Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Annyit bármikorFelőlem levonhatnak 2 pontot...
Tipikus. Kiesnek és egyből a zöldasztal mellett akarják megőrizni élvonalbeli tagságukat... Ennyi erővel akkor vonjanak le pontokat a Liverpooltól is, mert ők is az átigazolási időszak lejártakor szerezték meg Mascheranót.
Szerintem a West Ham megérdemli, h bentmaradjon. Nem kicsi erőfeszítésbe került nekik, de megcsinálták, sztem megérdemlik.
Wolverhampton, május 13., 14.55 A WBA idegenben szerzett előnyt a rájátszásban.
A Championship negyedik helyén végzett West Bromwich Albion a szintén osztályozós helyre jogosult, a szezon alapszakaszának végeztével az ötödik pozícióban befutott Wolverhampton Wanderers otthonában kezdte meg a rájátszást. A Rósa Dénest a mérkőzésre nem nevező Wolves dolgát nehezítette, hogy kapusuk, Murray egy edzésen válltörést szenvedett.
A gólok sorát a 25. percben Phillips nyitotta meg, aki Koren átadását értékesítette (0-1). Közvetlenül a szünet előtt Craddock fejelte a hálóba Keogh beívelését, ezzel döntetlennel fordultak a csapatok. A házigazda Olofinjana révén hamarjában betalált (az előkészítő Collins volt), majd röviddel a középkezdést követően Phillips fejelt a hálóba egy szöglet után (2-2). Gera Zoltán a 65. percben váltotta Karent, és 8 perccel később csapata eldöntötte a találkozót: Hennessey beadását Kamara juttatta a hálóba.
A WBA tehát idegenben szerzett előnyt, a párharc birminghami visszavágójára jövő szerdán kerül sor, amelynek győztese a Derby-Southampton továbbjutójával mérkőzik a Premiershipért.
Ennek örülök,az egyik kedvenc csapatom Angliából, mondjuk elég kínos is lett volna ilyen kerettel kiesni. Érdekel mi lesz most Tevezzel, mert jövőre sztem a West Ham benne lesz az első -7-be.Game90 írta:MU - West Ham 0-1, TevezMegvan a benntmaradás
![]()
Game90 írta:Mégis nézedRaziel írta:hihetetlen ez a sport1,nagyon [auto_cenzúra] csatorna.
Mégis nézedRaziel írta:hihetetlen ez a sport1,nagyon [auto_cenzúra] csatorna.
Game90 írta:MU - West Ham 0-1, TevezMegvan a benntmaradás
![]()
Arsenal pedig maradt a 4. helyenLiverpool x-elt a Charlton ellen, az utolsó percben kaptak egy 11-est. Arsenal is x-elt, Baptista kihagyott egy 11-est
Lehet...bár a meccs képe alapján sztem nem lesz x.Game90 írta:Sztem egy x-re képes a West Ham. Ebben az évben már legyőzték a MU-tRaziel írta:
Ferguson azt mondta hogy nem kegyelmeznek...szerintem győzelemmel akarnak búcsúzni.
Sztem egy x-re képes a West Ham. Ebben az évben már legyőzték a MU-tRaziel írta:
Ferguson azt mondta hogy nem kegyelmeznek...szerintem győzelemmel akarnak búcsúzni.