Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
jelwaz
Entrenador del Barça

2011.04.10. 11:00:16

Gauchomester írta:...és a BL-ben sem lenne ellenfele, ha nem pont a Barcát sodorta volna útjába a sorsolás. ...
bocs, hogy kiragadom, de csak erre reagálnék! Az ellenfél tiszteletének is megvannak a maga határai. Ahogyan becsmérelni sem kell az ellenfelet, úgy hazudni sem szabad róla. Ha nem tudsz jót mondani, akkor inkább semmit ne mondj. Még hogy nem lenne ellenfele a BL-ben!
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.04.10. 10:49:08

Ennyi marhaságot. Gondolok azokra, akik 4-5 gólos sikert várnak. 4 szoros, kiélezett mérkőzésre lehet számítani. Ha bármelyik úgy alakul, hogy könnyebb lesz, mint az várható volt, az csak hab a tortán. Ez a Real az összes európai topligát nyerné, és a BL-ben sem lenne ellenfele, ha nem pont a Barcát sodorta volna útjába a sorsolás. Úgy dobálóznak egyesek a gólokkal, mintha legalábbis felkészülései meccset játszanának Messiék Piripóccsal. Bocsánat a Piripócsiaktól. Legjobb lenne, ha: (és ezzel befejeztem a négy meccsre szóló találgatássorozatot, ajánlom ezt még sokaknak)

bajnoki: 2-2
kupa: 2-0 ide
BL odavágó: 2-2
BL vissza: 2-0 ide

Ez a vágyam, a realitás lehet mást fog mutatni.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.10. 10:44:02

A tegnapi meccs ismét a takarékosságról szólt. Nem pörögtünk fel eléggé, bár nem is igazán erőltettük. Megnyertük, mert meg kellett nyerni, de semmi több. Részben láthatóan rossz formában vagyunk, részben viszont tudatosan tartalékolunk.
A Clásicón nem hinném hogy gondok lesznek, ami az intenzitást illeti.

Még 1 hét! :twisted:

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
OvaMind
Jugador d'estrella

2011.04.10. 10:40:20

Egy-két drukkertársam igencsak elszállt magától, és egyébként igaz ez a Barca vezetőségére is. Szinte tény, hogy miénk a világ legjobb csapata, ennek ellenére egy meccs annyi összetevőből áll, hogy sosem lehet azzel dobálózni, h 4-5 góllal nyerünk. Pláne egy Real ellen.

Az őszi meccsen valóban lemostuk a madridiakat, a külnbség abban a 90 percben reális volt. Egyébként pedig ha a Barca nem lenne, akkor szerintem ezt a BL-kiírást megnyerné a Real. Ez úgy gondolom, mindent elmond az ő játékerejükről, annak ellenére, hogy őket sem fújnám fel annyira.

Ráadásul úgy gondolom, hogy a Barca csak az alaptizenegyével (1-2 változtatás max belefér, de nem a kulcsposztokon) képes arra a játékra, amivel európai topcsapatokat aláz. Így ha bárki kiesik tőlünk, (pl. tavaly Iniesta, de Xavi vagy Messi nélkül is meg lennénk lőve) már 50-50%-ra mondanám az esélyeket.

Szerintem a legnagyobb mákunk, hogy Guardiola az edzőnk, aki nem ájul el a csapatától, és a földön tartja a teamet. Az ilyen kaján vigyorú Rosell-félék, vagy a fórumba irogató tizenévesek nem igazán értenek a focihoz. Szerénység, alázat a játék iránt, tisztelet az ellenfél iránt. Ezektől az erényektől jobb ez a Barca többek közt, mint a 2006-os.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.10. 09:47:05

fcjoc írta:1:1 :o meg 1:2?? OMFG.. miről beszéltek??? 0:4 alsóhangon.. esetleg 1:5.. Ez a real még mindig sehol nincs. Középpályán megint eldől minden, Messi meg Villa meg lő 2-2 gólt..

"Ha már Real, akkor legyen ÖT!"
Ébredjetek! HISZ CSINÁLJA :D
Pep bácsi arra tanítja a játékosait, szurkolóit, hogy sose mondjunk ilyeneket. Sehol sincs? 31 meccs alatt 73 pontot szereztek és még hátravan 7 meccs!
Ezt a csapatot akkor sem becsülném le, ha nem lenne se Ronaldo se Kaká se Xabi Alonso.
Egyébként sokkal kellemesebb érzés ha 1-2-re számítasz és több lesz minthogy 0-5-t vársz és 0-1 lesz.
fcjoc
Entrenador del Barça

2011.04.10. 09:38:22

1:1 :o meg 1:2?? OMFG.. miről beszéltek??? 0:4 alsóhangon.. esetleg 1:5.. Ez a real még mindig sehol nincs. Középpályán megint eldől minden, Messi meg Villa meg lő 2-2 gólt..

"Ha már Real, akkor legyen ÖT!"
Ébredjetek! HISZ CSINÁLJA :D
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.04.10. 09:29:15

Hát olvasgatom ezeket az igen-igen pesszimista hozzászólásokat,hogy milyen gyenge a forma meg stb...,és akkor eszembe jut az Arsenal elleni Bl visszavágó,ami előtt sokkal gyengébben játszottunk mint most,és azon a meccsen mégis fantasztikusak voltunk,és kiütöttük az Arsenalt!Nem kell félni,azon a meccsen 100%-ig fel fog pörögni a csapat,és a legjobbjukat fogják nyújtani!Meg nem is értem miért féltek annyira ettől a Realtol,összel sem voltak ám rosszak,csak mikor ellenünk kisétáltak a pályára,akkor az elmúlt négy klasszikus,és az a hangulat ami fogadta őket,az lebénította őket,és ezért lett az a vége ami lett!Nem lesz 5:0,és ezt nem is várom,de szerintem elhozzuk mindhárom pontot Madridból,méghozzá jó játékkal!Nem kell félni,csak bízni kell a fiúkban!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.10. 09:21:07

Ha a csapat úgy akar játszani mint a tavalyi meccsen, akkor Busquetsnek középpályásnak kell lennie.
Szerintem Pep ilyen felállással küldi ki játékosait:: Valdés-Alves-Piqué-Milito-Maxwell-Busquets-Xavi-Ini-Pedro-Messi-Villa

Én egy nagyon kiélezett harcot várok a LABDÁÉRT. A Real 4-5 emberrel le fog támadni 1 embert és ha a Barca nem rezel be (már pedig nemfog) akkor méteres passzokkal kijátsszák a Real középpályáját és védelmét majd gól lőnek.
Ugyanakkor a Real részéről szvsz a két szélt fogják kihasználni ugyanis láthattuk, hogy Alves nem egy profi védő jobboldalt. Maxwell-t nehezebb átverni szerintem mint Adrianot mert ugyan mindketten általában balbekket játszanak, Adriano sokkal többet jön előre támadni és ezekből megindulhat a Real.

Tippem: Real 1-2 Barca
Gólszerzők bárkik lehetnek. Messi szerintem nem fog gólt lőni mert majd visszajön besegíteni megint a kp-nak és onnan indul.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.10. 09:19:58

Tocy írta:
S.Agüero írta:Kezdő:
Valdés - Alves ; Piqué ; Sergio ; Adriano - Keita ; Xavi ; Iniesta - Messi ; Villa ; Pedro
1-1
Messi, Di María
De Keita NEM FOG szűrőt játszani, tegnap sem oda érkezett...az csak egy ilyen kényszerfelállás volt. Bár így még annyira sem értem a játszatását, mert nem vkp, nem védő, a labdatartós játékban meg gyengébb mint Thiago. Na mind1. Szerintem kikapunk Madridban, aztán felpörgünk a kupadöntőre. Véleményem szerint, ha nyerünk a Bernabeuban, akkor elúszott a Kupa...akkor a játékosok is nagyképűen állnak hozzá, hogy ők verhetetlenek...aztán a vért ivott Madrid átgázol rajtunk.
Ez hülyeség. Mért lennénk nagyképűek? 5-0 után elvileg itt kéne annak lenni, de nem vagyunk. Mi nem a Madrid vagyunk..... na mind1.

Kezdő:
VV
Alves-Piqué-Busquets-Maxwell/Adriano
Keita
Xavi-Iniesta
Messi-Villa-Pedro

Kizártnak tartom hogy Milito kezdjen, ezáltal csak Keita marad vkp.
gergo9 írta:Thiago súlytalan,könnyelmű és gyenge sztem a leggyengébb meccse volt a Barcában.
Te más meccset néztél? Egyik legjobb volt a pályán, gólt is szerzett, mi kell még?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.04.10. 09:22:15-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
zsoltman
Jugador d'estrella

2011.04.10. 09:16:41

Barcelona (4-1-2-3) Valdes; Pique, Milito, Puyol, Maxwell; Busquets; Xavi, Keita; Alves, Messi, Pedro.

Tavaly így álltunk fel Madridban és nyertunk 2-0 ra, de ez most lehet nehezebb lesz gondoljatok bele Guardiola idáig minden klaszikusát megnyerte és golt is elvétve kapot a csapat mindig nagyon fegyelmezetten játszott főleg Madridban most nem tudom mi lesz!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.10. 09:06:00

Tocy írta:
Valdés - Alves ; Piqué ; Sergio ; Adriano - Keita ; Xavi ; Iniesta - Messi ; Villa ; Pedro
1-1
Messi, Di María
De Keita NEM FOG szűrőt játszani, tegnap sem oda érkezett...az csak egy ilyen kényszerfelállás volt. Bár így még annyira sem értem a játszatását, mert nem vkp, nem védő, a labdatartós játékban meg gyengébb mint Thiago. Na mind1. Szerintem kikapunk Madridban, aztán felpörgünk a kupadöntőre. Véleményem szerint, ha nyerünk a Bernabeuban, akkor elúszott a Kupa...akkor a játékosok is nagyképűen állnak hozzá, hogy ők verhetetlenek...aztán a vért ivott Madrid átgázol rajtunk.
Vkinek muszáj lesz vkp-t játszania. Vagy Sergio lesz a szűrő és Milito hátul, vagy Sergio hátul és a Keita-Thiago 2-ős közül vki vkp. Gondolom ezt fogja is tesztelni a Sahtar ellen Pep.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.10. 08:52:27

1-1
Messi, Di María
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.10. 08:23:45

gergo9 írta:Hát hasonló felfogásban játszottak a srácok mint ami mostanában a médiában lejön tőlük. Pozitív oldalon nem lehet megemlíteni igazából senkit sem. Milito hihetetlen tavaly egyszerűen nem tudott párharcot veszteni földön idén meg nyerni nem tud. Olyan meccseken amikor minimális lenne a feladata akkor is fatális hibák teljesen fölösleges volt a maradása.
Bojan meg a szezonban talán először volt valós remény a játékában erre kidől egész évre emelett bőven meg van az a sansz is hogy ez a búcsúmeccse volt.
Thiago súlytalan,könnyelmű és gyenge sztem a leggyengébb meccse volt a Barcában.
Ami a klasszikusok előtt aggaszt hogy a csapat elég messze van a csúcstól , Messi-Villa-Pedro mind a mezőnyben mind a kapu előtt fényévekre önmaguktól.
Puyol ha 100%-an egészséges lesz a hétvégre a meccshiány ellenére is játszatni kell formába kell hogy lendüljön a kupadöntőre,béelre.
Igazából azt sem bánnám ha kapnánk egy kisebb taslit a hétvégén fejben legalább helyrebillennénk.
Úgy látom akkor mi nem ugyanazokat a meccseket látjuk egyáltalán. Milito tényleg nem jó, de a tegnapi teljesítményére panasz nem lehet. A gólról nem tehetett, más meg egyáltalán nem ugrik be róla, amikor "feltételesen" hibázott. Thiagot meg egyáltalán nem értem miért mondod, hogy súlytalan volt. Fejelt egy gólt és rengeteg labdát szerzett a kp-n, eladott labdájára sem igazán emlékszem. Az MVP osztását meg végképp nem értem. Messi sztem rendkívül jól játszik mostanában, az csak más kérdés, hogy a gólok annyira nem jöttek neki, de a Sahtar ellen sem lőtt és mégis mekkora mezőnymunkát végzett. Pedro sérült volt (bár a helyzetét be kellett volna lőni) csak játszatni kell. Villa tényleg nincs vmi csúcsformában, de azt észre kell venni, hogy rengeteget segít be a védekezésben! Már többször észrevettem, hogy ő szerelt hátul.

Nem mondom, hogy csúcsformában van a csapat, de messze nem olyan rossz, mint amilyennek te leírod.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
samy85
Capitá del Barça

2011.04.10. 07:23:04

messideco írta:Uff Bojan, ez nem jó :roll:
Jeffren és Afellay biztosan tudja hozni majd a szintjét, ez 100%...
Gyerekek én nagyon sajnálom Bojant...kapott hideget meleget a szurkolóktól,és tegnap szerintem jól ment a játék neki, mérges is volt mint láttuk.. végre amikor jól játszik jön egy sérülés...remélem nem komoly...
szerk: most olvastam csak hogy boja részleges szalagszakadást szenvedett... 6-8 hét... kár és mielöbbi felépülést
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára samy85 2011.04.10. 08:29:41-kor.
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Léfe
Entrenador del Barça

2011.04.10. 07:00:25

"gergo 9" : tökéletes értékelés. Én még hozzátenném, hogy az akarat is hiányzott. Elsétálták a meccset. Ha az első részben rugunk gólokat akkr ez a másodikban elmegy, de forditva nem. És mindet középen. Mi lesz jövöre ?
Fecó
gergo9
Director del Fútbol

2011.04.10. 01:20:19

Hát hasonló felfogásban játszottak a srácok mint ami mostanában a médiában lejön tőlük. Pozitív oldalon nem lehet megemlíteni igazából senkit sem. Milito hihetetlen tavaly egyszerűen nem tudott párharcot veszteni földön idén meg nyerni nem tud. Olyan meccseken amikor minimális lenne a feladata akkor is fatális hibák teljesen fölösleges volt a maradása.
Bojan meg a szezonban talán először volt valós remény a játékában erre kidől egész évre emelett bőven meg van az a sansz is hogy ez a búcsúmeccse volt.
Thiago súlytalan,könnyelmű és gyenge sztem a leggyengébb meccse volt a Barcában.
Ami a klasszikusok előtt aggaszt hogy a csapat elég messze van a csúcstól , Messi-Villa-Pedro mind a mezőnyben mind a kapu előtt fényévekre önmaguktól.
Puyol ha 100%-an egészséges lesz a hétvégre a meccshiány ellenére is játszatni kell formába kell hogy lendüljön a kupadöntőre,béelre.
Igazából azt sem bánnám ha kapnánk egy kisebb taslit a hétvégén fejben legalább helyrebillennénk.
szkeptikus06
Jugador del Barça

2011.04.10. 00:25:34

Egyáltalán nem aggódom a bajnoki Classico miatt. Ebből a meccsből nagyon rosszul nem jöhet ki a csapat. Egyrészt nem lesz nyomás a játékosokon,mert ha kikapnak is lesz 5 pont előnyünk,amit könnyűszerrel meg lehet tartani a szezon végéig. Másrészt fel lehet mérni a real által képviselt erőt, vereség esetén pedig akár el is bízhatja magát a Madrid,hogy sokat fejlődtek, ők a királyok stb. és azt sem szabad elfelejteni,hogy a reálnak onnantól kezdve megint 100% kellene a bajnokságban,mert úgy érzem, hogy annak ellenére,hogy le vannak maradva a Barcától egy 5 pontos hátrány esetén nem adnák fel a bajnokságot sem,ellenben egy 8 pontos vagy még több pontos hátrány esetében biztos,hogy a reál B játszana a bajnokságban a BL meccsek idején. Egy bajnokságra is koncentráló madrid pedig fáradtabban lépne pályára a BL meccseken ,ez pedig a Barca előnyére válhat. Mi akkor is pihentethetünk,ha a különbség nem 5 pont,hanem 8 vagy 11.

Ezek tudatában is én úgy vélem,hogy nem elrugaszkodott az a szurkolói "elvárás",vagy inkább álmodozás,hogy a 4 reál elleni meccsből 2 győzelem elegendő lehet minden sorozatot tekintve. Remélem abban az illúzióban senki sem ringatja magát, hogy 4/4 győzelemmel jutunk túl a reálon, főként úgy,hogy az utóbbi 5 klasszikust is mi nyertük. Ez elég irreális mind a nagy számok törvénye mind pedig a foci törvényszerűségei alapján, hiszen a reál nem kis játékerőt képvisel.
Tehát az én meglátásom(elvárásom) az,hogy nyerjük meg a spanyol kupát, illetve az egyik BL meccset. Nyilván a BL-meccset úgy gondolom,hogy az a győzelem továbbjutást érjen. Vagyunk jelenleg olyan jók,hogy 4 meccsből kettőt behúzzunk. Remélem Pep is a kupára és a BL-re teszi a hangsúlyt és hasonló forgatókönyvvel idén is tripla közelében lesz a csapat, mert a BL-t ugye még a reál után sem szabadna lefutottnak tekinteni, a bajnokságban si hozni kel la kötelezőt a kisebb csapatok ellen.
messideco
Presidente del Barça

2011.04.09. 23:10:12

Uff Bojan, ez nem jó :roll:
Jeffren és Afellay biztosan tudja hozni majd a szintjét, ez 100%...
Kép
"And my heart will leave you never."
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.09. 23:06:10

Militot saját topicjában, úgymond kicsit kritizáltam, de gondokoztam, hogy jövhéten, hogyan állhatnánk ki a Madrid ellen, és arra jutottam, Milito kezdhetne, hátha lerakna egy jó teljesítményt, és onnantól kezdve régi formájában pompázna. :D Nagy tétje annak a meccsnek nem lesz, személyes meglátásom szerint, legrosszabb esetben is kikapunk, de nemhinném, hogy az megtörné a csapatot. Úgyhogy: VV-Alves, Piqué, Milito, Adriano - Busi, Xavi, Ini - Messi, Villa, Pedro
Még talán annyi változás lehet szerintem, hogy Pep előre gondol a kupadöntőre, és valakit pihentetni fog. Na de előbb gyűrjük le a Shaktart! :twisted: :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
MatyiG
Adminisztrátor

2011.04.09. 23:00:43

Kezdő:
1-1
Messi, Di María
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.09. 22:48:55

LM10 írta:Vmiért érzem, hogy a tavalyi madridi Clasicohoz hasonlóan most is tele lesz majd a kezdőnk meglepetésekkel. Én így lépnék fel:

V.V.-Alves-Piqué-Milito(Puyol)-Adriano-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi-Villa-Pedro.

De azt is eltudom képzelni, hogy Keita, és Iniesta feljebb megy, ezzel kimarad Pedro vagy Villa. Lesz ami lesz, még egy ukrán kiruccanás hátra van, és én Pepben vakon megbízom :wink:
Meglepetést tényleg okozhat a kezdőt tekintve Pep, mondjuk amit írtál kezdőt, abban nem sok van. :D Mondjuk csak a védelemben tud trükközni, ha nem sérül le remélhetőleg le senki addigra, többi poszton játszhatnak a szokásos kezdők.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
EszteR#7
Barça B

2011.04.09. 22:45:08

Úgy gondolom, hogy a mai meccs, nem sorolható a legjobbak közé, nem is akarom odasorolni , viszont szegény Milito nem tehet a gólról ,hiszen a többiek jócskán lemaradtak. . Villa rengeteget dolgozott, ezen a mérkőzésen láttam újra az igazi formájában. Örülök, hogy győzött a csapat, remélem az El Clásicon nagyon jól fognak teljesíteni.... Visca el Barca..

mess2009: kérdezném tőled h. nálad mindenki rossz mindig, csak Messi nem??!! Mert Iniesta sem volt olyan rossz, mint aminek leírod.
Visca Barca :) / " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
LM10
Director del Fútbol

2011.04.09. 22:44:29

Vmiért érzem, hogy a tavalyi madridi Clasicohoz hasonlóan most is tele lesz majd a kezdőnk meglepetésekkel. Én így lépnék fel:

V.V.-Alves-Piqué-Milito(Puyol)-Adriano-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi-Villa-Pedro.

De azt is eltudom képzelni, hogy Keita, és Iniesta feljebb megy, ezzel kimarad Pedro vagy Villa. Lesz ami lesz, még egy ukrán kiruccanás hátra van, és én Pepben vakon megbízom :wink:
Pavel
Entrenador del Barça

2011.04.09. 22:40:33

A lényeg a három pont.
Az első 20-25 perc hihetetlen volt számomra. Mintha bennmaradtak volna az oltözőben.
Messi ma is zseniális volt. Villa is kezd magára találni.
A gól amit kaptunk tipikus. A múlt héten írtam, hogy a legtöbb gólt ilyen körülmények között kapjuk. Elől eladjuk, nincs ütközés egy gyors kontra és gól.
A Madrid ellen ilyet nem szabad elkövetni, mert kegyetlenül megtorolják.
Jövőhéten egy szoros meccsben kiegyeznék. 0-1 vagy 1-2.
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.04.09. 22:30:47

Jól ráéreztem a meccsre, be is jött, 2 gólos siker, bár 1-et érdemelt volna az Alma, de Messi meg megérdemli hogy megint gólking legyen, ha az lesz egyáltalán persze. Érdekes egyébként, nem tudom még hányan voltatok így vele, mint én, de mikor bekaptuk a gólt valahogy a kétség apró morzsája sem merült fel bennem afelől, hogy fordítunk. Furcsa, de bennem akkor kristályosodott ki, hogy ezt a mérkőzést nem veszíthetjük el.

Viszont Bojan már megint jól felidegesített. "Nyilván" :wink: Pep elolvasta a hsz-em és mivel EKKORA nyomásnak nem tud ellenállni, be is rakja a kezdőbe, erre ez a szerencsecsomag még arra sem képes, hogy kibírjon nyamvadt 70-80 percet anélkül, hogy össze ne szedne valami sérülést. Hihetetlen ez a gyerek. Így folytatódott a Villa-nyúzás, ami megint marha jót tett a "ragyogó" formájának. Hurrá!

Mindenesetre a klasszikusra szoros meccset jósolok, már csak babonából is, mert az utóbbiakon ez a szöveg rendre megtette hatását, így most sem várhatok mást, mint kiélezett küzdelmet, látványos játékot és megszenvedett sikert.
HAJRÁ BARCA!!!
Lezárt