Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ez igyvan,semmit nem fognak ők ott kint cisnálni,csak itt lettek felsztárolva...egy normálisat nem fognak tudni a labdába rugni.Drigo írta:Erősebb bajnokságban???Az angolnál nem ismerek sokkal erősebb bajnokságot, már a Pool utánpótlásánal is csak padozni fognak, attól, hogy M.o.n sztárok ugyanolyan kutyaütők, mint a többi...noname írta:A kölcsönadás alatt azt értettem h egy erősebb bajnokságban egy erős másodosztályú vagy egy gyengébb első osztályú csapathoz.
Erősebb bajnokságban???Az angolnál nem ismerek sokkal erősebb bajnokságot, már a Pool utánpótlásánal is csak padozni fognak, attól, hogy M.o.n sztárok ugyanolyan kutyaütők, mint a többi...noname írta:A kölcsönadás alatt azt értettem h egy erősebb bajnokságban egy erős másodosztályú vagy egy gyengébb első osztályú csapathoz.
Atesz írta:Az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes (idén döntős) alakulat ötéves szerződést kötött a két fiatal tehetséggel
Szenzáció! Németh Krisztián és Simon András a Liverpoolban folytatja
Az MTK megállapodott az FC Liverpoollal Németh Krisztián és Simon András átigazolásáról. A megállapodás értelmében az angol klub mindkét játékos játékjogát megvásárolja – jelent meg közleményben a kék-fehérek hivatalos honlapján, az mtkhungaria.hu.
A játékosokat menedzselő Careers Management Group tájékoztatása szerint Németh Krisztián valamint Simon Andrással is egyaránt ötéves szerződést kötött az angol bajnokságban idén harmadik helyen végző liverpooli klub.
A csapat Melwood-i főhadiszállásán, a szerződés aláírásakor jelen volt Rafa Benítez, a gárdát irányító spanyol mester is, akinek kérésére a két fiatal játékos június végén csatlakozhat az angol klub keretéhez.
Mivel a „vörösök” pofiszerződést kínáltak Simonnak és Némethnek, ez azt jelenti, hogy a játékosok nem az utánpótláscsapathoz, hanem a szintén Benitez irányítása alatt álló tartalékcsapathoz kerülnek.
A honlapon továbbá azt is megemlítik, hogy a Liverpool már fél éve folytat puhatolózó tárgyalásokat a budapesti klubbal, megfigyelőik már többször is megtekintették a játékosokat edzésen, ám ezen tevékenységeket megpróbálták mindvégig titokban tartani.
A szerződéskötés további érdekessége, hogy Némethnek és Simonnak nem kellet résztvennie próbajátékon a liverpooli klubnál.
A játékosok vasárnap térnek vissza Magyarországra, és ekkorra ígérnek részletesebb tájékoztatást.
Yeah![]()
![]()
Hát nem tom, de ez a nyilatkozat eléggé kamu, hogy ők miért hagynák el a MU-t, a pályán és azon kívűl is sikeresek akarnak lenni....Mikor egyértelmüen a pénz miatt vették meg a Unitedet szvsz...
Ne haragudj, de az azért elég nagy balgaság volt.Egyébként Miki és Én sem szivattunk.Ádám02 írta:Ezzel meddig akarsz még "szivatni" még ugy egy 2 évig?Los Banditos írta:Már úgy egy éve itt, igaz van kisebb megszakításokkal mondjuk.Bár a Gudjohnsenes húzása után elnézhetjük neki ezeket simán.![]()
Mondjuk lehet, hogy tényleg kicsit túl reagáltam csak délután felvoltam húzva egy 'pöppet.![]()
Csak annyi,hogy Ádám szerint Guddy második éve van nálunk....VictorValdes19 írta:miért mi volt a gudjonhsenes húzásával ádámnak![]()
Ezzel meddig akarsz még "szivatni" még ugy egy 2 évig?Los Banditos írta:Már úgy egy éve itt, igaz van kisebb megszakításokkal mondjuk.Bár a Gudjohnsenes húzása után elnézhetjük neki ezeket simán.![]()
Mondjuk lehet, hogy tényleg kicsit túl reagáltam csak délután felvoltam húzva egy 'pöppet.![]()
LosLos Banditos írta:Szerinted miért volt ott aszmájli?
![]()
Grrrrr...![]()
Én sem azt mondtam, hogy ő a legnagyobb játékosozsimiki írta:Tehát tehetségtelenGame90 írta: Arsenal nevelés![]()
![]()
![]()
sorryyy
Tehát tehetségtelenGame90 írta:Arsenal neveléskovinho írta:Jól tolja?
ez mindent elárulGame90 írta:Arsenal neveléskovinho írta:Jól tolja?