Röviden, tömören összefoglaltad a mai teljesítményét. Maximálisan jól látod a mai munkáját. Jó lesz. Ma a csapat legjobbja volt. Sajna, Adriano egyáltalán nem támogatta. Csak így tovább, Ibi!Talma írta:Tetszett a játéka, van benne lehetőség bőven. Sajnos egyedül kellett a jobb oldali támadásokkal megbirkóznia, mivel Adriano közel egyenértékű (erős túlzással mínuszban is mérhető a teljesítménye) volt a nullával. Továbbá kreatív középpályások is hiányoztak (Iniesta, Busquets), így ennek tükrében szerintem a mai teljesítménye jó volt. Csak így tovább!
Ibrahim Afellay
-
- Barça B
Tetszett a játéka, van benne lehetőség bőven. Sajnos egyedül kellett a jobb oldali támadásokkal megbirkóznia, mivel Adriano közel egyenértékű (erős túlzással mínuszban is mérhető a teljesítménye) volt a nullával. Továbbá kreatív középpályások is hiányoztak (Iniesta, Busquets), így ennek tükrében szerintem a mai teljesítménye jó volt. Csak így tovább!
- Capon
- Llegenda del Barça
Bameg ez is de jó. Pep mintha valami karate edzésen lenneIlúvatar írta:
azta, Pep mindent belead, hogy megértse Afellay hogy mit akar

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- noname
- Llegenda del Barça
10 perc alatt is alkotott maradandót. Nem rajta múlt h nem osztott ki akár 2 gólpasszt is a végén. Remek az ütemérzéke, a passzai pontosak. Tiszta Xavi/Iniesta klón a gyerek. Ami még feltűnik a videóból h néha azért még nem tud felgyorsítani időben a csapattal, még sokat kell játsszon h alkalmazkodni tudjon, de fantasztikus vétel lehet!
http://www.youtube.com/watch?v=ssEXViTn7js
http://www.youtube.com/watch?v=ssEXViTn7js
A Fifa egy szégyen
- Deus
- Boixos Nois
Húúúú ez nagyon tetszik a mondat!lluisllach89 írta: "I started in the streets, and now, I have a locker next to that of Messi’s."
Mindent visz ez a mondat, minden körülmény adott, nem kérek többet csak írja ő is a történelmet.

-
- Jugador del Barça
Tudom h 10 percből nem szabadna messzemenő következtetéseket levonni, de most nagyon tetszett a srác... Ini posztja sokkal jobban fekszik neki, meg amúgy is látszott h van már pár barcelónai edzés a lábában...jó volt ez, na
Csak erősödtünk vele...
Gyors, okos, jól passzol és jók az átlövései ( kelleni fog szerintem, különösen a BL-ben, mikor lövészárok meg szögesdrót lesz az ellenfél 16-os vonalán...
TÖBB JÁTÉKPERCET NEKI
( Xavi mestert a gólpassza ellenére kicsit életlennek éreztem ma)
Gyors, okos, jól passzol és jók az átlövései ( kelleni fog szerintem, különösen a BL-ben, mikor lövészárok meg szögesdrót lesz az ellenfél 16-os vonalán...
TÖBB JÁTÉKPERCET NEKI

( Xavi mestert a gólpassza ellenére kicsit életlennek éreztem ma)
- MatyiG
- Adminisztrátor
Egyre jobban beilleszkedik.
Ha nem tudnám, h pályán van azt hinném az, ott helyette Ini.
Egyik labdája mekkora volt! csak úgy lestem.
jó lenne ha kezdhetne már Betis ellen és tényleg megmutatná mit tud.
Egyébként ahogy most elnézem hogy játszik inkább Ini posztján kellene erőltetni és nem a támadósorban.
Csak így tovább Ibi!
Ha nem tudnám, h pályán van azt hinném az, ott helyette Ini.
Egyik labdája mekkora volt! csak úgy lestem.
jó lenne ha kezdhetne már Betis ellen és tényleg megmutatná mit tud.
Egyébként ahogy most elnézem hogy játszik inkább Ini posztján kellene erőltetni és nem a támadósorban.

Csak így tovább Ibi!

Fú, de nagyot játszott a srác!
Öröm volt nézni arra a pár percre is: pontosan passzol, gyorsan fordul, gyorsan ÉSZLEL, és 2 gólpasszt is adhatott volna 10 perc leforgása alatt.
Remélem, Betis ellen kezdő lesz! Csak így tovább!
Öröm volt nézni arra a pár percre is: pontosan passzol, gyorsan fordul, gyorsan ÉSZLEL, és 2 gólpasszt is adhatott volna 10 perc leforgása alatt.
Remélem, Betis ellen kezdő lesz! Csak így tovább!
-
- Director del Fútbol
"I started in the streets, and now, I have a locker next to that of Messi’s."Mikaos írta:http://www.totalbarca.com/2011/intervie ... interview/
Interjú Afellay-jal (ANGOL). Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire érett, jó gondolkodása van a gyereknek. S ez az, ami őt képes mindig előrevinni.
Remélem, ma berámolunk gyorsan 3 gólt az első félidőben, aztán játsszon legalább egy bő fél órát a második játékrészben.
Mindent visz ez a mondat, minden körülmény adott, nem kérek többet csak írja ő is a történelmet.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
http://www.totalbarca.com/2011/intervie ... interview/
Interjú Afellay-jal (ANGOL). Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire érett, jó gondolkodása van a gyereknek. S ez az, ami őt képes mindig előrevinni.
Remélem, ma berámolunk gyorsan 3 gólt az első félidőben, aztán játsszon legalább egy bő fél órát a második játékrészben.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Thiagot én is.lluisllach89 írta:Ja persze, meg Pep is utalt rá. Mondjuk elég valószínű, de Thiagot is megnézném a kezdőben, de nem hinném hogy ő is kezdene.
Max akkor ha a front3-ből pihentet vkit Pep és annak a helyére menne fel Afellay.
Szeretem Keitat, de Thiago irányítóként jobb nála. Sokkal nagyobb lendületet visz a játékba mint a Mali. Mascherano megbízható. Ellene nincs kifogásom. Afellayt még nem tudjuk. Szóval nálam: Masc, Affy, Thiago lenne.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Director del Fútbol
Ja persze, meg Pep is utalt rá. Mondjuk elég valószínű, de Thiagot is megnézném a kezdőben, de nem hinném hogy ő is kezdene.
Max akkor ha a front3-ből pihentet vkit Pep és annak a helyére menne fel Afellay.

- Varatrix
- Director del Fútbol
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... ista/12036lluisllach89 írta:Forrás? Vagy megérzés?
Mondjuk logikus lenne a kezdőtagsága
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Director del Fútbol
Forrás? Vagy megérzés?Varatrix írta:Na![]()
Kezd ma.
Végre láthatunk ma tőle valamit, és tartalmasabb vélemény is kialakulhat bennünk. Remélem pozitív irányba. Sok sikert mára Ibrahim!
Mondjuk logikus lenne a kezdőtagsága

-
- Jugador del Barça
Szia mibol gondolod hogy ma kezdeni fog?Varatrix írta:Na![]()
Kezd ma.
Végre láthatunk ma tőle valamit, és tartalmasabb vélemény is kialakulhat bennünk. Remélem pozitív irányba. Sok sikert mára Ibrahim!
bingyo
- madmushroom
- Capitá del Barça
nosza, ez egy jó hír végre....alig várom már, hogy lássam mire megy nálunkVaratrix írta:Na![]()
Kezd ma.

én messivel érzem ugyanezt... ha belőne minden helyzetét akkor egy az egyben olyan lenne mint én... így csak hasonlít...18Barca99 írta:Nekem is épp ez tűnt fel.. egyébként ne nézzetek hülyének (bár ezekután amit most fogok írni..Tdavid írta:Számomra kicsit furcsa volt még a mozgása) de párszor láttam már magamat videóról és annyira magamat láttam ezzel a mozgással hogy nagyon meglepődtem..:O Persze ez tényleg csak a mozgásra értem, ezerszer jobb futbalista nálam, sőt azt mondom, hogy ő futballista én meg hobbi szinten űzöm..
:atyaég:
- Varatrix
- Director del Fútbol
Na
Kezd ma.

Kezd ma.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Nekem is épp ez tűnt fel.. egyébként ne nézzetek hülyének (bár ezekután amit most fogok írni..Tdavid írta:Számomra kicsit furcsa volt még a mozgása

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Én a Betis elleni oda/visszavágón kezdetném mert úgy nem lehet megtudni egy játékosról hogy jó-e a csapatba ha nem játszik. Én is előítélkeztem 10 perc után..
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Számomra kicsit furcsa volt még a mozgása, de attól nagyon tetszett a hozzáállása.Ha rendesen felveszi a ritmust akkor okoz majd nekünk nagyon szép pillanatokat.
Szerintem a Betis ellen jóval több időt fog kapni, főleg ha Pep tartalékosan küldi ki a csapatot.

Szerintem a Betis ellen jóval több időt fog kapni, főleg ha Pep tartalékosan küldi ki a csapatot.

-
- Director del Fútbol
Így van, de azért el kell érni egy bizonyos tekintélyt szerintem, sokat vállal, nekem ez tetszik, jobb mintha töketlenül csak arra menne hogy ne hibázzon.levproff írta:Basszus, meccs közben is meg most az elő edzésen is azt vettem észre, hogy Afellay helyezkedése nem a legjobb. Erre kb. 5 percre rá Guardiola ezekben a pillanatokban magyarázza el neki, hogy hogyan helyezkedjen.
Amúgy a meccsen jó volt, e kicsit nekem is idegen volt még a mozgása.
Egyébként ügyes srác.
Egyébként Xavi az az edzésen akin megkülönböztető mellény van, mindig azzal a csapattal van aki megszerzi a labdát. Szóval az edzéseken is ő passzolja a legtöbbet, érdekelne mennyinél tart eddig életében