Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem tovább is mennek, ha a második félidő elején nem mennek a belgák, mintha vért ittak volna, akkor mehetnek is csomagolni. Remélem nem így lesz, de van egy tippem, hogy de..ferninho írta:Wales nem tudom honnan húzta ezt elő, azt hittem a gólnál annyi lesz nekik...
Elképesztőek, lehet akármi a vége becsülettel helytállnak
Akkor inkább Hysaj nekem, az a gyerek előre játékban egy csoda - főleg a mai piacon nézve. Csak hátra ő se a legjobb..Tromort77 írta:Ezt a Meunier gyereket meg komolyan még itt is elnézném. Védekezni nem nagyon tud de ez nálunk azon a poszton annyira nem is elvárás, szóval illene a képbe
Utóbbival is vitatkoznék, mert nem hiába rugdosták a gólokat, meg eddig végig minden meccsen jól tolták, de a Bob Marleys dolog viszont ütött.visca el barca írta:belgák bealudtak a vezető gól után, a kér bob marley meg összehozta a gólt... wales meglepően jól játszik, pedig eddig lófütty volt amit mutattak a tornán...
Jaja, bárcsak... Sajnos a mi játékosaink képzetlenek ilyen téren, még egyik se lőtt messziről gólt, és amikor baj van akkor azért nem lövik rá. Nem azért amúgy, mert 10-11 emberrel védekező csapatok ellen lehetetlen megtalálni a rést, ha meg fölé megy akkor minusz 3-4 perc a kapus időhúzása miatt.visca el barca írta:Bob_Marley írta:A piros Marlbi ereje.Iszonyat betette.
![]()
bárcsak nekünk lenne ilyen játékosunk aki 35-ről ilyeneket tud lőni és nem a célja, hogy becselezze magát a gólvonalig...
A kis Lukaku tényleg borzalmas, megéri rá játszani.Bob_Marley írta:Várom Bale mikor mozog át inkább jobb oldalra, a bhv Lukaku nagyon sebezhető. Tök homályban mozog, rendre beteszik mögé a labdát, de még 1-1ben is általában megverik.
Épp írni akartam, hogy egyelőre nem annyira szint a gyerek, még ha gyors is.Bob_Marley írta:Várom Bale mikor mozog át inkább jobb oldalra, a bhv Lukaku nagyon sebezhető. Tök homályban mozog, rendre beteszik mögé a labdát, de még 1-1ben is általában megverik.
Bob_Marley írta:A piros Marlbi ereje.Iszonyat betette.
Drukolj pls a portugáloknakpalesz77 írta:Na jól van ám..Belgáknak drukkolok, de eddig az EB-n általában nem az jut tovább akiknek drukkolok, itt se lepne meg, ha 50 belga helyzet után betalálna Wales.