Championship/Football Manager
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én a Napoli csapatával kezdtem, felkészülésen sikeresen túlvagyok. Csak kisebb csapakat vertem meg. Egyetlen nagyobb meccs volt, a Juve elleni hazai, ami X lett, 1-1.
Az átigazolások jól mentek 11,5 Eurót kaptam ( 8,5 font ).
Kölcsönbe jött a Chelseatol Makalele és a Liverpooltól Kewell.
Melettük megvettem 11,5 millió Euróért, Rafael Van der Vaartot.
http://kepfeltoltes.hu/071023/359304389 ... es.hu_.jpg
Az átigazolások jól mentek 11,5 Eurót kaptam ( 8,5 font ).
Kölcsönbe jött a Chelseatol Makalele és a Liverpooltól Kewell.
Melettük megvettem 11,5 millió Euróért, Rafael Van der Vaartot.
http://kepfeltoltes.hu/071023/359304389 ... es.hu_.jpg
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
De van, legalábbis nálam.barca99 írta:Itt nincs BL sorsolás, mint a 2007-ben?![]()

FA Kupa sorsolásán, a 3. körben, szal a legelején, természetesen a legnehezebb ellenfél az Arsenal ellen nyomom. Jellemző.

A bajnokságba nagyon durván nyomom, 2. vagyok a Man United után és a Chelsea előtt, az UEFA kupában továbbjutottam, 5-1 a München, 1-0 a Haifa, 2-0 a Liberec ellen, mindjárt jön a Hajduk.
Dzsudzsák közben kezdő lett, Bent továbbra is harmatgyenge, Defoe ismét viszi hátán a csapat, stb...Szal eddig minden jól alakul.
na ilyet még nem éltem meg egy manager-es játékban sem:
1 idényt végignyomtam a barca-val és kaptam több mint 217 millió eurót a nyári átigazolásokra
kínos helyzet mert eddig szerettem volna 1-2 nagynevű fiatalt igazolni, most meg nem tudom kiket válasszak

1 idényt végignyomtam a barca-val és kaptam több mint 217 millió eurót a nyári átigazolásokra

kínos helyzet mert eddig szerettem volna 1-2 nagynevű fiatalt igazolni, most meg nem tudom kiket válasszak

Pár meccs utáni vélemény:
-Kp-s védekezés nem az igazi, félpályától 16-osig hátrálnak, és akkor is a védők próbálnak meg szereleni. (pedig a letámadós csúszka fel van tolva)
-Rohadt sok gólt vesz el a gép - minden meccsen vagy les, vagy szabálytalanság vagy akármi miatt, de megcsinálja...
-Kp-im rengeteg labdát szórnak el (Xavi
), sok pontatlan passz
-Az én szögleteimből és szabiaimból rendre az ellenfél csinál akciót
-Gondolom előnyszabály lehet, de van úgy, hogy rég továbbmegy a játék, és utánna fúj vissza dolgokat... furcsa és zavar
De mondom, a legbosszantóbb, hogy mindenki behátrál. Beengedik a 16oson belülre, aztán a visszagurított labdára nem figyelnek. Szélső védők sem támadnak kellőképpen.
-Kp-s védekezés nem az igazi, félpályától 16-osig hátrálnak, és akkor is a védők próbálnak meg szereleni. (pedig a letámadós csúszka fel van tolva)
-Rohadt sok gólt vesz el a gép - minden meccsen vagy les, vagy szabálytalanság vagy akármi miatt, de megcsinálja...
-Kp-im rengeteg labdát szórnak el (Xavi

-Az én szögleteimből és szabiaimból rendre az ellenfél csinál akciót
-Gondolom előnyszabály lehet, de van úgy, hogy rég továbbmegy a játék, és utánna fúj vissza dolgokat... furcsa és zavar
De mondom, a legbosszantóbb, hogy mindenki behátrál. Beengedik a 16oson belülre, aztán a visszagurított labdára nem figyelnek. Szélső védők sem támadnak kellőképpen.

Itt nincs BL sorsolás, mint a 2007-ben?
Semmi üzenet nélkül látom, hogy BL meccsem lesz 2 hét múlva a Benfica ellen. Mondjuk nem egy veretes csoport, mellettünk még a Dinamo Kijev és az OM van. Nade akkor is...

Semmi üzenet nélkül látom, hogy BL meccsem lesz 2 hét múlva a Benfica ellen. Mondjuk nem egy veretes csoport, mellettünk még a Dinamo Kijev és az OM van. Nade akkor is...
-
A United nagyon jó a játékban sajnos, engen is az Old Traffordon bszott meg egy 3-0-val.Perrero írta:vs Sevilla 4-1BLben a Man UTD-t kaptam

Első meccsen 1-3 a Valencia ellen idegenben. Eto'o 2, Henry 1. Második meccs otthon 1-0 otthon az ATMA ellen. (Aszondja a gép, hogy ez az eredmény alakulhatott volna másképp is - mondom ja tényleg, én 12szer találtam el a kaput 23 lövésből, ő meg egyszer sem 1 lövésből
)
Eddig minden jó, még a Sevilla ellen lesz egy meccsem, aztán jön pár könnyebb meccs.

Eddig minden jó, még a Sevilla ellen lesz egy meccsem, aztán jön pár könnyebb meccs.
Bocs! Rosszul fogalmaztam!!

Visça El Barça!
- VictorValdes19
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
Vedd ki a magyar kommentárt!!! (events mappa) Nekem segített!!VictorValdes19 írta:http://kepfeltoltes.hu/view/071022/mi_a ... es.hu_.jpg meccs közben kijön ez és nem tok már visszamenni mitől van ez már tele van a tööm
![]()
![]()

Visça El Barça!
- VictorValdes19
http://kepfeltoltes.hu/view/071022/mi_a ... es.hu_.jpg meccs közben kijön ez és nem tok már visszamenni mitől van ez már tele van a tö
öm

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- VictorValdes19

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
A megfigyelőm ajánlotta Marcelot, akit a Real első kérésre ideadott 8 millióért.
Jó sok csillaggal jelölték nekem a jövőjét. Mire Abidal megöregszik, lesz egy nagyon jó balbekkem. 

- VictorValdes19
már megvan hála Balinak 

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- VictorValdes19
http://kepfeltoltes.hu/view/071022/mmm_ ... es.hu_.jpg mi lehet a baj Crackelni kéne
Azt meg hogyan kéne
(PÜ-be ha lehetne kösz előre is)

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
megtörtént és hát igen, izgalmasabb főleg a csapat kialakítása a saját ízlésemnekLionel85 írta:Játsszál kiscsapattal.merx írta:én már nagyon várom a fifa manager 08-at, sztem a 07 is nehezebb volt mint ez, nem tudom miért de ebben néha feltűnően könnyen lehet megnyerni meccseket és hogy egy idényben mindössze 2 vereség jön, egy kicsit elveszi a kedvemet, lehet valahol állítani a nehézséget ???

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Kezdtem egyet a Barcával. Nem vettem senkit, hagyom had gyűljön a pénz. Eddig 1 barátságos meccset toltam a Liverpool ellen és sima 3-0-ra nyertem.
Ronaldinho 16os csücskétől fut a középpálya felé és fordulásból akaszt egy fickát. 2. gólnál Ronaldinho alapvonalról hosszú felső ficka.
3. gólt Dos Santos fejelte Krkic beadása után. Henry jó sok ziccert kihagyott.
Ronaldinho 16os csücskétől fut a középpálya felé és fordulásból akaszt egy fickát. 2. gólnál Ronaldinho alapvonalról hosszú felső ficka.

3. gólt Dos Santos fejelte Krkic beadása után. Henry jó sok ziccert kihagyott.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Capitá del Barça
Én a Bresciával nyomom, 9 forduló után harmadik vagyok 3 pontra az elsőtől.
Jött Dzsudzsák, Korsós Gy. ingyé(nagyon jól nyomja
),egy fiatal magyar csatár(16 éves, nem ugrik be a neve
),és a Madrid Castilla kapusa, Adán(sajnos csak ő maradt de nagyon jól véd).Én nem tudom de szerintem egy kicsit keveset kaptam átigazolásokra: 300 k-t.
A védelem kitűnően funkcionál, viszont a gólokkal néha hadilábon állok, új taktika lesz szerintem.
Legjobb játékosom egyértelműen Tacchinardi, jól nyomja még Possanzini,Bazzani,Dzsudzsák,Mannini, és Feczesin, ha kijön neki a lépés.
Összességében kezd összerázódni a csapat, nagyon fiatal játékosaim vannak, télre egy csatár érkezése várható.
Várom beszámolóitokat
Jött Dzsudzsák, Korsós Gy. ingyé(nagyon jól nyomja

A védelem kitűnően funkcionál, viszont a gólokkal néha hadilábon állok, új taktika lesz szerintem.
Legjobb játékosom egyértelműen Tacchinardi, jól nyomja még Possanzini,Bazzani,Dzsudzsák,Mannini, és Feczesin, ha kijön neki a lépés.
Összességében kezd összerázódni a csapat, nagyon fiatal játékosaim vannak, télre egy csatár érkezése várható.
Várom beszámolóitokat

-
Na akkor én is beszámolok.
Tottenhammal kezdtem, most Október 7.-én járok. 9 forduló telt el, 5 győzelem, 4 vereség, amit már mondtam elég furcsa dolgok történtek.
Nem igazán vettem senkit, csak Dzsudzsákot, de őt se nagyon játszatom. A felkészülési meccsek nagyon jól sikerült, aránylag velem egy "súlyú" csapatot vertem, és Darren Bent kolléga minden meccsen megszórta a maga kis mesterhármasát. Na hát mostanra olyan mértékben lecsökkent a játéka, hogy kiszorult a kezdőből, sőt néha már az utazó keretben sincs benne, pedig adtam neki elég játéklehetőséget. Helyette van egy csodálatos Defoem, akit elösször még a cserék közé se tettem, aztán elkezdett aggódni, betettem a kezdőbe, és egy duplával hálálta meg. Azóta kirobbanthatatlan Berbatov mellett. A védelem eléggé bénácska, nem baj, télre kitalálok vmit, mert ez már nem állapot amit néha művelnek, pedig vannak elegen, nem arról van szó.
Az UEFA Kupában, kikaptam Nürnbergben, majd a White Hart Lane-en, hatalmas játékkal nyertem 2-0 -ra, sőt bravúsrosan hisz Kaboul kollégát kiállították a 2. félidő elején, de megvan, bejutottam, még ha kicsit nehézkesen is. A sorsolás megtörtént, na vajon kit kaptam a csoportkörben? Igen, a Münchent. Nem baj, a továbbjutás csak meglesz, bár ettől a csapattól minden kitelik.
Na majd egy pöppet késöbb jelentkezem.
Tottenhammal kezdtem, most Október 7.-én járok. 9 forduló telt el, 5 győzelem, 4 vereség, amit már mondtam elég furcsa dolgok történtek.

Nem igazán vettem senkit, csak Dzsudzsákot, de őt se nagyon játszatom. A felkészülési meccsek nagyon jól sikerült, aránylag velem egy "súlyú" csapatot vertem, és Darren Bent kolléga minden meccsen megszórta a maga kis mesterhármasát. Na hát mostanra olyan mértékben lecsökkent a játéka, hogy kiszorult a kezdőből, sőt néha már az utazó keretben sincs benne, pedig adtam neki elég játéklehetőséget. Helyette van egy csodálatos Defoem, akit elösször még a cserék közé se tettem, aztán elkezdett aggódni, betettem a kezdőbe, és egy duplával hálálta meg. Azóta kirobbanthatatlan Berbatov mellett. A védelem eléggé bénácska, nem baj, télre kitalálok vmit, mert ez már nem állapot amit néha művelnek, pedig vannak elegen, nem arról van szó.
Az UEFA Kupában, kikaptam Nürnbergben, majd a White Hart Lane-en, hatalmas játékkal nyertem 2-0 -ra, sőt bravúsrosan hisz Kaboul kollégát kiállították a 2. félidő elején, de megvan, bejutottam, még ha kicsit nehézkesen is. A sorsolás megtörtént, na vajon kit kaptam a csoportkörben? Igen, a Münchent. Nem baj, a továbbjutás csak meglesz, bár ettől a csapattól minden kitelik.

Na majd egy pöppet késöbb jelentkezem.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Játsszál kiscsapattal.merx írta:én már nagyon várom a fifa manager 08-at, sztem a 07 is nehezebb volt mint ez, nem tudom miért de ebben néha feltűnően könnyen lehet megnyerni meccseket és hogy egy idényben mindössze 2 vereség jön, egy kicsit elveszi a kedvemet, lehet valahol állítani a nehézséget ???