Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ne nevettessük már ki magunkat!Tudom, hogy védeni akarod meg minden, de ne hogy már ilyen könnyen elfogadd, hogy homi!Colin írta: Ha azt írnák h pl Valdes ott borotválkozott a pályán ti elhinnétek?Egyébként meg... azzal jöttök h "homi" de mi vana akkor ha jól focizik? Tudtommal a XXI. században vagyunk, ahol ez már nem bűn. De nem az megnyugtatok mindenkit.
Azzert en sajnalom, hogy Bappista nem hozzank jott o kivalo kepesegu jatekos es o VKP es nem csatar o lesz a real legjobbja az tutti es meg mindig igaz Casiall jobb mint Valdes es van egy SZUPERKUPANKLG írta:Robi Carlos, nem a dagadt! A dagadt a 30-n gyors...Vito írta:azért a VKP-s Pappista nem naon találta ott a helyét!
- remélem nem is lesz ott jobb, csatárként pedig nyugodtan játszathatják, ez már úgyis van elég!
viszont a dagadt 10.6 alatt futja a 100-at!?![]()
De Giuly vagy Etoo oda-vissza futja le mindkettot!!!
Robi Carlos, nem a dagadt! A dagadt a 30-n gyors...Vito írta:azért a VKP-s Pappista nem naon találta ott a helyét!
- remélem nem is lesz ott jobb, csatárként pedig nyugodtan játszathatják, ez már úgyis van elég!
viszont a dagadt 10.6 alatt futja a 100-at!?![]()
Én majdnem bpi vagyok, de engem is rohadtul zavar a dolog. Sokkal több esélye lett volna a csapatnak, ha hazai pályán játszik. De legalább "egy jó hangulatú klubdélutánon" búcsúztak volna a bltől. Meg szerintem mekkora marhaság, h a Hajduk SPlit ellen, meg a bajnokság megnyeréséhez jó volt az a pálya, a szaros MU ellen meg már nemColin írta:Felvagyok háborodva... állítólag nem felel meg a pálya minősége... hagyjuk mááárrrrr...Mr. Master írta:Lehet, h ez egy picit Off, de meg köll kérdezzem:
Collin, ha debreceni vagy, mit szólsz hozzá, h a Puskás-stadionban fogják játszani a United elleni visszavágót?![]()
Én bár nem szeretem az MUt kimentem volna mert a világsztár csak világsztár.. amikor a kézis lányaink a debreceni Főnix csarnokba játszottak ott is kint voltam és irtózatos hangulatok vannak nagy meccseken...
Felvagyok háborodva... állítólag nem felel meg a pálya minősége... hagyjuk mááárrrrr...Mr. Master írta:Lehet, h ez egy picit Off, de meg köll kérdezzem:
Collin, ha debreceni vagy, mit szólsz hozzá, h a Puskás-stadionban fogják játszani a United elleni visszavágót?
Itt Magyarországon (tisztelet a kivételnek) mindenki nyalja a másik segét......Mr. Master írta:Igaza van Colinnak, magyarországon mindig azt a sztárcsapatot mondják a világ legjobbjá nak, amelyik éppen a soron következő.![]()
DehogynemColin írta:Ha azt írnák h pl Valdes ott borotválkozott a pályán ti elhinnétek?Enrique írta:Azt írták...Mr. Master írta:És ott kinnt borotválta a lábán a szőrt a pályán?![]()
![]()
![]()
Egyébként meg... azzal jöttök h "homi" de mi vana akkor ha jól focizik? Tudtommal a XXI. században vagyunk, ahol ez már nem bűn. De nem az megnyugtatok mindenkit.
Ha azt írnák h pl Valdes ott borotválkozott a pályán ti elhinnétek?Enrique írta:Azt írták...Mr. Master írta:És ott kinnt borotválta a lábán a szőrt a pályán?![]()
![]()
![]()
A cikk arról szólt, Mr. RaulBravo csillagMaxi írta:Én mindig tudtam, hogy a saját nemét szereti ez a kis homi!
És mi a harmadik?
Colin írta:Amióta néhány kedves eurobarcás átlágotatott a fórumunk látogatottsága is megnőtt..![]()