Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eric Cartman csakis az élet nagy igazságait szólja, úgyhogy neked földi halandónak, semmit jogod azt állítani, hogy ő h*lyeségeket beszél!!!LG írta:Ezt a fasságot már amugy is itt-ott egy csomószor elküldték nekem, akkora baromság, mintha Eric Cartman találta volna ki.
Láttad azt a részt? Az vmi hatalmas volt mikor a kiselőadáson bebizonyította,hogy Kyle tehet rólaLG írta:Ezt a fasságot már amugy is itt-ott egy csomószor elküldték nekem, akkora baromság, mintha Eric Cartman találta volna ki.
Ezt a 11-es dolgot, eddig is ismertem,de ez az utolsó!!Most mit gondolsz????
sokkal több veszélynek vagy kitéve, ha csak szimplán közlekedsz a városban. még az ilyen tragédia ellenére is azt mondom, h ne fázzál a repüléstől.VIII.Henrik írta:Örülök a cikknek, pénteken repülök, ráadásul első alkalom. Köszi a cikket!
hát úgy kéne igazából h valahova feltölteni,és én meg leszedem...mert vhst átcsinálni még dvd-re meg ilyesmi az macerásVarga Tamás írta:VHS-re fel tudom venni, ha jó?csababarca írta:Elnézést hogy ide írom de valaki ma nem tudná felvenni a magyar televízió egyes csatornájáról a Társulat megrendezésével sorra kerülő,István a király jubileumi díszelőadást?
VHS-re fel tudom venni, ha jó?csababarca írta:Elnézést hogy ide írom de valaki ma nem tudná felvenni a magyar televízió egyes csatornájáról a Társulat megrendezésével sorra kerülő,István a király jubileumi díszelőadást?
Persze...azért nekik is van izlésükTim írta: és senki nem akart se megverni,se megerőszakolni![]()