Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sjay
Entrenador del Barça

2011.02.05. 18:32:53

LM10 írta:sjay, látom neked sincs magyarosítás, mint nekem. Te a taktikát, hogy állítod be?( Játékosonként, csak csapatra szabva, vagy mindkettőn állítasz)
Nekem van magyarítás, csak nem az egészet magyarítottam le.
Általában a játékosokat egyenként állítom be, a képességeik szerint.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.05. 18:22:12

sjay írta:Srácok, egyébként próbáljátok ki Ezt :)
Köszi a tippet, élni fogok vele, mert szükség van rá. :)

Amit LM10 feltett kérdést, az engem is érdekelne.
Kép
Kép
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.02.05. 18:20:04

sjay, látom neked sincs magyarosítás, mint nekem. Te a taktikát, hogy állítod be?( Játékosonként, csak csapatra szabva, vagy mindkettőn állítasz)
sjay
Entrenador del Barça

2011.02.05. 18:17:13

levproff írta:Hali!
Úgy döntöttem elkezdek játszani egy football manageres játékkal.
Jelenleg melyik a legjobb legújabb magyar nyelvű játék?

Egy kis felvilágosítást kérnék, köszönöm! :wink:
Football Manager 2011 :wink:

Srácok, egyébként próbáljátok ki Ezt :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.05. 18:16:37

levproff írta:Hali!

Szia!
Jelenleg a Football Manager 2011 a legfrissebb és a legjobb. 100%-os magyarítás is van hozzá, ráadásul folyamatosan javítgatják a még néhol előforduló hibákat, így 3 havonta kb. vannak frissítések.

Ajánlom neked, mert jó, de nehéz is. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2011.02.05. 18:17:16-kor.
Kép
Kép
Kép
levproff
Director del Fútbol

2011.02.05. 18:13:47

Hali!

Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.05. 18:10:19

LM10 írta:
Lionel85 írta:

Képeket nem tudok küldeni, mert valahogy a print screent gomb nem működik (nem a játékról csinál képet a gépem, hanem az asztalról :S),

Nekem is ez a problémám, erre nincs megoldás? :?

Én is kezdeni akarok egy új karriert, csak nem tudom kivel :? Akár hol kezdek, sehol sem alkotok maradandót, pedig ez a taktikám legelőször a Barcánál triplázást ér, de ha már ugyan ezzel a taktikával kezdek a Barcával, már ott sem jó :roll:
Akkor próbáld meg az Atléticóval. :D Csak nem lehet olyan rossz, mint a valóságban. :lol: Van egy jó alapkeret, azokat kiegészíted pár jó játékossal és elérheted azt, amit sjay eltudott. :)
Kép
Kép
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.02.05. 18:08:08

Lionel85 írta:

Képeket nem tudok küldeni, mert valahogy a print screent gomb nem működik (nem a játékról csinál képet a gépem, hanem az asztalról :S),

Nekem is ez a problémám, erre nincs megoldás? :?

Én is kezdeni akarok egy új karriert, csak nem tudom kivel :? Akár hol kezdek, sehol sem alkotok maradandót, pedig ez a taktikám legelőször a Barcánál triplázást ér, de ha már ugyan ezzel a taktikával kezdek a Barcával, már ott sem jó :roll:
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.05. 18:02:46

sjay írta:
Lionel85 írta:..
Szerintem mindenképpen kezdj egyet az AtMa-val, mert nagyon jól lehet velük játszani :).
Egy edzői karriert szeretnék felépíteni a nulláról. :)

Ez azt jelenti, hogy csapat nélkül kezdtem a játékot "vasárnapi focista" hírnévvel. Első csapatom a chilei másodosztályú Antofagasta volt, amit nehezen, de feljuttattam az első osztályba. A szerződés viszont nem volt meghosszabbítva, így csapat nélkül maradtam. Jelentkeztem sok helyre, de mivel "regionális" edzőként voltam (és vagyok a mai napig) elkönyvelve, nem kellettem sehova. Aztán jött a Helmond és átvettem a csapatot. Eddig éppen hogy, de negatív a mérlegem a csapattal, az összesített mérlegem egy fokkal jobb (az Antofagastás statisztikáimmal feljavítva).

Képeket nem tudok küldeni, mert valahogy a print screent gomb nem működik (nem a játékról csinál képet a gépem, hanem az asztalról :S), de szerintem nem is lenne senkinek sem érdekes egy holland másodosztályú csapat kerete. :P

Azért köszi a tippet, megfontolóra veszem, de még nem most, még van türelmem ehhez, aztán ha elfogy, akkor megyek át máshova. :)
Kép
Kép
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2011.02.05. 17:55:57

Lionel85 írta:..
Szerintem mindenképpen kezdj egyet az AtMa-val, mert nagyon jól lehet velük játszani :).
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.05. 17:38:12

sjay írta:
Lionel85 írta: Álvaro durva, toronydarú, ilyen kell a védelembe. :D
http://kepfeltoltes.hu/110205/519565179 ... es.hu_.jpg
Így állok fel.
Néhány játékost elküldök nyáron, Forlán és Agüero is kifejezett támadónak állítottam be.
Vukcevic irányító, hosszú passzokkal, Rolfes labda szerző, rövid passzal.
A két középső védő fedezőre van állítva, a többiek mindenki alapon. :D
Köszi. Megpróbálom majd, mert nekem nem azt adja a 11-es rész, mint mondjuk a 2008-as. :D Eddig azzal játszottam a legtöbbet, de ugye akkor még nem volt ennyire agyontaktikázva a játék. :D

Akárhány élménybeszámolót megnézek, mint a tiédet vagy Victor_Valdesét, mind mind uraljátok a mezőnyt. :) Ezek alatt mindig zseniálisan begyakorolt taktikát, újításokat, fogásokat vélek, amik nekem nem mennek. :D De ezek szerint te se taktikázod szét a csapatod. :)

Én személy szerint jelenleg a holland másodligás Helmond Sport trénere vagyok, szezon előrejelzés szerint 15. helyre várnak, most vagyok a 10. helyen.
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.02.05. 17:31:35

Szóval vb:
A spanyolok csak 3-2-re vertek, úgy hogy egy öngólt is lőtt egyik játékosom :(
A második meccsen sokáig vezetett Kolumbia, de megfordítottam a meccset. Majdnem. A 88. percben kiegyenlítettek :(
Most jön az Új-Zéland elleni meccs. Az fog dönteni Kolumbia és Magyarország (mi) között, hogy melyik mennyire kap ki a spanyoloktól és mennyire veri Új-Zélandot. Attól félek, hogy x lesz a spanyol-kolumbiai meccs. Új-Zéland ellen mindenestre ultraoffenzív csapat lesz, három védővel és három csatárral. Vesztenivalóm nincs.
Köszi, hogy elolvastad :)
Kép
"And my heart will leave you never."
sjay
Entrenador del Barça

2011.02.05. 17:29:34

Lionel85 írta: Álvaro durva, toronydarú, ilyen kell a védelembe. :D
http://kepfeltoltes.hu/110205/519565179 ... es.hu_.jpg
Így állok fel.
Néhány játékost elküldök nyáron, Forlán és Agüero is kifejezett támadónak állítottam be.
Vukcevic irányító, hosszú passzokkal, Rolfes labda szerző, rövid passzal.
A két középső védő fedezőre van állítva, a többiek mindenki alapon. :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.05. 17:25:52

sjay írta:Athletico Madrid 2010/2011
Csak képeket küldök, mert eléggé szomorú vagyok a vége miatt.
Igazolások
Bajnokság
A szezon csapata[/url ]
[url=http://kepfeltoltes.hu/110205/j_t_kos_statisztik_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]Játékos stat.

Csapat stat.
EL
Forlán
Agüero
Generált szuper tehetség
spanyol kupa

Összességében nem volt ez annyira rossz szezon, sőt.
De az bánt igazán, hogy az utolsó meccsen véreztem el :S
Következő szezonban a célom mindent megnyerni :D
Köszi hogy megnéztétek :)
Milyen taktikád van? Mik az extra utasítások a csapat felé?

Álvaro durva, toronydarú, ilyen kell a védelembe. :D
Kép
Kép
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2011.02.05. 17:20:10

Athletico Madrid 2010/2011
Csak képeket küldök, mert eléggé szomorú vagyok a vége miatt.
Igazolások
Bajnokság
A szezon csapata[/url ]
[url=http://kepfeltoltes.hu/110205/j_t_kos_statisztik_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]Játékos stat.

Csapat stat.
EL
Forlán
Agüero
Generált szuper tehetség
spanyol kupa

Összességében nem volt ez annyira rossz szezon, sőt.
De az bánt igazán, hogy az utolsó meccsen véreztem el :S
Következő szezonban a célom mindent megnyerni :D
Köszi hogy megnéztétek :)
messideco
Presidente del Barça

2011.02.05. 14:17:34

Rég jelentkeztem itt commenttel :D
Mint már említettem, az Eb-n veretlenül :!: kiestem, majd a vb-selejtezőkön a franciákkal, bosnyákokkal, finnekkel kerültem össze. A franciák vezetik a világranglistát :shock: , oda-vissza kikaptam tőlük. De így is meglett a második hely. Világranglista: voltunk már 12. is, most csak 30. vagyunk.
Norvégia ellen vagyok a pótselejtezőben. Kívánjatok szerencsét. Még jelentkezek :)

Szerk: az első meccsen 3-0 ide. Jöhet Norvégiában a visszavágó...
Szerk2: megvan :D Az asszisztensre bíztam a visszavágót, kikaptam de így is továbbjuttam :)
A vb-n a spanyolokkal, Kolumbiával és Új-Zélanddal találkozok majd, a halálcsoport az argentin-holland-ghánai-ausztrál :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.04. 21:04:24

Barcaádám írta:köszi mindenkinek, lehet nekiugrok neki még1x hátha nem lesz akkora gáz..

amúgy kénytelen voltam editort használni ,mivel pár játékosom indokolatlanul kezdett leépülni.. :?
Arra is van megoldás. Edzésterv... az idei fm-ben, amúgy a realitás miatt, sokszor esnek vissza az értékek, vagy fejlődik egy-egy játékos indokolatlanul nagyot, de 1-2 hónap múlva, ha jól csinálod, helyre áll a világ rendje. :)

LM10.: Neked egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a probléma, mondtam már, egy tippem van még talán, ami a legeslegutolsó, a beállításoknál kapcsold ki a 3D-s meccsnézést.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
LM10
Director del Fútbol

2011.02.04. 21:03:22

Barcaádám írta:köszi mindenkinek, lehet nekiugrok neki még1x hátha nem lesz akkora gáz..

amúgy kénytelen voltam editort használni ,mivel pár játékosom indokolatlanul kezdett leépülni.. :?
Én viszont sosem editoroztam.
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.02.04. 21:00:10

köszi mindenkinek, lehet nekiugrok neki még1x hátha nem lesz akkora gáz..

Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.04. 20:52:22

Editort szoktatok használni? Ritkább esetben, a magyarítás, vagy skin, vagy bármilyen adatbázis módosítás problémát okozhat. D :wink:

szerk.: Akkor leírom ezredjére is, aki csítel, az ne csodálkozzon ilyesmin. Ez a játék az óriási adathalmaz miatt nem szereti ha piszkálják az adatbázisát. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2011.02.04. 21:00:51-kor.
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
LM10
Director del Fútbol

2011.02.04. 20:48:19

Barcaádám írta:előre bocsi mindenkinek az unalmas kérdésért de anno senki nem tudott rá válaszolni(már ahogy én láttam..) és már nekem is csinálja az fm azt amit másoknak is,crash dump... mentésnél..

2 hete csinálja mentésnél, már 2x újra játszottam félórát de előbb utóbb előjön a crash dump hiba és kifagy..

fel van patchelve, igaz editeltem kicsit(mivel 3 játékosom elkezdett rohadni.. :? ) de eddig nem volt semmi pedig fent van 4 hónapja a játék , és korábbi fmeknél sose volt nekem ilyen..

valaki tud segíteni? előre is köszönet!!
Sorstársam, ez ellen nincs mit tenni :( Azt vettem észre, hogy mióta a játék betöltésénél, nem az utolsóra megyek, hanem én választom ki az elmentést+mióta save as-al mentek, sokkal kevésbé hozza ezt elő. Nekem ritkán szokta. Meg ment sűrűn, meccsekként. Az sem szereti, ha sok a mentetlen adat.
Ennyit tudtam segíteni.
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.02.04. 20:45:29

előre bocsi mindenkinek az unalmas kérdésért de anno senki nem tudott rá válaszolni(már ahogy én láttam..) és már nekem is csinálja az fm azt amit másoknak is,crash dump... mentésnél..

2 hete csinálja mentésnél, már 2x újra játszottam félórát de előbb utóbb előjön a crash dump hiba és kifagy..

fel van patchelve, igaz editeltem kicsit(mivel 3 játékosom elkezdett rohadni.. :? ) de eddig nem volt semmi pedig fent van 4 hónapja a játék , és korábbi fmeknél sose volt nekem ilyen..

valaki tud segíteni? előre is köszönet!!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Zaen
Jugador del Barça

2011.02.03. 10:10:23

Én most egy hosszabb karriert tervezek kezdeni (olyan Mourinhosat, 2-3 évente csapatcsere miután elértem velük a kitűzött célokat), viszont nem egy Porto szintű csapattal, hanem mivel még soha sem játszottam a magyar bajnokság egyik csapatával sem, így a Győri ETO-val.
Rájuk esett a választásom, mert nem akartam a Loki/Fradi/Újpest/Vidi négyes egyikével se menni, meg úgy általában mindegy is, hogy melyik csapatot választanám a 16-ból, szerintem úgyis bajnok leszek, elértem már ennél nagyobb dolgokat is FM-ben, mint egy magyar bajnoki cím. :P (aztán lehet koppanok :D). Igazából olyan nevetséges dolgok döntöttek a választásnál, hogy tetszett a mezük + címerük, illetve, hogy elég kulturált stadionnal rendelkeznek. :P A játékoskeret mindegy, azt úgyis átalakítom teljesen. Az igazolási összeg se számít sokat, valószínűleg ingyen igazolásokat fogok végrehajtani.
A kítűzött cél 2 év alatt: 2 bajnoki cím, lehetőleg két kupával (bár azok annyira sosem érdekeltek), és lehetőleg minél jobb szereplés a nemzetközi porondon.

Aztán 2 év után lehetőleg kapok már valami normálisabb ajánlatot egy jobb klubtól, ott megint két sikeres év és így tovább, és így tovább...

ui.: esetleg nem tudja valaki, hogy létezik a magyar bajnoksághoz facepack? :)
Kép
FCBMessi19
Jugador d'estrella

2011.02.03. 09:15:54

Victor_Valdes írta:
FCBMessi19 írta:Tudtok ajánlani egy pár fiatal, jó játékost? :D Azoktól kérdezném, akik már sokat játszottak és tudják ki lesz nagyon jó játékos, ki nem. Most kezdtem, Barcával, akármilyen posztú játékos jöhet.
Előre is köszönöm. :)
Hát egy Barcába felesleges igazolni szerintem, mire szükség lesz rá, addigra már generáltakkal kell dolgozni úgy is.
De, Alves helyére idővel ajánlom Kiko-t, Xavi helyett pedig Fabregast. Thiagot pedig játszasd minél többet, ha jól fejlődik állat lesz a srác, és már az első évben is képes meccseket eldönteni. Puyol helyett pedig Muniesa, Abidal helyére edig José Angel-t ajánlom. :)

Pár jó játékos, nem feltétlen a barcába:
Wijnaldum, Yann M'Vila, Astori, Doumbia, Varane, Belofdil, Tafer, Marecek, Neymar, Parzyszek,Milevsky, stb... van bőven. :D
Köszönöm, Thiago eddig is az 1. számú csere volt középpályán. :)
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.03. 09:11:36

FCBMessi19 írta:Tudtok ajánlani egy pár fiatal, jó játékost? :D Azoktól kérdezném, akik már sokat játszottak és tudják ki lesz nagyon jó játékos, ki nem. Most kezdtem, Barcával, akármilyen posztú játékos jöhet.
Előre is köszönöm. :)
Hát egy Barcába felesleges igazolni szerintem, mire szükség lesz rá, addigra már generáltakkal kell dolgozni úgy is.
De, Alves helyére idővel ajánlom Kiko-t, Xavi helyett pedig Fabregast. Thiagot pedig játszasd minél többet, ha jól fejlődik állat lesz a srác, és már az első évben is képes meccseket eldönteni. Puyol helyett pedig Muniesa, Abidal helyére edig José Angel-t ajánlom. :)

Pár jó játékos, nem feltétlen a barcába:
Wijnaldum, Yann M'Vila, Astori, Doumbia, Varane, Belfodil, Tafer, Marecek, Neymar, Parzyszek,Milevsky, stb... van bőven. :D

szerk: Otamendi, Phil Jones, Ezequiel Munoz,Aurier, Sandro, Ninis, Lukaku, Babacar, Hazard, Yaya Sanogo, Paloschi, Macheda.

Hirtelen ennyi. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2011.02.03. 09:18:01-kor.
Lezárt