Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mondjuk akkor még Macherano volt és aztmondta az elnök/edző, hogy elkell majd adni őket év végén.Game90 írta:A West Ham-nek van lóvéjaLos Banditos írta:Szerintem menni fog.Múltkor volt a Sport1-en, hogy nem nagyon tudják fizetni Tevez fizetését.De sztem is egy nagyobb csapatban lenne a helye és a helyében eljönnék Angliából is, pl. Spanyolországba.
Csak ne hogy Madridban kössön ki, szivesen látnám Valenciában, igen Villa oldalán jó lenne.....de most magunk ellen beszélek mert egy Villa-TEvez csatársor...úúúúGame90 írta:A West Ham-nek van lóvéjaLos Banditos írta:Szerintem menni fog.Múltkor volt a Sport1-en, hogy nem nagyon tudják fizetni Tevez fizetését.De sztem is egy nagyobb csapatban lenne a helye és a helyében eljönnék Angliából is, pl. Spanyolországba.
Csak úgy általában beszélek. Kaplár F. Józseg is mondta h elég sok nem szép levelet kapta h miért nem adják már a "szuper derbit".ozsimiki írta:Milyen sokan? Tudsz vkit még Razielen kívűlel fuero írta:Sokan ezért a fos meccsért sírtak? Siralom voltMu oldalról ez érthető, de h a kelszi is mit művelt. Sokkal jobb volt a magyar kupa döntő
A West Ham-nek van lóvéjaLos Banditos írta:Szerintem menni fog.Múltkor volt a Sport1-en, hogy nem nagyon tudják fizetni Tevez fizetését.
Biztos nagyon bánodRaziel írta: másaz FA kupa döntőben nem játszik,Ballack és Carvalho sem.
![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=141098&
Milyen sokan? Tudsz vkit még Razielen kívűlel fuero írta:Sokan ezért a fos meccsért sírtak? Siralom voltMu oldalról ez érthető, de h a kelszi is mit művelt. Sokkal jobb volt a magyar kupa döntő
Legyen egy xRaziel írta:Otthon szép lenne egy győzelemmel búcsúzni,meg kell verni a west ham-et ilyen csapattal is
NyilvánGame90 írta:Ezért írtam úgy, hogy tehetségei. Az a kis kínai gyerek gondolom csak azért van itt, hogy mégjobban betörhessenek a kínai piacraZozzy 5 írta:A Manchester szupertehetségei![]()
Hogy is hívják? Dong/Dongo?
![]()
Ezért írtam úgy, hogy tehetségei. Az a kis kínai gyerek gondolom csak azért van itt, hogy mégjobban betörhessenek a kínai piacraZozzy 5 írta:A Manchester szupertehetségei![]()
Én is remélem, hogy ugyanilyen csapattal állnak fel, mert egy x-re, sőt győzelemre jó a West Ham. Jövőre meg irány az UEFA-kupa, mert sztem egy ilyen kerettel még az sem lehetetlen.És ezért fog kikapni a hétvégén a Manchester a West Ham ellen is... Mondtam, hogy simaliba lesz a Kalapácsosok bentmaradása!
+ nemsokára (10nap) F.A. kupa döntő..szóval egy sérülés se jönne most jólZozzy 5 írta:Én nem is nézem a meccset, a MU felállása egy angol középcsapatéra emlékeztet. Persze megértem, nincs már tétje...
KöszLG írta:Off: Most látom csak Game, milyen király a Capellos aláirásod![]()