Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem jól jártak vele, ügyes a srác.Game90 írta:A spanyol válogatott ígérete, Arizmendi a Valenciában folytatja:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144007
Kell csatár mert nincslionelmessi19 írta:Mu sztem idén már nem igazol támadó szellemű játékost. Fergi is tudja, h már így is nehézkes lesz: Giggs, C.Roni, Nani, Saha, Rooney, Anderson...
Tudja a fenelionelmessi19 írta:És olyan helyzetben van, mint mondjuk nálunk Saviola? Vagy csak vannak kérői?
off: nem tetszik a sorrend az aláírásodban...![]()
![]()
És olyan helyzetben van, mint mondjuk nálunk Saviola? Vagy csak vannak kérői?Game90 írta:Volt már szó egy pár csapatról, pl Tottenham.lionelmessi19 írta:Saha hova megy?![]()
Erről még nem hallottam
Volt már szó egy pár csapatról, pl Tottenham.lionelmessi19 írta:Saha hova megy?![]()
Erről még nem hallottam
Giggs sztem hamarosan abbahagyja, az ő helyére igazolták Nani-t. Viszont őt kölcsönfogják adni valószinűleg egy kisebb csapathoz. CR és Rooney adott. Andersonról nem lehet tudni, hogy mit tud egy komolyabb bajnokságban, mellesleg munkavállalási engedélye van?lionelmessi19 írta:Giggs, C.Roni, Nani, Saha, Rooney, Anderson...
Nem kötözködni akartam, csak megemlítettemAtesz írta:Csak neked beillesztem!!!
Esetleg Sahát??? Úgy is voltak pletykák arról, hogy elmegy, csak akkor még Eto'o érkezésére gondoltak.Vito írta:ott sem kolbászbúl van a kerítés.Raziel írta:Akkor megvan a Man Utd köv igazolás...F.Torres![]()
kit hagyna ki a borvirágos mester?
Jó, lehagytam a címet...Game90 írta:És aki nem tudja, hogy ki az AM csk-ja?Atesz írta:A Daily Mirror értesülése szerint kész eladni csapatkapitányát az Atletico Madrid...Mert Torres nevét nem fedeztem fel a cikkben
![]()
15 millió font nem is sok érte.
És aki nem tudja, hogy ki az AM csk-ja?Atesz írta:A Daily Mirror értesülése szerint kész eladni csapatkapitányát az Atletico Madrid...
Crespo, Cruz és Ibra alap. Adriano lehet, hogy megy (amit én viszont nem szeretnék). Így minden bizonnyal marad 3 csatár, az viszont elég kevés. Így jön a képbe Treze.Minek kellene nekik Treze???
Jobb persze,még most is,majd meglátjuk milesz.Atesz írta:Igen én is azon gondolkodtam, hogy hasonló játékosok, bár azért Treze sokkal jobb (volt ?)Raziel írta:
Hát most ugyavan ugye hogy Trezeguet elmegy,ha nem kap jobb szerződést,ő öregebb mint Iaquinta,szerintem jól járnának vele,hozzá van már szokva az olasz focihoz is.
Priamisokra figyeljünk!
L.
Igen én is azon gondolkodtam, hogy hasonló játékosok, bár azért Treze sokkal jobb (volt ?)Raziel írta:
Hát most ugyavan ugye hogy Trezeguet elmegy,ha nem kap jobb szerződést,ő öregebb mint Iaquinta,szerintem jól járnának vele,hozzá van már szokva az olasz focihoz is.