Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogyan lehet úgy éket játszani,hogy az egyik a szélen van,a másik pedig középen?Ezt egycsatáros játéknak nevezik...Szerintem...xbalix írta:Na akkor hogy???Komoly, akkor én meg faterom vakok vagyunk bazz!!! Hehehe
Arshavin nem fiatal!(27 éves)Jól játszik a zenitben és az oroszoknál is!De szerinted mennyi idő kéne ahhoz h megszokja a spanyol focit?2 év minimum!2 év múlva 29 éves lesz!akkor már bizt nem lennének olyan jó(pontos passzai!riboo írta:Berbatov- számomra csak szemléltető példa volt, aki talán olcsóbb mint Adebayor.
A lényeg, hogy annyira bízom még Henryban, a leírt okok miatt, hogy nem kell egy olyan kaliberű befejező most még 1-2 évig, aki mellett Titi csak másodhegedűs... ahhoz Henry túl nagy zseni. Inkább egy társ akivel küzd a posztért, erre volt példa Dimitar.
Nagyobb hangsúlyt fektetnék Arshavin megszerzésére, benne látom azokat a gyilkos passzokat, a precíz gátmentes csapatjátékot ( mint dinho idején...) amiből olyan helyzetek kerekednek, amit a fociról mindent tudó gólörömre született öreg róka- Thierry Henry is értékesíteni tud.
Én látom rajta a motivált, kezd magára találni (utolsó meccsek tavaly...) magunkkal szurnánk ki ha olyan embert hoznánk aki teljesen elveszi elölle a lehetőséget!
Ezen alapszik minden amit eddig leírtam.
Ki a [auto_cenzúra] érdekel hogy hol játszott az Arsxenalba!!Most itt van bal oldalon játszott és felejthetően!!!Abba kell bízni hogy az Arsenalba látott Henryt látjuk idén!!!Etooka írta:Így az életben nem játszott az Arsenal...xbalix írta:Mondom h ketten játszottak éket. _Bergkamp középen, Henry kicsit hátrébb, a bal oldalon... Nem láttál még ilyet. Csak sajnálni tudlak akkor....
Na akkor hogy???Etooka írta:Így az életben nem játszott az Arsenal...xbalix írta:Mondom h ketten játszottak éket. _Bergkamp középen, Henry kicsit hátrébb, a bal oldalon... Nem láttál még ilyet. Csak sajnálni tudlak akkor....
Így az életben nem játszott az Arsenal...xbalix írta:Mondom h ketten játszottak éket. _Bergkamp középen, Henry kicsit hátrébb, a bal oldalon... Nem láttál még ilyet. Csak sajnálni tudlak akkor....
ő André T, ez biztoslopakodo írta:te véletleül nem andré t vagy?!neked is brutális nyelvhelyességi hibáid vannak!Joop írta:Szerintem Adebayor felesleges ő nem képes pótolni Etót.Helyette Ibrátt
vagy Huntelaart kellene megszereznünk legalábbis szerintem.
Bazz...Etooka írta:Te jó ég....Komolyan,ha Henry a szélen játszott,szerinted,akkor hogyan játszana éket Bergkamppal?Érdekes ellentmondás,írtál 2 hsz-t,2 egymásnak ellentmondó hsz-t....xbalix írta: Csatár nélkül?Nem érted h Bergkampékkal játszott éket???
Istenem...
Egyetértek! Kellenek még csatárok, mégha mind3 bombaformában lennének,akkor is,de sajna Henry-t látva mostanában ez a veszély nem áll fentG-Jay írta:riboo!
Teljesen egyetértek azzal, amit Henry-ról írtál, viszont azért az könnyen belátható, hogy egyedül Bojan kevés cserének, és ha kétcsatárosat akarunk játszani, akkor is kevés a csatár. Gondolom ezért írtad Berbatovot. Nemtom, nem rossz megoldás, nem is lenne túl drága, de azért Adebayor jóval jobb lenne.
Azon is el kellene gondolkodni, hogy oké hogy veszünk jobbszélre vkit, de pl neki ki lesz a cseréje? Messinek ki lesz a cseréje?
G.
Aha és te ebből a videóból egyből kijelented h középen játszik... értem. Nem vagy semmi!DaNNy írta:http://youtube.com/watch?v=1Tgt7bRsMycxbalix írta: Csatár nélkül?Nem érted h Bergkampékkal játszott éket???
Istenem...
Arsenlban. hmm.. tényleg bal oldal....![]()
http://youtube.com/watch?v=C74taHwQhhc&feature=related
itt meg egy video azoknak aki azt mondják,hogy középen nem eredményes Barcelonában. Van 1-2 összjátéka Eto'o val
Na szívem szerint ennek a kezdőnek örülnék.
Alves-----Puyol----Abidal
-----------Touré-------------
--------Xavi--Iniesta-------
Messi------------------Ronaldinho
---------Eto'o---Henry-------
Xavi,Ini kicsit hátrébb lenne húzva a 3védő miatt,jobban kellene védekezniük és persze Touré teljesen vkp.
Tudom ROnaldinhora kicsit az esély,de ezért irtam,hogy szívem szerint.
Noname: nem hiszem el,azért irtam,hogy kicsengetnénkérdekes lenne őt idehozni
![]()
te véletleül nem andré t vagy?!neked is brutális nyelvhelyességi hibáid vannak!Joop írta:Szerintem Adebayor felesleges ő nem képes pótolni Etót.Helyette Ibrátt
vagy Huntelaart kellene megszereznünk legalábbis szerintem.
Te jó ég....Komolyan,ha Henry a szélen játszott,szerinted,akkor hogyan játszana éket Bergkamppal?Érdekes ellentmondás,írtál 2 hsz-t,2 egymásnak ellentmondó hsz-t....xbalix írta: Csatár nélkül?Nem érted h Bergkampékkal játszott éket???
Istenem...
ha ezt a NULLA Gomis-t netán idehoznák a vezetők...Laza írta:uj csatár jelölt...
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Tökéletesen egyet értek. Tetszikriboo írta: - Szerintem életképes megoldás... várom az ellengondolatokat, helyeslést, kritikát, kiegészítést!
http://youtube.com/watch?v=1Tgt7bRsMycxbalix írta: Csatár nélkül?Nem érted h Bergkampékkal játszott éket???
Istenem...
Ugyanmár!Nem kell minden aktuális pletykának bedőlni.Én már vártam is h mikor hozzák szóba Gomist velünk, ugyanis nekünk most egy erős csatár kell, aki viszonylag fiatal, szóal csak idő kérdése volt h a sajtó mikor asszociál.DaNNy írta:Röhej. Gomisért 20misit kicsengetnénk,de Benzemáért vagy Villáért, akik sokkal jobbak nála értük 40et nem... (feltéve ha Eto'o megy )MR.Barca írta:Barcelona Gomis iránt érdeklődik!!
.A Barca állítólag egy 20 milliós ajánlatot fog tenni a Francia játékosér
l