Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.19. 15:26:03

Nero. írta:
Bob_Marley írta:Rohadt nagy off:
Az eredményen túl még szomorúbb, hogy egymásnak esnek emberek napok óta....Iszonyat elkeserítő olvasni, ami folyik. Bocs, de már nagyon kikívánkozott.
Ez hogy ki nagyobb szurkoló, egészen
És ha már itt tartunk és ne csak off legyen, LE kis lábujjkörme is többet tett a Barcelonáért, de olyan hangnem van vele szemben is, hogy parádés.
Ezen a fórumon 10 emberből átlagosan 2 tud reálisan és objektívan gondolkodni. Aki nem látja be hogy LE egy sikeredző az ostoba.
Az egyik te vagy,gondolom, mármint aki reálisan tud gondolkozni.:-D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Normandia 2017.02.19. 16:47:33-kor.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.19. 15:19:19

Bob_Marley írta:Rohadt nagy off:
Az eredményen túl még szomorúbb, hogy egymásnak esnek emberek napok óta....Iszonyat elkeserítő olvasni, ami folyik. Bocs, de már nagyon kikívánkozott.
Ez hogy ki nagyobb szurkoló, egészen
És ha már itt tartunk és ne csak off legyen, LE kis lábujjkörme is többet tett a Barcelonáért, de olyan hangnem van vele szemben is, hogy parádés.
Ezen a fórumon 10 emberből átlagosan 2 tud reálisan és objektívan gondolkodni. Aki nem látja be hogy LE egy sikeredző az ostoba.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
hedora
Jugador del Barça

2017.02.19. 15:05:03

MQuCsabi írta:Továbbá, aki így rajong az UNICEFért, az nézzen utána. Nem minden arany, ami fénylik.Attól, mert valami jól van kommunikálva, még nem lesz szent. Szerintem kicsit elkalandoztunk Enriquétől.

(Én mondjuk év végéig zárnám a fórumot, de én diktátor vagyok)
Igen talán igazad van, de azt értsd amiről hadováltam, ne add el a lalked araboknak se másnak.. lehetne más is azon a mezen, de nem adom el a lelkem semennyiért..

Az eszméért rajongom ami a barcelona, amiért emberek rohantak barca mezt vásárolni...könyörgöm ezt olyan nehéz megérteni, elismerni?
ma látsz rohanó embereket barca mezt vásárolni?
nem hinném

annó hiánycikk volt.. és hidd el nem hazudom...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2017.02.19. 15:23:05-kor.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.02.19. 15:01:29

Továbbá, aki így rajong az UNICEFért, az nézzen utána. Nem minden arany, ami fénylik.Attól, mert valami jól van kommunikálva, még nem lesz szent. Szerintem kicsit elkalandoztunk Enriquétől.

(Én mondjuk év végéig zárnám a fórumot, de én diktátor vagyok)
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.19. 15:01:00

Rivaldo11 írta:Semmi baj nem lenne itt Luchoval, ha még az övé lenne az öltöző. Addig még van esély a problémákat szakmai kereteken belül megoldani... Visszont sajnos túl sok olyan pletyka kering, miszerint ez már nincs így. Ha pedig ez a helyzet, sajnos a váltás elengedhetetlen, itt már a szakmaiság másodlagos. És ez az igazi probléma.
Majd elválik ma meg a jövőhéten és a visszavágón. Remélem rácáfolnak a srácok ezekre a pletykákra, bár akkor kérdőjelessé válik az egész és még több kérdés merül majd fel. Meglátjuk.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.02.19. 14:56:46

Semmi baj nem lenne itt Luchoval, ha még az övé lenne az öltöző. Addig még van esély a problémákat szakmai kereteken belül megoldani... Visszont sajnos túl sok olyan pletyka kering, miszerint ez már nincs így. Ha pedig ez a helyzet, sajnos a váltás elengedhetetlen, itt már a szakmaiság másodlagos. És ez az igazi probléma.
Rivaldo-A Legnagyobb.
hedora
Jugador del Barça

2017.02.19. 14:56:19

Normandia írta:
hedora írta: Igen és ez az eszme felépített egy 10 milliós tábort.... az eszem ami fontos, az volt és annak kell lennie a jövőben is..

Nem érted miről hadoválok:)
Eszme, neked aszem a semmi, nekem az ha boldog kölyköket látok focizni aki barca mezben teszi mindezt...
Nem az eszme építette fel, hanem a játék. Ki nem tett rá, hogy mi a franc van a mezen? UNICEF, vagy más. Ne légy már .... ilyen.:-D[/quote
Nem.. csababarcát felépítette az eszme:)

és amikor bajban van jön palesz dumája, én itt fejeztem be,ideologiai síkon nem bírom már:))))))

csaababarcának mindenben igaza van:)

A történet arról kell szóljon Ő mit akar , szeret, ellenvetésnek helye nincsen:)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2017.02.19. 15:01:58-kor.
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.19. 14:53:14

hedora írta: Igen és ez az eszme felépített egy 10 milliós tábort.... az eszem ami fontos, az volt és annak kell lennie a jövőben is..

Eszme, neked aszem a semmi, nekem az ha boldog kölyköket látok focizni aki barca mezben teszi mindezt...
Nem az eszme építette fel, hanem a játék. Ki nem tett rá, hogy mi a franc van a mezen? UNICEF, vagy más. Ne légy már .... ilyen.:-D
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.19. 14:51:04

hedora írta:
TripleH írta:De komolyan aki még mindig az UNICEF iránt áhítozik, meg nem kell szponzor, ne adjuk el magunkat, az valaha hallott mar arról, hogyan működik egy pénzügyi szervezet? Egyébként az UNICEF eszme igenis egy ideológia, ahogy Csaba is írta, mert egy eszméhez való ragaszkodást tükröz.
Igen és ez az eszme felépített egy 10 milliós tábort.... az eszem ami fontos, az volt és annak kell lennie a jövőben is..

Nem az eszme épített fel egy tábort, hanem, hogy legyalultuk Európát..
hedora
Jugador del Barça

2017.02.19. 14:44:01

TripleH írta:De komolyan aki még mindig az UNICEF iránt áhítozik, meg nem kell szponzor, ne adjuk el magunkat, az valaha hallott mar arról, hogyan működik egy pénzügyi szervezet? Egyébként az UNICEF eszme igenis egy ideológia, ahogy Csaba is írta, mert egy eszméhez való ragaszkodást tükröz.
Igen és ez az eszme felépített egy 10 milliós tábort.... az eszem ami fontos, az volt és annak kell lennie a jövőben is..

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.19. 14:42:17

hedora írta:
Az ítélet az amit Te elmondtál... csak a győzelem a fontos:)
Én más vagyok, nekem nem az a fontos és ha elviseled ha nem, vagyunk így pár millióan, nekünk fontos hogy mi van a k... mezen.
te divatdrukkereztél, biztos ferdítés volt az is.
Neked az a fontos, nekem nem. És olyan is van pár millió, aki az én véleményemen van. Pont ezt írtam, hogy azt a mottót mindenki értelmezheti saját kénye kedve szerint, egyik sem jobb mint a másik.
Tőlem aztán bőrtangában is focizhatnának, amíg a címer ott van, addig az A KLUB.

hagyd, mi divatok vagyunk. #-o

Palesz, lehet régen is így válaszolgatott, én ezt sosem szeretem. Le lehet kulturáltan is szerelni az újságírókat, akár egy szavas válaszokkal is. De ez amit írtak, pökhendiség, és pláne ilyen vereség után kéne alázattal,és tisztelettel beszélni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.19. 14:40:24

Rohadt nagy off:
Ez hogy ki nagyobb szurkoló, egészen nonszensz.

Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.19. 14:35:49

Mezről meg ideológiákról ne itt, hanem másik topicba innentől inkább szerintem, ha még sokáig akarjátok továbbfűzni a szálat.
Tromort77 írta:...
Ezzel meg egyetértek, mikor voltak neki az ilyen jellegű kérdésekre sokkal értelmesebb válaszai? Rengetegszer volt már ilyen interjúja, de amíg ment a szekér, úgy tűnik jobban belefért.
TripleH írta:Ha frappáns lett volna az újságíró, simán rávágja, hogy társasozás helyett, ha a taktikán dolgozna, az többet érne a visszavágóra.
Lucho helyébe ilyen esetben ott mennék ki a teremből, hál istennek az újságíróknak azért ekkora arca nincs. Dolgozik ő majd eleget az ügyön, egész biztos vagyok benne, még ha nem is sikerül jól kijönnie belőle most sem.
hedora írta:Akkor Te vagy a divatdrukker:)
Normális vita közbe ilyeneket inkább ne írjunk, attól még, hogy valaki máshogy lát valamit, nem kell ledivatozni, vagy lenézni a véleményét, ezekből szokott elmenni aztán személyeskedésbe az egész normális érvek helyett..

szerk.: Mint ahogy látom lassan elindul megint, múltkori után szerintem ezt most inkább ne fűzzétek tovább, max privátba.
hedora
Jugador del Barça

2017.02.19. 14:35:07

csababarca írta:
hedora írta:

Akkor Te vagy a divatdrukker:) nekem és sok millió embernek, ennél sokkal többet ér a mez a csapat a BARCELONA

Ha majd házat építesz.. ne kezd a tetőnél mert szépen lassan átmész MEKKELEKBE:)

Ha számodra ideológia a mez dolga akkor ott nagy baj van...:) ez nem ideológia hanem életérzés, életérzés mert mi mások vagyunk, jobbak vagy sem azt nem tudom, de mások...

Hát akkor az vagyok 18 éve, vállalom.
Te meg az igazhitű, ízig-vérig katalán öntudatú ősdrukker, az igazi szurkoló.

Mégsem én ítélkezem a klub fölött a mezen lévő dolgok miatt.
Személyeskedést meg nem kéne elkezdeni, a mekkelekes példát meg nem értem, biztos még ostoba is vagyok. Bocs, hogy egyáltalán reagálni merek rád, katalán szurkoló.
Jó duma:)

Én nem itélkeztem, ferdítesz elég durván...
Az ítélet az amit Te elmondtál... csak a győzelem a fontos:)
Én más vagyok, nekem nem az a fontos és ha elviseled ha nem, vagyunk így pár millióan, nekünk fontos hogy mi van a k... mezen.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2017.02.19. 14:39:12-kor.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.19. 14:33:10

De komolyan aki még mindig az UNICEF iránt áhítozik, meg nem kell szponzor, ne adjuk el magunkat, az valaha hallott mar arról, hogyan működik egy pénzügyi szervezet? Egyébként az UNICEF eszme igenis egy ideológia, ahogy Csaba is írta, mert egy eszméhez való ragaszkodást tükröz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.19. 14:29:44

hedora írta:

Akkor Te vagy a divatdrukker:) nekem és sok millió embernek, ennél sokkal többet ér a mez a csapat a BARCELONA

Ha majd házat építesz.. ne kezd a tetőnél mert szépen lassan átmész MEKKELEKBE:)

Ha számodra ideológia a mez dolga akkor ott nagy baj van...:) ez nem ideológia hanem életérzés, életérzés mert mi mások vagyunk, jobbak vagy sem azt nem tudom, de mások...

Hát akkor az vagyok 18 éve, vállalom.
Te meg az igazhitű, ízig-vérig katalán öntudatú ősdrukker, az igazi szurkoló.

Mégsem én ítélkezem a klub fölött a mezen lévő dolgok miatt.
Személyeskedést meg nem kéne elkezdeni, a mekkelekes példát meg nem értem, biztos még ostoba is vagyok. Bocs, hogy egyáltalán reagálni merek rád, katalán szurkoló.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.19. 14:26:53

zeli39 írta:Azért azt szem előtt kellene tartani a blogon kommunikálóknak ,hogy a történések összetettebbek mint is páran gondolnák .
1.Évek óta 2 hatalmi csoport harcban áll egymással at FC Barcelona feletti hatalom gyakorlásáért.Laporta és Sandro Rossel és ők minden eszközt bevetnek .Szerelemben és háborúban nincs szabály elv alapján.
2.Rossel és csapata nagyon okosan taktikázva szinte mindenkit megtévesztve bebetonozta magát évekre,Bartomeu-t maguk előtt tolva.
3.Mikor ment a szekér előbbre hozták az elnökválasztást kockáztattak a vége triplázás lett .Mit ígért Bartomeu főleg azzal kampányolt,hogy Alvest maradásra bírja és a csapathoz láncolja és Pogbat megszerzik vagy legalább hasonló kaliberű játékosokat .Ez persze mára kiderült,hogy mesének bizonyultak.Alvesnak olyan szerződése volt aminek minden pontja Alves érdekeit szolgálta,nevetséges,hogy ő dönthetett a saját sorsáról ráadásul ingyen távozhatott .Az,hogy ebben mennyire volt partner Luis Enrique vagy őt is megvezették ez számomra még megválaszolatlan .A játékosoknak ,szurkolóknak nagyjából szeptemberre esett le a tantusz,hogy egy hatalmas árverés részesei lettek.Most a kérdés Messi kezében van ha bejelenti távozását az elnökségnek kevés mozgástere lesz nagy az esély,hogy megbuknak de végül is nem lehet tudni mi történne :-)Most valahol itt tartunk
Alves látta, hiszen mögé hozták Vidal-t, hogy a "bizalom" fogy irányában. Tegyük hozzá, hogy elég hektikus volt a teljesítménye az utolsó szezonjában, ezért itt eléggé savaztuk is. Az más kérdés, hogy azzal a teljesítményével is magasan a posztja legjobbja volt, ami utóbb lett itt világos mindenkinek. Se Vidal, se SR nem tudta megközelíteni sem a szintjét. Enrique bizony már jelezte a cserékkel, hogy Dani helyzete nem biztos. Nyilván elment és köszöni jól van a Juvénál. Már egy évvel korábban is ment volna, de akkor még nem engedték, mert nem volt alternativája. Jelzem még most sincsen. 2 év alatt nem bírtuk megoldani. Ezt nem rónám fel Bartonak. Pogbát sem ígérte konkrétan, de tárgyaltunk vele, viszont 100 millát nem ér meg ő se meg más se. Tehát ezt sem érzem hibának. A hatalmi harc az igaz, de ez szinte mindig így van és mind1 ki van az elnöki székben ez így is lesz egy ekkora presztissel bíró posztnál. Én meg pont úgy érzem, hogy Rossel volt beáldozva az adóügyben Barto által. Barto egyedül így tudott elnök lenni. Nagy húzás volt tőle, én azon sem csodálkoznék, ha ezt az egészet ő irányította volna a háttérből, mert ezzel a bírósági üggyel csak ő nyert és takarított el mindenkit az elnöksége felé vezető útból.
Messi meg innen sehova sem fog menni. Lassan maga a Barcelona, nem hiszem, hogy ezt bármilyen mesés összegért lerombolná.
hedora
Jugador del Barça

2017.02.19. 14:13:56

csababarca írta:Muszáj mezszponzor, szép ideológia volt,hogy üres a mez, de nem ez tett minket több mint egy klubbá. Persze valakinél ezt jelenti a mottó, ezért szép, mindenki megtalálja benne a saját felfogását.

Eredmények kellenek, és nekem meg az a fontos, hogy azok legyenek, nem érdekel, hogy mi van a mezen, vagy hogy hogy néz ki az a mez. A játék minősége a fontos, nem az ilyen dolgok, hogy üres e a mez.

Mondjuk ezt nem is tudom, miért tartozik ebbe a topikba. :roll:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2017.02.19. 14:19:51-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.19. 14:06:59

Muszáj mezszponzor, szép ideológia volt,hogy üres a mez, de nem ez tett minket több mint egy klubbá. Persze valakinél ezt jelenti a mottó, ezért szép, mindenki megtalálja benne a saját felfogását.

Eredmények kellenek, és nekem meg az a fontos, hogy azok legyenek, nem érdekel, hogy mi van a mezen, vagy hogy hogy néz ki az a mez. A játék minősége a fontos, nem az ilyen dolgok, hogy üres e a mez.

Mondjuk ezt nem is tudom, miért tartozik ebbe a topikba. :roll:
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.19. 14:00:33

Pogbát nem Rossel és Barto igérgette, hanem Laporta. Alves pedig azert kapott olyan szerződést, mert csak abban az esetben volt meg hajlandó maradni 1 évet, amúgy is ingyen ment volna el, csak egy évvel korábban. Lehet rohangálni UNICEF felirattal, csak az nem ad fedezetet fizetésekre, felújításra, ecetera ecetera.. Annyi hülyeséget írtok itt, hogy komolyan mintha nso kommenteket olvasnék.
hedora
Jugador del Barça

2017.02.19. 13:36:36

zeli39 írta:Azért azt szem előtt kellene tartani a blogon kommunikálóknak ,hogy a történések összetettebbek mint is páran gondolnák .
1.Évek óta 2 hatalmi csoport harcban áll egymással at FC Barcelona feletti hatalom gyakorlásáért.Laporta és Sandro Rossel és ők minden eszközt bevetnek .Szerelemben és háborúban nincs szabály elv alapján.
2.Rossel és csapata nagyon okosan taktikázva szinte mindenkit megtévesztve bebetonozta magát évekre,Bartomeu-t maguk előtt tolva.
3.Mikor ment a szekér előbbre hozták az elnökválasztást kockáztattak a vége triplázás lett .Mit ígért Bartomeu főleg azzal kampányolt,hogy Alvest maradásra bírja és a csapathoz láncolja és Pogbat megszerzik vagy legalább hasonló kaliberű játékosokat .Ez persze mára kiderült,hogy mesének bizonyultak.Alvesnak olyan szerződése volt aminek minden pontja Alves érdekeit szolgálta,nevetséges,hogy ő dönthetett a saját sorsáról ráadásul ingyen távozhatott .Az,hogy ebben mennyire volt partner Luis Enrique vagy őt is megvezették ez számomra még megválaszolatlan .A játékosoknak ,szurkolóknak nagyjából szeptemberre esett le a tantusz,hogy egy hatalmas árverés részesei lettek.Most a kérdés Messi kezében van ha bejelenti távozását az elnökségnek kevés mozgástere lesz nagy az esély,hogy megbuknak de végül is nem lehet tudni mi történne :-)Most valahol itt tartunk

Valahol itt van az igazság...

Sokan nem gondolnak bele, a Barcelona nem csak arról szól: nyertünk vagy zakóztunk egy nagyot.
Annó amikor UNICEF felirat volt a mezünkön, hát öröm volt ránézni, az ember büszke volt hogy mi igenis nem adjuk el a lelkünket senkinek.
Kimenetem a városligetbe és minden második gyereken barca mez volt hatalmas UNICEF felirattal, jó volt látni, mindenki imádta a "több mint egy klub" jelzőt és bizony így is gondolták...
Ma ebből semmi nem maradt, irdatlan fizetések, hatalmi harcok , agyatlan adó botrányok....
Ma nincs egy RIVALDONK aki 20 méterről beollózza, nincs egy Xavier aki kicsit odapirítana néhány lézengő embernek..
Van egy INI aki még tartja a frontot aztán szépen lassan minden elveszik amire ez a Név büszke lehetett BARCELONA

Szerintem ez sokkal fontosabb mint nyerünk vagy sem a BL ben és hogy ki is az igazán a hibás

Meg kell maradni annak amit minden ember elismert és talán szeretett, aztán lehet építkezni előre..

Rivaldo : https://www.youtube.com/watch?v=yjVMASe9gYI" target="_blank

https://westend-tattoo.hu/img/tetovalas ... C_0008.jpg" target="_blank

Ez BARCELONA DRUKKERNEK LENNI
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2017.02.19. 14:07:21-kor.
Messias2
Director del Fútbol

2017.02.19. 12:32:33

csababarca írta:Általában a gyenge, megtört, ötlettelen emberek reagálnak így. Lásd Mourinho.
Ezzel fedezi, hogy fogalma nincs mit kellene csinálnia, aztán az okosok eszik, hogy húúú de nagy forma, most jól megmondta.
Nagyon igaz.

Sajnos ezekből a megnyilvánulásaiból is az jön le, hogy Lucho nem egy agytröszt, hogy finoman fogalmazzak. Meccseken is az az üres tekintet.. Borzalmas...
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Tromort77

2017.02.19. 12:31:31

Mindig is ilyen stílusban tolta. Nem tudom eddig Ti milyen nyilatkozatokat olvastatok. Egyébként meg baromi jó viszonyt ápol a sajtó egészével. Pont, hogy az elődeit sokszor felültették és voltak csúnya kifakadásaik. Neki nyilvános konfrontációja nem nagyon volt tudtommal.

Mindig is terelte a negatív hangvételű kérdéseket. Mennyivel lenne jobb ha nyiltan kritizálná a játékosait? Azt nem a sajtó előtt kell. Egyébként meg egy ilyen sajtótájékoztató nem 2 perc. Teljesen korrekten elmondta az elején, hogy vállalja a felelősséget. De amikor ugyan azt a kérdést kapja meg akkor nem csoda, hogy finoman eltereli a témát és nyugtatja a hangulatot.

Én nem láttam még Barca edzőt akinek a sajtótájékoztatóin ilyen jó hangulat volt.

Nem tudom mi van még amiért nem lett elővéve.

Nyilván én elfogult vagyok mellette, de ami itt megy az egy rossz vicc. =D>
hedora
Jugador del Barça

2017.02.19. 12:30:59

csababarca írta:Általában a gyenge, megtört, ötlettelen emberek reagálnak így. Lásd Mourinho.
Ezzel fedezi, hogy fogalma nincs mit kellene csinálnia, aztán az okosok eszik, hogy húúú de nagy forma, most jól megmondta.

Ha nem akar normális stílusban megnyilvánulni, ne álljon ki eléjük. Küldje oda Unzuét sablonozni, és kész.
Viszont ha odaáll, akkor normálisan is megnyilvánulhatna, mert ez vérciki.

Messit meg minek idekeverni? Pitiánerség, gyenge volt, mindenki látta, de nem az ő dolga felelni a csapat formájáért.
Edzőnek kötelességei vannak, aminek eleget kell tenni, vállalta amikor leült a padra anno. Érdekes,mikor futott a szekér akkor tudott normálisan válaszolni.
hedora írta:

Ideje lenne végre nem egy embert bántani hanem a sok lézengő, nem akarok focizni emberkének utilaput kötni a nyakába...
Jah hát ha nem akarsz itt, menj ahová csak kedved tartja... Nem közelező itt milliókat keresni, , ma vesztek rajtad 30 milliót, holnap nyerek rajtad xxx milliót, mert nem kell egy olyan ember fizetnem, eltartanom aki nem barca szív...
itt kikre célzol?
Nem szeretnék neveket mondani, aszem mindenki tudja kik azok vagy kik nem azok..kcsi vagyok én ehhez:)

Egyet tudok, én láttam anno LE focizni a barcelonában, a lelkét kifutotta, csodálatos gólokat lőtt, láttam másokat akik ha rosszul is ment futottak-küzdöttek, láttam olyan mezt amin nem volt mindenféle "arab ökör" neve, láttam amikor a fél világ barca drukker volt mert egyetlen és utánozhatatlan módon az volt aki...

Ma ezekből nem sokat látok!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.19. 12:23:50

Sajnos büntetés jár érte, ha tehetné elküldené a szomszédot ezekre a barom sajtótájékoztatókra. Amit veb írt, olyat se fog mondani, mert rohadtul nem a sajtóra tartozik, hogy videóznak meg van-e pihenőnap vagy nincs. Mondana egy ilyet, másnap jönne a cikk, hogy Enrique összeveszett a játékosokkal , ezek az okos firkászok ilyenek.
Kép
Kép
Kép
Lezárt