Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De még pü-t is írtam neki és arra se reagált...Drigo írta:Óóóóó azt Csongor (Perrero) kezeli, és szerintem már a jelszóra sem emlékszikDemonhunter írta:Mostmár tényleg idegesítő hogy kb. fél éve jelöltem be iWiW-en az Eurobarcát, és még nem jelölt(etek) vissza!![]()
Óóóóó azt Csongor (Perrero) kezeli, és szerintem már a jelszóra sem emlékszikDemonhunter írta:Mostmár tényleg idegesítő hogy kb. fél éve jelöltem be iWiW-en az Eurobarcát, és még nem jelölt(etek) vissza!![]()
Asszem hogy közvetítési gondok voltak, és neten is necc volt a meccsnézés...LG írta:Nemtudom, Gamper kupa talánLos Banditos írta:De mi volt Augusztus 28-án, amikor olyan sokan voltak?
Nemtudom, Gamper kupa talánLos Banditos írta:De mi volt Augusztus 28-án, amikor olyan sokan voltak?
"Itt a kezem, nem disznóláb."petiamadridista írta:85 százalék, és csak a bajnokság számít..
Ennyi.. És kész
Benne vagy?
Akkor 80 vagy 85?petiamadridista írta:Legyen inkáb 80 százalék..
A 70 már sok... A 80 reálisabb. Legyen 80-85 százalék..
Jó lesz ez
én is kempozokLG írta:A karatahoz hasonló, csak keményebb.
Van kesztyűs, és pusztakezes harc. A kasztyűs a sima állóharc, a pusztakezesben lehet földharcot alkalmazni, viszont itt tilos a fejre ütni, és rúgni. Az állóharc fejvédőben, fogvédőben, herevédőben folyik, lányoknál mellvédő.