Na akkor én is beszámolok.
Tottenhammal kezdtem, most Október 7.-én járok. 9 forduló telt el, 5 győzelem, 4 vereség, amit már mondtam elég furcsa dolgok történtek.
Nem igazán vettem senkit, csak Dzsudzsákot, de őt se nagyon játszatom. A felkészülési meccsek nagyon jól sikerült, aránylag velem egy "súlyú" csapatot vertem, és Darren Bent kolléga minden meccsen megszórta a maga kis mesterhármasát. Na hát mostanra olyan mértékben lecsökkent a játéka, hogy kiszorult a kezdőből, sőt néha már az utazó keretben sincs benne, pedig adtam neki elég játéklehetőséget. Helyette van egy csodálatos Defoem, akit elösször még a cserék közé se tettem, aztán elkezdett aggódni, betettem a kezdőbe, és egy duplával hálálta meg. Azóta kirobbanthatatlan Berbatov mellett. A védelem eléggé bénácska, nem baj, télre kitalálok vmit, mert ez már nem állapot amit néha művelnek, pedig vannak elegen, nem arról van szó.
Az UEFA Kupában, kikaptam Nürnbergben, majd a White Hart Lane-en, hatalmas játékkal nyertem 2-0 -ra, sőt bravúsrosan hisz Kaboul kollégát kiállították a 2. félidő elején, de megvan, bejutottam, még ha kicsit nehézkesen is. A sorsolás megtörtént, na vajon kit kaptam a csoportkörben? Igen, a Münchent. Nem baj, a továbbjutás csak meglesz, bár ettől a csapattól minden kitelik.
Na majd egy pöppet késöbb jelentkezem.