Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
1 karakterrel rövidebb sorod.Bogi63 írta: Hát igen. A smile sokat számít. Mi lenne velem nélkülük???
Bogi63 írta: Wáháháhá!!!De rossz(si) vagy!
![]()
De úgy látszik ő sem tudja tartani a kicsi száját!
Hát igen. A smile sokat számít. Mi lenne velem nélkülük???breywol írta:Hát nem tudom!?Bogi63 írta:AKKOR MEG MIRŐL BESZÉLEK???De, mivel (nem győzöm hangsúlyozni MSN-en is) itt nem jön át a hangsúly, nem tudom mit vegyek fel, mit ne, mi a vicc, mi nem az, stb-stb... A Tiedben nem volt csúnya ördögfej, szal Te csak jót akartál
![]()
Te meg Varga Tamás nehogy bedurcizz most rám, csak hülyülök
![]()
Hát nem tudom!?Bogi63 írta:AKKOR MEG MIRŐL BESZÉLEK???
Wáháháhá!!!breywol írta:Így 2-re bővült a sor?Varga Tamás írta:Mivel egy Hölgy is közbevetette gondolatait, én is megtenném.![]()
Így 2-re bővült a sor?Varga Tamás írta:Mivel egy Hölgy is közbevetette gondolatait, én is megtenném.
nem vettem annak, egyáltalán, és mivel még annyira nem vagyok erre ismerős (számotokra) kissé elgondolkodtatott , hogy miután elküldtem Neked az első (két szavas) válaszom, mi lesz rá a reakció, lehet bunkó voltam, de én csak amolyan "laza" stílusban írtamBogi63 írta:Breywol!
Lásd kivel van dolgod, tettem amit mondtál, és itt vagyok.
Nem úgy értettem, hogy szeretem az értelmetlen vitákat, és csak azokhoz vagyok képes hozzászólni, hanem úgy, hogy röhejesnek tartom, és mivel nem bírom tartani a számat, "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J" reagálnom!
![]()
Ez van! Amúgy egyáltalán nem akartalak leoltani.![]()
Ha úgy jött le, akkor bocsi...
A Google Chrome valóban nagyon egyszerű kezelőfelületet kapott (azt hiszem ezzel is reklámozzákbouba írta:Próbáltátok már a Google új böngészőjét
Énis így vagyok vele, már teljesen megszoktam a Firefox-ot plusz megvok vele elégedve, tehát nem látom okát hogy hosszútávon is lecserélném.kovinho írta:Én igen, nekem bejött, mondjuk nekem teljesen jó a Firefox is.bouba írta:Próbáltátok már a Google új böngészőjét
Láttam Media Marktban és nem volt olyan drága. Nem mostani film. Az árára nem emlékszem de ha nagyon meg akarod szerezni akkor szerintem nézd meg az említett helyen. Egyébként nekem is tetszett.VIII.Henrik írta:Hát, majd küldök papírt Szandi!
Lebowskyról pedig nem találtam semmit az alattomos kalóz oldalakon. Próbáld dc-n, ha mégis feltetted volna már.
sztem a Firefox 3 nem nagy előrelépés, csak egy kicsit másak a gombok és állítólag biztonságosabb.bouba írta:Próbáltátok már a Google új böngészőjét
okés...akkor minden rendbengekkodan írta:Megy az, fog válaszolni, csak sok a dolga, vagy nemtom. De elment az 100. A kimenő fiókban láthatod, hogy van-e leveled, akkor nem olvasták még. Ha az elküldöttben van, akkor igen.
Elvileg üzemel. Gond van vele?csababarca írta:Lehet ostoba kérdés de a PÜ küldés/fogadás nem üzemel?