Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.06.22. 14:10:37

xbalix írta:Na akkor hogy??? :D Komoly, akkor én meg faterom vakok vagyunk bazz!!! Hehehe :D
Hogyan lehet úgy éket játszani,hogy az egyik a szélen van,a másik pedig középen?Ezt egycsatáros játéknak nevezik...Szerintem... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2008.06.22. 14:13:32-kor.
.
lopakodo
Capitá del Barça

2008.06.22. 14:06:27

riboo írta:Berbatov- számomra csak szemléltető példa volt, aki talán olcsóbb mint Adebayor.
A lényeg, hogy annyira bízom még Henryban, a leírt okok miatt, hogy nem kell egy olyan kaliberű befejező most még 1-2 évig, aki mellett Titi csak másodhegedűs... ahhoz Henry túl nagy zseni. Inkább egy társ akivel küzd a posztért, erre volt példa Dimitar.
Nagyobb hangsúlyt fektetnék Arshavin megszerzésére, benne látom azokat a gyilkos passzokat, a precíz gátmentes csapatjátékot ( mint dinho idején...) amiből olyan helyzetek kerekednek, amit a fociról mindent tudó gólörömre született öreg róka- Thierry Henry is értékesíteni tud.
Én látom rajta a motivált, kezd magára találni (utolsó meccsek tavaly...) magunkkal szurnánk ki ha olyan embert hoznánk aki teljesen elveszi elölle a lehetőséget!
Ezen alapszik minden amit eddig leírtam.
Arshavin nem fiatal!(27 éves)Jól játszik a zenitben és az oroszoknál is!De szerinted mennyi idő kéne ahhoz h megszokja a spanyol focit?2 év minimum!2 év múlva 29 éves lesz!akkor már bizt nem lennének olyan jó(pontos passzai!
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.22. 14:01:06

Berbatov- számomra csak szemléltető példa volt, aki talán olcsóbb mint Adebayor.
A lényeg, hogy annyira bízom még Henryban, a leírt okok miatt, hogy nem kell egy olyan kaliberű befejező most még 1-2 évig, aki mellett Titi csak másodhegedűs... ahhoz Henry túl nagy zseni. Inkább egy társ akivel küzd a posztért, erre volt példa Dimitar.
Nagyobb hangsúlyt fektetnék Arshavin megszerzésére, benne látom azokat a gyilkos passzokat, a precíz gátmentes csapatjátékot ( mint dinho idején...) amiből olyan helyzetek kerekednek, amit a fociról mindent tudó gólörömre született öreg róka- Thierry Henry is értékesíteni tud.
Én látom rajta a motivált, kezd magára találni (utolsó meccsek tavaly...) magunkkal szurnánk ki ha olyan embert hoznánk aki teljesen elveszi elölle a lehetőséget!
Ezen alapszik minden amit eddig leírtam.
Több, mint egy klubb...
Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.22. 13:59:35

Etooka írta:
xbalix írta:Mondom h ketten játszottak éket. _Bergkamp középen, Henry kicsit hátrébb, a bal oldalon... Nem láttál még ilyet. Csak sajnálni tudlak akkor.... :twisted:
Így az életben nem játszott az Arsenal...
Ki a [auto_cenzúra] érdekel hogy hol játszott az Arsxenalba!!Most itt van bal oldalon játszott és felejthetően!!!Abba kell bízni hogy az Arsenalba látott Henryt látjuk idén!!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.22. 13:59:24

Etooka írta:
xbalix írta:Mondom h ketten játszottak éket. _Bergkamp középen, Henry kicsit hátrébb, a bal oldalon... Nem láttál még ilyet. Csak sajnálni tudlak akkor.... :twisted:
Na akkor hogy??? :D Komoly, akkor én meg faterom vakok vagyunk bazz!!! Hehehe :D
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.06.22. 13:56:43

.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.06.22. 13:55:47

lopakodo írta:
Joop írta:Szerintem Adebayor felesleges ő nem képes pótolni Etót.Helyette Ibrátt
vagy Huntelaart kellene megszereznünk legalábbis szerintem.
te véletleül nem andré t vagy?!neked is brutális nyelvhelyességi hibáid vannak!
ő André T, ez biztos :lol: ő az, akinél a két "tt" a múltidő jele.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.22. 13:55:35

Etooka írta:
xbalix írta: Csatár nélkül? :D Nem érted h Bergkampékkal játszott éket??? :lol: Istenem...
Te jó ég....Komolyan,ha Henry a szélen játszott,szerinted,akkor hogyan játszana éket Bergkamppal?Érdekes ellentmondás,írtál 2 hsz-t,2 egymásnak ellentmondó hsz-t....
Bazz... :lol: Mondom h ketten játszottak éket. _Bergkamp középen, Henry kicsit hátrébb, a bal oldalon... Nem láttál még ilyet. Csak sajnálni tudlak akkor.... :twisted:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.22. 13:54:35

G-Jay írta:riboo!

Teljesen egyetértek azzal, amit Henry-ról írtál, viszont azért az könnyen belátható, hogy egyedül Bojan kevés cserének, és ha kétcsatárosat akarunk játszani, akkor is kevés a csatár. Gondolom ezért írtad Berbatovot. Nemtom, nem rossz megoldás, nem is lenne túl drága, de azért Adebayor jóval jobb lenne.
Azon is el kellene gondolkodni, hogy oké hogy veszünk jobbszélre vkit, de pl neki ki lesz a cseréje? Messinek ki lesz a cseréje?

G.
Egyetértek! Kellenek még csatárok, mégha mind3 bombaformában lennének,akkor is,de sajna Henry-t látva mostanában ez a veszély nem áll fent :? Amúgy szntem Berbatov hasznosabb lenne Ade-nél, mindkettővel jól járnánk,de szntem előbbivel hosszú távon jobban járnánk.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.22. 13:51:53

DaNNy írta:
xbalix írta: Csatár nélkül? :D Nem érted h Bergkampékkal játszott éket??? :lol: Istenem...
http://youtube.com/watch?v=1Tgt7bRsMyc
Arsenlban. hmm.. tényleg bal oldal.... 8)
http://youtube.com/watch?v=C74taHwQhhc&feature=related
itt meg egy video azoknak aki azt mondják,hogy középen nem eredményes Barcelonában. Van 1-2 összjátéka Eto'o val :)
Na szívem szerint ennek a kezdőnek örülnék.
Alves-----Puyol----Abidal
-----------Touré-------------
--------Xavi--Iniesta-------

Messi------------------Ronaldinho
---------Eto'o---Henry-------
Xavi,Ini kicsit hátrébb lenne húzva a 3védő miatt,jobban kellene védekezniük és persze Touré teljesen vkp.
Tudom ROnaldinhora kicsit az esély,de ezért irtam,hogy szívem szerint.

Noname: nem hiszem el,azért irtam,hogy kicsengetnénk :D érdekes lenne őt idehozni :lol: :lol:
Aha és te ebből a videóból egyből kijelented h középen játszik... értem. Nem vagy semmi! :D Ak én lehet nem is Arsenal meccseket nézek... aha de télleg. :lol: Mostmár világos. :lol: :lol: :lol:
lopakodo
Capitá del Barça

2008.06.22. 13:51:15

Joop írta:Szerintem Adebayor felesleges ő nem képes pótolni Etót.Helyette Ibrátt
te véletleül nem andré t vagy?!neked is brutális nyelvhelyességi hibáid vannak!
Tofi
Barça B

2008.06.22. 13:50:51

Joop
Barça C

2008.06.22. 13:49:02

Szerintem Adebayor felesleges ő nem képes pótolni Etót.Helyette Ibrátt
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.06.22. 13:48:43

Te jó ég....Komolyan,ha Henry a szélen játszott,szerinted,akkor hogyan játszana éket Bergkamppal?Érdekes ellentmondás,írtál 2 hsz-t,2 egymásnak ellentmondó hsz-t....
.
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.22. 13:47:11

Tökéletesen egyet értek. Tetszik 8) . Csak egy dolog. Dani Alvest ebbe hogy rakod be?[/quote]

Én most csak a támadókkal, középpályásokkal foglalkoztam....
Dani Alves Jobbszéldső védő!
Úgygondoltam a védelmünk már készen van!
akkor most a leírottak gyakorlatban:

______________________V.Valdés_______________________________

__D.Alves_____Puyol____Cacérés(Millito)_____________Abidal_________

_______________________Touré_____(+ Keita)_____________________
_______________Iniesta____________Xavi________(- Iniesta/Xavi)____

______Messi(Bojan)____________________________Arshavin________

_________________________Henry(Berbatov)______________________

Hát valahogy így!!!
A lényeg a kiszolgálásban, s nempedig a klasszikus 9es megszerzésében rejlik!
Magyarázat mindenkinek pár Hsz.-el lejjebb!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára riboo 2008.06.22. 13:48:56-kor.
Több, mint egy klubb...
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.22. 13:46:23

ha ezt a NULLA Gomis-t netán idehoznák a vezetők...
esküszöm felpofozom az összeset!!!
szerintem egyáltalán nem jó csatár...
hiba lenne idehozni...NAGY HIBA!!
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Drukker
Jugador d'estrella

2008.06.22. 13:43:53

Hali!
Teljesen egyetértek riboval azzal kiegészítve hogy a balszélre kéne valakit találni! Pl:David Silva vagy Arshavin. De ha a vezetőség tényleg szeretne egy közép csatárt( amit hülyeségnek tartok) Akkor inkább spanyol legyen és itt David Villára gondolok természetesen. Ezen a nyáron a már fent említett posztra kéne már csak igazolni valakit. Esetleg még egy kapus is befigyelhetne mert Valdes a távoli lövéseket rendre benyeli és alacsony. De ez már csak esetleges és szubijektív! :D :D :D
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.22. 13:40:39

riboo!

Teljesen egyetértek azzal, amit Henry-ról írtál, viszont azért az könnyen belátható, hogy egyedül Bojan kevés cserének, és ha kétcsatárosat akarunk játszani, akkor is kevés a csatár. Gondolom ezért írtad Berbatovot. Nemtom, nem rossz megoldás, nem is lenne túl drága, de azért Adebayor jóval jobb lenne.
Azon is el kellene gondolkodni, hogy oké hogy veszünk jobbszélre vkit, de pl neki ki lesz a cseréje? Messinek ki lesz a cseréje?

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Laza
Capitá del Barça

2008.06.22. 13:39:53

MR.Barca
Jugador del Barça

2008.06.22. 13:34:17

A togói Adebayor az alábbiakat mondta a Sport című lapnak: "Nem szeretném kommentálni az FC Barcelonához kapcsolódó pletykákat. Talán majd később, de nem most. Jobb, ha várunk."

Közben a tribalfootball.com oldal úgy értesült, hogy a Barcelona 21 millió angol fontot ajánlott fel Adebayorért. A spanyol Marca viszont ennél is tovább ment: közlésük szerint az Arsenal már el is fogadta a katalánok ajánlatát.

Állítólag az Arsenal arra kérte a Barcelonát, hogy addig ne jelentsék be hivatalosan Adebayort, amíg az ágyúsok nem találnak valakit a helyére.

EZ ÁM A CSATTANÓ
Harusz
Jugador del Barça

2008.06.22. 13:34:06

riboo írta: - Szerintem életképes megoldás... várom az ellengondolatokat, helyeslést, kritikát, kiegészítést!
Tökéletesen egyet értek. Tetszik 8) . Csak egy dolog. Dani Alvest ebbe hogy rakod be?
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.22. 13:33:13

DaNNy és te szólod le a az én középső védő nélküli felállásom. :lol:
A tied se sokkal jobb. :lol:

Hihetetlenek ezek a 3 védős felállások, komolyan gondoljátok, hogy 1 középső védővel és 4 csatárral messzire jutunk?
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.06.22. 13:28:56

http://youtube.com/watch?v=1Tgt7bRsMyc
Arsenlban. hmm.. tényleg bal oldal.... 8)
http://youtube.com/watch?v=C74taHwQhhc&feature=related
itt meg egy video azoknak aki azt mondják,hogy középen nem eredményes Barcelonában. Van 1-2 összjátéka Eto'o val :)
Na szívem szerint ennek a kezdőnek örülnék.
Alves-----Puyol----Abidal
-----------Touré-------------
--------Xavi--Iniesta-------

Messi------------------Ronaldinho
---------Eto'o---Henry-------
Xavi,Ini kicsit hátrébb lenne húzva a 3védő miatt,jobban kellene védekezniük és persze Touré teljesen vkp.
Tudom ROnaldinhora kicsit az esély,de ezért irtam,hogy szívem szerint.

Noname: nem hiszem el,azért irtam,hogy kicsengetnénk :D érdekes lenne őt idehozni :lol: :lol:
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
noname
Llegenda del Barça

2008.06.22. 13:27:48

DaNNy írta:
MR.Barca írta:Barcelona Gomis iránt érdeklődik!!
.A Barca állítólag egy 20 milliós ajánlatot fog tenni a Francia játékosér
l
Röhej. Gomisért 20misit kicsengetnénk,de Benzemáért vagy Villáért, akik sokkal jobbak nála értük 40et nem... (feltéve ha Eto'o megy )
Ugyanmár!Nem kell minden aktuális pletykának bedőlni.Én már vártam is h mikor hozzák szóba Gomist velünk, ugyanis nekünk most egy erős csatár kell, aki viszonylag fiatal, szóal csak idő kérdése volt h a sajtó mikor asszociál. :wink: Nem kell elhinni!
A Fifa egy szégyen
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.22. 13:26:23

Véleményem szerint a csatárdolog is túl van izgulva kissé.

Egyrészt Guardiola nyílván tudja mi a helyes lépés, ha Eto'o-nkat élből a lomtárba helyezi!
Másrészt a vészmadarak figyelmébe ajánlanám, hogy van egy Thierry Henry névvel ellátott világklasszis befejezőnk, akiben pont van még annyi jó év, ameddig elvan kötelezve hozzánk!
Henry, és Eto'o nem fértek meg jól egymás mellett, Henrynak kényszerből a balszél jutott, és nem a klasszikus ék szerep, ahol tömik zsugával, 20 méterre a kaputól...
Nem... nálunk 60 méterre a kaputól, kint a szélen...inkább kiszolgáló, mint gólvágó szerepben. Ez 10 év középcsatárposzt után, 31 évesen egy új bajnokságban, új csapatban, ahol idén senkinek sem ment igazán, lehet, hogy már neki is sok volt!!!

Ellenben:
-18 gólt lőtt
-10 asszisztja is volt
-sokszor csak csereként állt be, de akkor rendre felpezsdült a támadószekciónk.
- a dereka miatt sokáig sérült is volt
- egyetlen büntetőhöz, szabadrugáshoz nem állhatott oda, pedig ebben is elsőrangú titi, ha ezek a lehetőségek neki jutnak kapásből 25 gól körül zárt volna, és 12-15 assziszt került volna a neve mellé....
- mindez még mindig nem a saját posztján!!!

Ha esetlegesen nem találnánk meg a naaagy '9'-est, aki már mindenki szerint méltó erre a posztra, akkor sem kerülnénk lehetetlen helyzetbe.

- Megszerezhető lenne pl: Berbatov, aki felváltva töltené be a "vitatott posztot " Titivel....

-Jobbtámadó(szélső) posztra van egy fix Messink...

-Baltámadó(szélső) /Ronaldinho poszton/ elképzelehtő lenne az Oroszok játékmestere, Arshavin is. Lendületes, ötletes játékos, nem kimondottan támadó középpályás, de játékmesteri képességei vitathatatlanok...

- Bojanról még szó sem esett, aki messi posztján, és középen is alkalmazható!

Nem vitatkozni akarok az előttem szólókkal, csak nem érezném bajban a csapatunkat, ha nem jönne egy Adebayor, vagy Villa kaliberű befejező..
Pláne, hogy Pep az erőcsatáros játékot preferálja, és Henry alkata erre jóval megfelelőbb mint (az egyébként személyes kedvenc) Villáé.

Én a kulcsot a kiszolgálásban látom.
Ronnie hanyatlásával a baloldalon van a hiba... miután neki nem mentek a dolgok, az aktuális befejező sem kapta a foritos labdákat, és csak a talált gólokban, vagy a Messi féle kamikaze akciókban lehetett bízni.
Utóbbiban lehet is, de ha a túloldalon is lenne egy hasonlóan lendületes, kreatív játékosunk ( ami Ronnie balhéja óta ugyebár nem volt. ) a már említett Arshavin személyében, a védők figyelme is megosztottabb lenne, nem lenne Messin sem akkora a teher, Henry bemehetne középre... Iniesta is egy fix poszttal bírna, és nem kéne mindenesnek lennie, még akkoris, ha remekül csinálja.

-Jobbszélről, akár lefelé a vonalig cselezve, vagy váratlanul befelé húzva játszana Messi. bepassz Henrynak, vagy épp váratlan lövések ballal ( szokásos Messi-s játék)

-Baloldalon ugyanilyen funciókat töltene be Arshavin is, esetlegesen gyengébb minősébe, mint Messi, de ő alkalmas lehet a "10-es mezre", és nálunk fejlődhetne további magaslatokba a kis orosz...

-Középről Pedig Xavi, és Iniesta tömná labdákkal a támadószekciót.
Touré védekezik, de ha a bekkelés a cél, akkor a Xavi/Iniesta kettősből csak az egyik lenne pályán, és a Keita Touré kettős látná el a védekező feladatokat!

- Szerintem életképes megoldás... várom az ellengondolatokat, helyeslést, kritikát, kiegészítést!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára riboo 2008.06.22. 13:30:11-kor.
Több, mint egy klubb...
Lezárt