a csatárok fejét. Nagyon hasznos játékos, és pont ilyen ember kell sztem Deco helyére. Nem ilyen Hernanesel kellene üzletelni, hanem olyannal aki már mutattos is vmit...Zozzy 5 írta:Továbbá: nem akarom azt csinálni mint a többség az igazolás topikban, de most komolyan: miért nem merült fel nálunk Arshavin vene?! Vagy vhol máshol? Nálunk jönnek ilyen Hernanesekkel, miközbe a legmegfeelőbb megoldás a kp.-ra a szemünket szúrja ki. Ő tuti megérné a pénzét.
Válogasd meg a szavaidat ember !Dawe írta:hihetetlen hogy a nagy Holland csapatot megveri egy ilyen utolso aljadek
Akár menjen oda,csak menjen azért el oroszországból,hiába Uefa győztes,de nagyobb karierr csak nagyobb bajnokságban várhat rá,és hát elég nagy ígéret,szóval rem leigazolja egy nagycsapat,kár lenne ha mégsem.Game90 írta:
ArshaWin meg rohadt jó játékos. Valamelyik nyugat-európai nagycsapatban lenne a helye, de nem hiszem, hogy elfogja hagyni a Zenitet (max. a Chelsea és Abra kedvéért).
na az tényleg nevetséges lennezeus021 írta:Remélem holnap a spanyolok továbbmennek és ismét el p.....zák ezeket a rohadt oroszokat
Sajnos hollandiának nem sikerült
Nevetséges lenne egy török-orosz döntő