Lehet a Poolra mutogatni, de 180 perc alatt egyetlen gólt sem lőni az csak kieséshez vezethet, persze a Pool is csak emberelényben tudott gólt lőni, de egy 2-0 után illett volna gólt szerezni hazai pályán, egyiket sem csípem, így a legjobb az lett volna, hogyha mindkettő kiesik
De ettől függetlenül nem szívesen "mennék" az Anfield-re. A Stampfordra annál inkább, egyáltalán nem tartom erős csapatnak ezt a Chelseat. Fenert inkább kerüljük el veszélyes hely Törökország. Schalke jöhet. Az Arsenal szerintem itt fog kiesni, a fiatalokban szerintem ennyi volt, igaz ez is több, mint vártam. A MU sem egy legyőzhetetlen csapat hazai pályán hihetetlenül jól kontráznak, öngyilkosság kinyílni, nekünk viszont túl nagy falat lenne egy 4-3-3-as felállással nem sok esélyünk lenne ellenük, de mondom nem hinném, hogy ők nyerik a BL-t. Roma az számomra fekete ló, nyerhetnek is végül és ki is eshetnek a 8 között nem szeretnék további találgatásokba bocsájtkozni velük szemben.
Mindegy kit kapunk, ha BL-t akarunk nyerni mindenkit meg kell verni! 2 meccsen bármi megtörténhet, ráadásul 3 hét alatt bármi történhet.