Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De van, legalábbis nálam.barca99 írta:Itt nincs BL sorsolás, mint a 2007-ben?![]()
A United nagyon jó a játékban sajnos, engen is az Old Traffordon bszott meg egy 3-0-val.Perrero írta:vs Sevilla 4-1BLben a Man UTD-t kaptam
Bocs! Rosszul fogalmaztam!!
Vedd ki a magyar kommentárt!!! (events mappa) Nekem segített!!VictorValdes19 írta:http://kepfeltoltes.hu/view/071022/mi_a ... es.hu_.jpg meccs közben kijön ez és nem tok már visszamenni mitől van ez már tele van a tööm
![]()
![]()
megtörtént és hát igen, izgalmasabb főleg a csapat kialakítása a saját ízlésemnekLionel85 írta:Játsszál kiscsapattal.merx írta:én már nagyon várom a fifa manager 08-at, sztem a 07 is nehezebb volt mint ez, nem tudom miért de ebben néha feltűnően könnyen lehet megnyerni meccseket és hogy egy idényben mindössze 2 vereség jön, egy kicsit elveszi a kedvemet, lehet valahol állítani a nehézséget ???
Játsszál kiscsapattal.merx írta:én már nagyon várom a fifa manager 08-at, sztem a 07 is nehezebb volt mint ez, nem tudom miért de ebben néha feltűnően könnyen lehet megnyerni meccseket és hogy egy idényben mindössze 2 vereség jön, egy kicsit elveszi a kedvemet, lehet valahol állítani a nehézséget ???