Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azért ne nevettessük már ki magunkat!Tudom, hogy védeni akarod meg minden, de ne hogy már ilyen könnyen elfogadd, hogy homi!Colin írta: Ha azt írnák h pl Valdes ott borotválkozott a pályán ti elhinnétek?Egyébként meg... azzal jöttök h "homi" de mi vana akkor ha jól focizik? Tudtommal a XXI. században vagyunk, ahol ez már nem bűn. De nem az megnyugtatok mindenkit.
Azzert en sajnalom, hogy Bappista nem hozzank jott o kivalo kepesegu jatekos es o VKP es nem csatar o lesz a real legjobbja az tutti es meg mindig igaz Casiall jobb mint Valdes es van egy SZUPERKUPANKLG írta:Robi Carlos, nem a dagadt! A dagadt a 30-n gyors...Vito írta:azért a VKP-s Pappista nem naon találta ott a helyét!
- remélem nem is lesz ott jobb, csatárként pedig nyugodtan játszathatják, ez már úgyis van elég!
viszont a dagadt 10.6 alatt futja a 100-at!?![]()
De Giuly vagy Etoo oda-vissza futja le mindkettot!!!
Robi Carlos, nem a dagadt! A dagadt a 30-n gyors...Vito írta:azért a VKP-s Pappista nem naon találta ott a helyét!
- remélem nem is lesz ott jobb, csatárként pedig nyugodtan játszathatják, ez már úgyis van elég!
viszont a dagadt 10.6 alatt futja a 100-at!?![]()
Én majdnem bpi vagyok, de engem is rohadtul zavar a dolog. Sokkal több esélye lett volna a csapatnak, ha hazai pályán játszik. De legalább "egy jó hangulatú klubdélutánon" búcsúztak volna a bltől. Meg szerintem mekkora marhaság, h a Hajduk SPlit ellen, meg a bajnokság megnyeréséhez jó volt az a pálya, a szaros MU ellen meg már nemColin írta:Felvagyok háborodva... állítólag nem felel meg a pálya minősége... hagyjuk mááárrrrr...Mr. Master írta:Lehet, h ez egy picit Off, de meg köll kérdezzem:
Collin, ha debreceni vagy, mit szólsz hozzá, h a Puskás-stadionban fogják játszani a United elleni visszavágót?![]()
Én bár nem szeretem az MUt kimentem volna mert a világsztár csak világsztár.. amikor a kézis lányaink a debreceni Főnix csarnokba játszottak ott is kint voltam és irtózatos hangulatok vannak nagy meccseken...
Felvagyok háborodva... állítólag nem felel meg a pálya minősége... hagyjuk mááárrrrr...Mr. Master írta:Lehet, h ez egy picit Off, de meg köll kérdezzem:
Collin, ha debreceni vagy, mit szólsz hozzá, h a Puskás-stadionban fogják játszani a United elleni visszavágót?
Itt Magyarországon (tisztelet a kivételnek) mindenki nyalja a másik segét......Mr. Master írta:Igaza van Colinnak, magyarországon mindig azt a sztárcsapatot mondják a világ legjobbjá nak, amelyik éppen a soron következő.![]()
DehogynemColin írta:Ha azt írnák h pl Valdes ott borotválkozott a pályán ti elhinnétek?Enrique írta:Azt írták...Mr. Master írta:És ott kinnt borotválta a lábán a szőrt a pályán?![]()
![]()
![]()
Egyébként meg... azzal jöttök h "homi" de mi vana akkor ha jól focizik? Tudtommal a XXI. században vagyunk, ahol ez már nem bűn. De nem az megnyugtatok mindenkit.
Ha azt írnák h pl Valdes ott borotválkozott a pályán ti elhinnétek?Enrique írta:Azt írták...Mr. Master írta:És ott kinnt borotválta a lábán a szőrt a pályán?![]()
![]()
![]()
A cikk arról szólt, Mr. RaulBravo csillagMaxi írta:Én mindig tudtam, hogy a saját nemét szereti ez a kis homi!
És mi a harmadik?
Colin írta:Amióta néhány kedves eurobarcás átlágotatott a fórumunk látogatottsága is megnőtt..![]()