Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Pocsa11
Jugador del Barça

2008.06.22. 17:08:17

Mental_Theo írta:ha Eto'o megy és 2 csatáros rendszert preferálja Guardiola, akkor édeskevés lesz Adebayor, Henry, Krkics....
Nekem maga az ötlet nem tetszik, hogy Adebayor idejöjjön. Inkább fizetnék Villaért 40 misit. Ahogy Hlebet sem akarnám annyira. Inkább VdV. Mondjuk ez szubjektív, de szerintem velük jobban járnánk.
Nem tudom melyik cikkben olvastam, de azt mondta Txiki, hogy megvan az a pénz, ami az megfelelő erősítésekhez kell.
krisz100
Barça B
Kapcsolat:

2008.06.22. 16:57:53

lessz hétvégi lapszemle??
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.06.22. 16:32:58

ha Eto'o megy és 2 csatáros rendszert preferálja Guardiola, akkor édeskevés lesz Adebayor, Henry, Krkics....
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
matador
Jugador d'estrella

2008.06.22. 16:11:34

Lionel85 írta:
norbert55 írta:Tényleg én nyaralni mentem csütörröktől és mikor elindultam akkor még Villa volt a favorit.Mi lett ebben az ügyben vele?
Túl sokba kerül, a EB-n nagyon felment az ára. Viszont annyi előnye van a Barcának hogy Villa Spanyolországban akar maradni, tehát a Pool és a Chelsea hátrányból indul.

Villa újonnan kijelentette, hogy megváltozott a véleménye, a sok spnyol miatt szívesen menne Liverpoolba. Tehát ő is távolodik a Camp Nou-tól...
matador
Jugador d'estrella

2008.06.22. 16:09:26

Szerintem igazi sztárcsapattól kell egy jó csatárt vennünk, aki bizonyította már, hogy képes a nyomást kezelni és annak megfelelően játszani. Ebből kifolyólag szerintem Berbatovot hülyeség lenne megvenni, Gomezről annyit, hogy a Stuttgartban hiába gólkirály, egy igazi nagycsapatban (német válogatott) teljesen becsődölt, de én még az EB előtt se akartam őt, tehát nem csak ez a meghatározó...
Adebayornak egy jó éve volt eddig, ő számomra a sötét ló, lehet, hogy jövőre 3 gólt lő összesen...
Olyan csatár kell ide, aki tud nagycsapatban játszani...Drogba, Ibra, Villa ilyen. A többi szerintem legfeljebb a padra jöhet...
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.22. 15:56:04

Lionel85 írta:
norbert55 írta:Tényleg én nyaralni mentem csütörröktől és mikor elindultam akkor még Villa volt a favorit.Mi lett ebben az ügyben vele?
Túl sokba kerül, a EB-n nagyon felment az ára. Viszont annyi előnye van a Barcának hogy Villa Spanyolországban akar maradni, tehát a Pool és a Chelsea hátrányból indul.
És aztán ha drága akkor Alves mi volt akkor potyapénz :?: :?: :?:
Egy csatárra áldozni kell ha akarunk valmit kezdeni a jövőben nem mintha most nem lennének olyan jó csatáraink de akkor is egy ilyen jó Villa-ért meg kell adni az árát még ha 30 fölött is van akkor is :!:
Nekem ez a véleményem 8)
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.06.22. 15:44:31

Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2008.06.22. 15:38:26

Ha ebből a hármasból kell választani, akkor Adebayor, de én inkább a 4. Huntelaart választanám. ](*,)
A Fifa egy szégyen
norbert55
Entrenador del Barça

2008.06.22. 15:12:48

Tényleg én nyaralni mentem csütörröktől és mikor elindultam akkor még Villa volt a favorit.Mi lett ebben az ügyben vele?
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.22. 15:07:40

Ez hüyeség. Miért csak őket tudnánk leigazolni? Mert róluk cikkeztek? Sztem Gomez nem jön. Bár remek játékos és fiatal. (aki az EB alapján ítéli meg elmehet a sunyiba, csak annyi h német gólkirály 22 évesen), Berbatov! Taán ő lenne a legjobb. Adebayor? Nemhiszem h ő kéne nekünk. Nem való ő a spanyol fociba. Mennyen a Milanhoz. Ott tökéletes lenne. A 3 név közül egy negyedik samuel Eto'o még mindig a legjobb.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.22. 15:04:04

norbert55 írta:Pedig más csatárt nem tudunk igazolni.Csak őket:Adebayor,Berbatov,Gomez.Ennyi.

Ebből a 3-asból kit igazolnátok?
Talán Adebayor túl eggyértelmű :wink: Fiatal viszonylag, és jó!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.06.22. 14:56:17

Pedig más csatárt nem tudunk igazolni.Csak őket:Adebayor,Berbatov,Gomez.Ennyi.

Ebből a 3-asból kit igazolnátok?
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.22. 14:54:40

lopakodo írta:
Cooltiszo írta:Nekem nagy kérdés Adebayor. A Milan ellen nagyot játszott, ott egyszerűen tarthatatlan volt, viszont én biztos, hogy nem őt venném. Tudom, hogy túlzás, de még Pavlychenkonak is jobban örültem volna mint neki. Ha már magas csatárt akarunk, akkor Berbatovot részesíteném előnyben, ő amellett,hogy nagyon jó még szimpatikus is, árban is hasonló. Mellesleg nem akarok egy Arsenal támadósort itt Hlebbel, Adebayorral és Henryval. Henry marad, okés, összejöhet még neki idén vmi, de nagyon nagy pangás a piac igazi csatárok szempontjából, még Villa lenne a piacon, mint sztárcsatár, de ő meg nem tipikus 9es. A legjobb Torres lenne, oda kellene adni érte amennyi pénzt csak kell, nagyon sajnáltam,hogy tavaly Henryt hoztuk helyette, ő nagyon bele illene a játékunkba, és hihetetlenül jó. Csak lehetetlen megszerezni sajnos....
pavljuchenko :wink:
Akkor már vagy Pavlyucheno vagy Pavljucsenkó. Kákán keresni a csomót. Minek?

Hát ez az.. :wink: L.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.06.22. 14:56:49-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Tofi
Barça B

2008.06.22. 14:53:38

norbert55 írta:http://samsungsport.hu/hir.php?id=35624

Remélem ez nem igaz.
Ezt a goal.com is leirja :D
Andris
Adminisztrátor

2008.06.22. 14:52:07

norbert55 írta:http://samsungsport.hu/hir.php?id=35624

Remélem ez nem igaz.
Norbert, ennyi idő alatt sem sikerült még rájönnöd hogy a samsungsportot olvasni ablakon kidobott idő? :)
Pedig egypárszor leírtuk tételesen is neked, sőt sokszor másoknak is.

Amúgy nagyon nem örülnék Adebayornak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.22. 14:51:49

Sajnos nem hiszem h igaz a hír. SAJNOS. nem látnám szívesen Adebayort itt.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.06.22. 14:50:02

riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.22. 14:36:08

xbalix írta:Hagyjuk már Arshavint! Nagyon jó játékos DE! A Barcánál még nem merült fel a neve. Szal semmi valóságalapja nincs h ő idejöjjön. Ja meg nem tudom ki helyett játszana... Csatár poszton ott van Henry, Bojan, Etoo(még). Adebayor meg jöhet. A Pep által kitalált játékba nem illene bele(elvileg). Mondjuk egy jó edző megtalálná a helyét. Na mind1, még nincs szó róla, koncentráljunk arra aki legalább pletykaszinten felmerült! :D
Abban igazad van, hogy nem merült fel az ő neve, de aztpróbáltam elmagyarázni, hogy az a agy kár, hogy csak az ideális 40-50 millió eurós nagynevű kilencest hajkurásszák az élenjárók!
Az pedig hogy holjátszana Arshavin....
A ronaldinho által szabadon hagyott Baltámadó poszton, amit eddig Henry töltött be, azért mert Eto volt középen.
Eto távozásával Henry bemegy középre, és egy Messi stílus Baltámadónk venné át a balszélt Arshavin személyében.
Eddig az a poszt Henry, vagy Iniesta által volt megoldva, de csak kényszerből, így mindenki a helyén játszana, és nagyonis meglenne a helye a kis orosznak!
Több, mint egy klubb...
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.22. 14:29:22

Kedves Harusz!

Értelek,. s igazad van, nem kioktatni szerettelek volna Dani Alves
posztjáról!:)
De itt van számodra egy vészmegoldás Dani Aves előretöréseinek orvoslására.
Amikor Alves beindul a jobbszélről, akkor Puyol kilép jobboldalra, és a védekező középpályásunk Touré/Keita, vagy ha mindkettő pályán van, akkor az egyikük hátrébblép egy sorral, hogy a Puyol kilépése által megüressedet posztot betöltse ( Marguez megtartásával ez még könnyebb művelet, mert ő középhátvéd, és vkp. is egyben. )
Alves labdavesztés esetén spuri vissza.
Puyol vissza középre, és Keita felléphet labdátszerezni, a saját posztjára.

Én primitív edzői képességeimmel így oldanám meg Alves előretöréseiből fakadó problémát, ha már feltétlen az én véleményemre voltál kiváncsi.
Több, mint egy klubb...
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.22. 14:27:42

Hagyjuk már Arshavint! Nagyon jó játékos DE! A Barcánál még nem merült fel a neve. Szal semmi valóságalapja nincs h ő idejöjjön. Ja meg nem tudom ki helyett játszana... Csatár poszton ott van Henry, Bojan, Etoo(még). Adebayor meg jöhet. A Pep által kitalált játékba nem illene bele(elvileg). Mondjuk egy jó edző megtalálná a helyét. Na mind1, még nincs szó róla, koncentráljunk arra aki legalább pletykaszinten felmerült! :D
Harusz
Jugador del Barça

2008.06.22. 14:21:50

riboo írta: Én most csak a támadókkal, középpályásokkal foglalkoztam....
Dani Alves Jobbszéldső védő!
Igen, Dani Alves jobb szélső védő. De híres arról, h veszélyes az ellenfél kapuja közelében is. Én arra lettem kíváncsi, h ebbe a taktikába hogy rakod be az ő felfutásait...
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.22. 14:18:43

Ha csak 18-23 éves játékosokban( igéretegben) gondolkodik a nagyérdemű, akkor természetesen Andrei Arshavin nem megoldás!
De egy csapat attól is csapat, ha a rutin, és a fiatalság tökéletes elegye megvan.
Arshavin egy középút, mert még nem nevezhető rutinos rókának.
A 27 év számomra az a kor, amikor egy játékosról adott esetben ellehet mondani, hogy mára lehíggadt, kiforrott futballista lett belölle.

Nagy divat lett a személyigazolvány bemutatására játékosokat követelni...
Nem csak itt, mindenhol...

Nem szerződtethetünk minden évben Ronaldinho szintű gigntikus igéreteket, még ha jó is nézni hogy Samir Nasri-t már nem is szokás nevén szólítani, csak kis Zidane-nak.

De nálunk most válságféle van!
Fiatalok vannak: Piqué, Bojan, Cacéres, Messi, Iniesta....
"Nagy öregek" is: Puyol, Henry.....
De szükségesek olyan jjátékosok, akikkel nem vesz a klubb zsákbamacskát, ellenben 4-5 évig csucsteljesítményt várhat el tőlea vezetőség.

Nézd csak Deco esetét: nem szupertiniként jött, nem ragasztotték rá, hogy az új Rivaldo, bl győztes elismert játékosként érkezett, aki sokat fejlődött itt, és sokat tett hozzá érdemben a Barcelona sikerkorszakához.

Számomra ezért megfelelő Andrei Arshavin.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára riboo 2008.06.22. 14:21:58-kor.
Több, mint egy klubb...
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.22. 14:15:11

Etooka írta:
xbalix írta:Na akkor hogy??? :D Komoly, akkor én meg faterom vakok vagyunk bazz!!! Hehehe :D
Hogyan lehet úgy éket játszani,hogy az egyik a szélen van,a másik pedig középen?Ezt egycsatáros játéknak nevezik...Szerintem... :wink:
Nagyon nem. :D Nem mondom h árnyék ék volt, mert nem Bergkamp mögött játszott. Inkább visszavont ék. :wink:
lopakodo
Capitá del Barça

2008.06.22. 14:14:23

Cooltiszo írta:Nekem nagy kérdés Adebayor. A Milan ellen nagyot játszott, ott egyszerűen tarthatatlan volt, viszont én biztos, hogy nem őt venném. Tudom, hogy túlzás, de még Pavlychenkonak is jobban örültem volna mint neki. Ha már magas csatárt akarunk, akkor Berbatovot részesíteném előnyben, ő amellett,hogy nagyon jó még szimpatikus is, árban is hasonló. Mellesleg nem akarok egy Arsenal támadósort itt Hlebbel, Adebayorral és Henryval. Henry marad, okés, összejöhet még neki idén vmi, de nagyon nagy pangás a piac igazi csatárok szempontjából, még Villa lenne a piacon, mint sztárcsatár, de ő meg nem tipikus 9es. A legjobb Torres lenne, oda kellene adni érte amennyi pénzt csak kell, nagyon sajnáltam,hogy tavaly Henryt hoztuk helyette, ő nagyon bele illene a játékunkba, és hihetetlenül jó. Csak lehetetlen megszerezni sajnos....
pavljuchenko :wink:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.06.22. 14:12:30

Nekem nagy kérdés Adebayor. A Milan ellen nagyot játszott, ott egyszerűen tarthatatlan volt, viszont én biztos, hogy nem őt venném. Tudom, hogy túlzás, de még Pavlychenkonak is jobban örültem volna mint neki. Ha már magas csatárt akarunk, akkor Berbatovot részesíteném előnyben, ő amellett,hogy nagyon jó még szimpatikus is, árban is hasonló. Mellesleg nem akarok egy Arsenal támadósort itt Hlebbel, Adebayorral és Henryval. Henry marad, okés, összejöhet még neki idén vmi, de nagyon nagy pangás a piac igazi csatárok szempontjából, még Villa lenne a piacon, mint sztárcsatár, de ő meg nem tipikus 9es. A legjobb Torres lenne, oda kellene adni érte amennyi pénzt csak kell, nagyon sajnáltam,hogy tavaly Henryt hoztuk helyette, ő nagyon bele illene a játékunkba, és hihetetlenül jó. Csak lehetetlen megszerezni sajnos....

Nagyon nagy rejtély számomra a támadószekció, és egyelőre ez az ügy nem is halad, pedig ide jópár játékos kellene...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cooltiszo 2008.06.22. 14:15:08-kor.
Lezárt