Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
SztedMessa írta:LG, Te vagy a képeden?
uhhLa Pulga írta:
Nem azért de kicsit érdekes jele van a DownloadHelpernek![]()
Kempo?LG írta:Aha, én kempozok, de azt csak nemrég kezdtem el. Amugy súlyzózok, már lassan 3 éve. Aztán amatőr szinten foci, ping-pong, poker, sakk, horgászat.
Ha valakit érdekel esetleg a téma a bevándorlókról, az európai népesség elöregedésről és a nyugati keresztény civilizáció hanyatlásáról illetve arról, hogy milyenek a jövő kilátásai azoknak ajánlom figyelmükbe Patrick J. Buchanan könyvét: A Nyugat halála címmel, megjelent magyarul a Gede Testvérek kiadó gondozásában!LG írta:A kigyóktól, pókoktól nem, a romáktól, és az araboktól viszont igen. Lehet rasszistázni, de hoggyétek el, h ők jobban gyűlölnek minket, és ha lehetőségük lesz, akkor ki is irtják majd a jó európai németLos Banditos írta:
Szvsz én sokkal jobban félek a pókoktól, kigyóktól, vagy attól, hogy 150 év múlva Magyarországon minden 2. ember roma lesz.[/color]
![]()
Sajnálom, h ebben a korban kell élnek, mikor Európa haldoklik, és sztem már nincs vissza út. 100 év, és muzulmán meg cigány lesz itt mindenki, mert pászon jönnek nekik a kölkök...
Pókók azok a kis népművészeti cserépedény szemét állatok, ki nem állhatom őket,fúúújjjjjjjjj. Kígyó,hát sok szerencsém nem volt hozzájuk,szntem nem is lesszChris0527 írta:De 23 póktól vagy 23 kígyótól jobban félnél hidd el.Los Banditos írta:Szvsz én sokkal jobban félek a pókoktól, kigyóktól![]()
Ozsi milyen érdekes mesélj még róla![]()
![]()
![]()
most megkeresem a másik hsz-ed:D:D
De 23 póktól vagy 23 kígyótól jobban félnél hidd el.Los Banditos írta:Szvsz én sokkal jobban félek a pókoktól, kigyóktól
A kigyóktól, pókoktól nem, a romáktól, és az araboktól viszont igen. Lehet rasszistázni, de hoggyétek el, h ők jobban gyűlölnek minket, és ha lehetőségük lesz, akkor ki is irtják majd a jó európai németLos Banditos írta:
Szvsz én sokkal jobban félek a pókoktól, kigyóktól, vagy attól, hogy 150 év múlva Magyarországon minden 2. ember roma lesz.[/color]
Nem vagyok rasszista, de ennek örülnék.méghacsak 150 évet kéne várni 10 megszülető emberből 7-8 roma, a nyugdíjasok nagyon része magyar, ha az a generáció kihal, megint dől a mérleg nyelve a romák felé, már most 1.800.000-n vannak, mi úgy 7 millióan, 20-25 év alatt van egy generációváltás, az a 150 év legyen inkább 60-80!
hacsak nem történik valami válzotás addig pl világszinten döntenek a romák kiirtásáról, Indiában is utálják őket, ahonnan indultak, ahova mentek ott meg mégjobban utálják őket
Ne is mond nekem már előtte 23-as fóbiám volt mikor kijött az a film én azt hittem kifutok a világbóllacisac írta: Ebben is lehet vmi. Legalábbis a Jim Carrey-s film nagyon ütött.