2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Röviden, tömören összefoglaltad a mai teljesítményét. Maximálisan jól látod a mai munkáját. Jó lesz. Ma a csapat legjobbja volt. Sajna, Adriano egyáltalán nem támogatta. Csak így tovább, Ibi!Talma írta:Tetszett a játéka, van benne lehetőség bőven. Sajnos egyedül kellett a jobb oldali támadásokkal megbirkóznia, mivel Adriano közel egyenértékű (erős túlzással mínuszban is mérhető a teljesítménye) volt a nullával. Továbbá kreatív középpályások is hiányoztak (Iniesta, Busquets), így ennek tükrében szerintem a mai teljesítménye jó volt. Csak így tovább!
Bameg ez is de jó. Pep mintha valami karate edzésen lenneIlúvatar írta:
azta, Pep mindent belead, hogy megértse Afellay hogy mit akar
Húúúú ez nagyon tetszik a mondat!lluisllach89 írta: "I started in the streets, and now, I have a locker next to that of Messi’s."
Mindent visz ez a mondat, minden körülmény adott, nem kérek többet csak írja ő is a történelmet.
"I started in the streets, and now, I have a locker next to that of Messi’s."Mikaos írta:http://www.totalbarca.com/2011/intervie ... interview/
Interjú Afellay-jal (ANGOL). Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire érett, jó gondolkodása van a gyereknek. S ez az, ami őt képes mindig előrevinni.
Remélem, ma berámolunk gyorsan 3 gólt az első félidőben, aztán játsszon legalább egy bő fél órát a második játékrészben.
Thiagot én is.lluisllach89 írta:Ja persze, meg Pep is utalt rá. Mondjuk elég valószínű, de Thiagot is megnézném a kezdőben, de nem hinném hogy ő is kezdene.
Max akkor ha a front3-ből pihentet vkit Pep és annak a helyére menne fel Afellay.
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... ista/12036lluisllach89 írta:Forrás? Vagy megérzés?
Mondjuk logikus lenne a kezdőtagsága
Forrás? Vagy megérzés?Varatrix írta:Na![]()
Kezd ma.
Végre láthatunk ma tőle valamit, és tartalmasabb vélemény is kialakulhat bennünk. Remélem pozitív irányba. Sok sikert mára Ibrahim!
Szia mibol gondolod hogy ma kezdeni fog?Varatrix írta:Na![]()
Kezd ma.
Végre láthatunk ma tőle valamit, és tartalmasabb vélemény is kialakulhat bennünk. Remélem pozitív irányba. Sok sikert mára Ibrahim!
nosza, ez egy jó hír végre....alig várom már, hogy lássam mire megy nálunkVaratrix írta:Na![]()
Kezd ma.
én messivel érzem ugyanezt... ha belőne minden helyzetét akkor egy az egyben olyan lenne mint én... így csak hasonlít...18Barca99 írta:Nekem is épp ez tűnt fel.. egyébként ne nézzetek hülyének (bár ezekután amit most fogok írni..Tdavid írta:Számomra kicsit furcsa volt még a mozgása) de párszor láttam már magamat videóról és annyira magamat láttam ezzel a mozgással hogy nagyon meglepődtem..:O Persze ez tényleg csak a mozgásra értem, ezerszer jobb futbalista nálam, sőt azt mondom, hogy ő futballista én meg hobbi szinten űzöm..
Nekem is épp ez tűnt fel.. egyébként ne nézzetek hülyének (bár ezekután amit most fogok írni..Tdavid írta:Számomra kicsit furcsa volt még a mozgása
Így van, de azért el kell érni egy bizonyos tekintélyt szerintem, sokat vállal, nekem ez tetszik, jobb mintha töketlenül csak arra menne hogy ne hibázzon.levproff írta:Basszus, meccs közben is meg most az elő edzésen is azt vettem észre, hogy Afellay helyezkedése nem a legjobb. Erre kb. 5 percre rá Guardiola ezekben a pillanatokban magyarázza el neki, hogy hogyan helyezkedjen.
Amúgy a meccsen jó volt, e kicsit nekem is idegen volt még a mozgása.
Egyébként ügyes srác.