Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem van magyarítás, csak nem az egészet magyarítottam le.LM10 írta:sjay, látom neked sincs magyarosítás, mint nekem. Te a taktikát, hogy állítod be?( Játékosonként, csak csapatra szabva, vagy mindkettőn állítasz)
Football Manager 2011levproff írta:Hali!
Úgy döntöttem elkezdek játszani egy football manageres játékkal.
Jelenleg melyik a legjobb legújabb magyar nyelvű játék?
Egy kis felvilágosítást kérnék, köszönöm!
Szia!levproff írta:Hali!
Úgy döntöttem elkezdek játszani egy football manageres játékkal.
Jelenleg melyik a legjobb legújabb magyar nyelvű játék?
Egy kis felvilágosítást kérnék, köszönöm!
Akkor próbáld meg az Atléticóval.LM10 írta:Lionel85 írta:
Képeket nem tudok küldeni, mert valahogy a print screent gomb nem működik (nem a játékról csinál képet a gépem, hanem az asztalról :S),
Nekem is ez a problémám, erre nincs megoldás?![]()
Én is kezdeni akarok egy új karriert, csak nem tudom kivelAkár hol kezdek, sehol sem alkotok maradandót, pedig ez a taktikám legelőször a Barcánál triplázást ér, de ha már ugyan ezzel a taktikával kezdek a Barcával, már ott sem jó
Lionel85 írta:
Képeket nem tudok küldeni, mert valahogy a print screent gomb nem működik (nem a játékról csinál képet a gépem, hanem az asztalról :S),
Egy edzői karriert szeretnék felépíteni a nulláról.sjay írta:Szerintem mindenképpen kezdj egyet az AtMa-val, mert nagyon jól lehet velük játszaniLionel85 írta:...
Köszi. Megpróbálom majd, mert nekem nem azt adja a 11-es rész, mint mondjuk a 2008-as.sjay írta:http://kepfeltoltes.hu/110205/519565179 ... es.hu_.jpgLionel85 írta: Álvaro durva, toronydarú, ilyen kell a védelembe.
Így állok fel.
Néhány játékost elküldök nyáron, Forlán és Agüero is kifejezett támadónak állítottam be.
Vukcevic irányító, hosszú passzokkal, Rolfes labda szerző, rövid passzal.
A két középső védő fedezőre van állítva, a többiek mindenki alapon.
http://kepfeltoltes.hu/110205/519565179 ... es.hu_.jpgLionel85 írta: Álvaro durva, toronydarú, ilyen kell a védelembe.
Milyen taktikád van? Mik az extra utasítások a csapat felé?sjay írta:Athletico Madrid 2010/2011
Csak képeket küldök, mert eléggé szomorú vagyok a vége miatt.
Igazolások
Bajnokság
A szezon csapata[/url ]
[url=http://kepfeltoltes.hu/110205/j_t_kos_statisztik_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]Játékos stat.
Csapat stat.
EL
Forlán
Agüero
Generált szuper tehetség
spanyol kupa
Összességében nem volt ez annyira rossz szezon, sőt.
De az bánt igazán, hogy az utolsó meccsen véreztem el :S
Következő szezonban a célom mindent megnyerni
Köszi hogy megnéztétek
Arra is van megoldás. Edzésterv... az idei fm-ben, amúgy a realitás miatt, sokszor esnek vissza az értékek, vagy fejlődik egy-egy játékos indokolatlanul nagyot, de 1-2 hónap múlva, ha jól csinálod, helyre áll a világ rendje.Barcaádám írta:köszi mindenkinek, lehet nekiugrok neki még1x hátha nem lesz akkora gáz..
amúgy kénytelen voltam editort használni ,mivel pár játékosom indokolatlanul kezdett leépülni..
Én viszont sosem editoroztam.Barcaádám írta:köszi mindenkinek, lehet nekiugrok neki még1x hátha nem lesz akkora gáz..
amúgy kénytelen voltam editort használni ,mivel pár játékosom indokolatlanul kezdett leépülni..
Sorstársam, ez ellen nincs mit tenniBarcaádám írta:előre bocsi mindenkinek az unalmas kérdésért de anno senki nem tudott rá válaszolni(már ahogy én láttam..) és már nekem is csinálja az fm azt amit másoknak is,crash dump... mentésnél..
2 hete csinálja mentésnél, már 2x újra játszottam félórát de előbb utóbb előjön a crash dump hiba és kifagy..
fel van patchelve, igaz editeltem kicsit(mivel 3 játékosom elkezdett rohadni..) de eddig nem volt semmi pedig fent van 4 hónapja a játék , és korábbi fmeknél sose volt nekem ilyen..
valaki tud segíteni? előre is köszönet!!
Köszönöm, Thiago eddig is az 1. számú csere volt középpályán.Victor_Valdes írta:Hát egy Barcába felesleges igazolni szerintem, mire szükség lesz rá, addigra már generáltakkal kell dolgozni úgy is.FCBMessi19 írta:Tudtok ajánlani egy pár fiatal, jó játékost?Azoktól kérdezném, akik már sokat játszottak és tudják ki lesz nagyon jó játékos, ki nem. Most kezdtem, Barcával, akármilyen posztú játékos jöhet.
Előre is köszönöm.
De, Alves helyére idővel ajánlom Kiko-t, Xavi helyett pedig Fabregast. Thiagot pedig játszasd minél többet, ha jól fejlődik állat lesz a srác, és már az első évben is képes meccseket eldönteni. Puyol helyett pedig Muniesa, Abidal helyére edig José Angel-t ajánlom.
Pár jó játékos, nem feltétlen a barcába:
Wijnaldum, Yann M'Vila, Astori, Doumbia, Varane, Belofdil, Tafer, Marecek, Neymar, Parzyszek,Milevsky, stb... van bőven.
Hát egy Barcába felesleges igazolni szerintem, mire szükség lesz rá, addigra már generáltakkal kell dolgozni úgy is.FCBMessi19 írta:Tudtok ajánlani egy pár fiatal, jó játékost?Azoktól kérdezném, akik már sokat játszottak és tudják ki lesz nagyon jó játékos, ki nem. Most kezdtem, Barcával, akármilyen posztú játékos jöhet.
Előre is köszönöm.