Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát igen, ennek elég mentegetőzés szaga vanel fuero írta:Hogy juthat vkinek ilyen az eszébe?Manchester, május 7., 11.40 A tulaj jobban tette volna, ha nem utazik el Milánóba.
Manchesterben ugyan most éppen a bajnoki címet ünneplik, ám közben arra is maradt idejük, hogy magyarázatot találjanak a milánói, 3-0-s zakóra, illetve a BL-kiesésre.
Több játékos elmondása szerint valósággal megbénította őket az a tudat, hogy a San Siro lelátóján ott ült a tulajdonos, Malcolm Glazer és szinte a teljes családja. Erre eddig még soha nem került sor, azaz ez volt a MU első olyan európai meccse, amelyen Glazer a tiszteletét tette.
Ebben persze lehet valami, talán még emlékeznek rá néhányan: amikor 2001-ben Bill Clinton személyesen tekintette meg a nagy esélyes André Agassi döntőjét a Roland Garroson, az amerikait úgy lemosta a francia Grosjean, mintha a pályán sem lett volna.70 ezren figyelték őket és pont Glazer és családja zavarta volna a nyugalmukat...
Hogy juthat vkinek ilyen az eszébe?Manchester, május 7., 11.40 A tulaj jobban tette volna, ha nem utazik el Milánóba.
Manchesterben ugyan most éppen a bajnoki címet ünneplik, ám közben arra is maradt idejük, hogy magyarázatot találjanak a milánói, 3-0-s zakóra, illetve a BL-kiesésre.
Több játékos elmondása szerint valósággal megbénította őket az a tudat, hogy a San Siro lelátóján ott ült a tulajdonos, Malcolm Glazer és szinte a teljes családja. Erre eddig még soha nem került sor, azaz ez volt a MU első olyan európai meccse, amelyen Glazer a tiszteletét tette.
Ebben persze lehet valami, talán még emlékeznek rá néhányan: amikor 2001-ben Bill Clinton személyesen tekintette meg a nagy esélyes André Agassi döntőjét a Roland Garroson, az amerikait úgy lemosta a francia Grosjean, mintha a pályán sem lett volna.
Ja, most kivételesen visszavett az arcából. Mondjuk még jó...Hát a MU bajnok...Én sem örülök különösebben de legalább nem a cselszi. De most megérdemelte a MU.LG írta:Sztem korrekt nyilatkozat. Amugy én nem örülök, h a mu lett a bajnok
Igen persze, csak rosszul fordítottam murinnyó nyilatkozatátlionelmessi19 írta:Inkább 100 millió fontot, nem ?el fuero írta: Ja, és persze jövőre ismét 100ezer fontot költünk játékosokra. Abra papát meggyőztem múltkor. Azt mondta h jó a kéz munkám...
Inkább 100 millió fontot, nem ?el fuero írta: Ja, és persze jövőre ismét 100ezer fontot költünk játékosokra. Abra papát meggyőztem múltkor. Azt mondta h jó a kéz munkám...
ja meg gondolom ezt mondaná hogy : Nem a Man Utd nyerte meg a bajnokságot hanem mi vesztettük el...el fuero írta:Kiváncsi leszek Műringyó nyilatkozatáraEltudom képzelni:
-Sokkal jobbak voltunk, megérdemeltük volna a győzelmet. Láttam Wengert beszélgetni az öltözőfolyosón a bíróval, hallottam is h vmi pirosról beszélnek meg vmi tizen valahanyasról, de nem értettem pontosan. A mencseszter érdemtelenül nyerte meg a bajnokságot. Nem bírtak megverni az Old Traffordon minket. Már megint megadtak nekik egy tizenegyest, tőlük meg kiállítottak egy játékost. Most erre mit mondjak? Majd szerdán eltörjük céroni lábát és akko jó van...
Ja, és persze jövőre ismét 100ezer fontot költünk játékosokra. Abra papát meggyőztem múltkor. Azt mondta h jó a kéz munkám...
Az a Liga kupa lófalloszlionelmessi19 írta:Fiúk, nem akarok hangulatrontó lenni, de már nyertek egy ligakupát, épp a tini Arsenal ellen...
énisnoname írta:Most láttam csak a eurosport.com-on h Arsenal-Cselzi:1-1.![]()
Bajnok az MU.Ennek nagyon örülök. Egy újabb pofon a cselzinek a BL után. Itt az újabb bizonyíték h a pénz nem minden. Remélem semmit se nyernek idén.
Nyugi, én isGame90 írta:Zozzy 5 írta:Game, esküszöm először én is "járnánk"-nak olvastamDe oda egyébként "járnának" van írva
![]()
Ja jó, egy kicsit félreolvastam akkor
![]()
Zozzy 5 írta:Game, esküszöm először én is "járnánk"-nak olvastamDe oda egyébként "járnának" van írva
Game, esküszöm először én is "járnánk"-nak olvastamGame90 írta:Los, te is az Arsenalnak szurkolsz?Los Banditos írta:Jól járnának vele, mert igen tehetséges kölök.De megint egy nem angol játékos érkezne az ágyusokhoz.
![]()
Los, te is az Arsenalnak szurkolsz?Los Banditos írta:Jól járnának vele, mert igen tehetséges kölök.De megint egy nem angol játékos érkezne az ágyusokhoz.
![]()
Ha már ennyire szines a keretük, akkor ne most kezdjék el angolosítaniLos Banditos írta:Jól járnának vele, mert igen tehetséges kölök.De megint egy nem angol játékos érkezne az ágyusokhoz.
![]()
Akkor voltlionelmessi19 írta:De volt... 3 Arsenalos évfolyamtársam van...