Észrevételek, kérések a szerkesztőkhöz
Na eddig nem törödtünk vele, de csak megcsináltuk az Impresszumot. El lehet érni bennünket hivatalos úton is. Ha valaki szeretne csináltatni magának egy ehhez hasonló szintü oldalt, akkor megtalálható a webmester is... 

SZtem megnyithatod, csak jó témában nyisd.A. Gábor írta:Szertnék 1 ilyen topicot nyitni: tálálkozó a megyeszékhelyeken
itt meg lehetne beszélni a vidékieknek a különböző megyék megyeszékhelyeire vagy más helyre 1 találkozót..![]()
nem tudom hogy jó ötlet-e...![]()
szerintetek??
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
szerintem frankó
-
- Capitá del Barça
Szertnék 1 ilyen topicot nyitni: tálálkozó a megyeszékhelyeken
itt meg lehetne beszélni a vidékieknek a különböző megyék megyeszékhelyeire vagy más helyre 1 találkozót..
nem tudom hogy jó ötlet-e...
szerintetek??
itt meg lehetne beszélni a vidékieknek a különböző megyék megyeszékhelyeire vagy más helyre 1 találkozót..

nem tudom hogy jó ötlet-e...

szerintetek??
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
mért szerinted nem volt jó hozzászólás??
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
még nem ért ide
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
mért neked is az életed a BARCA 

-
- Llegenda del Barça
Rivaldinho, Te mindig tudsz nekem meglepetést okozni!Rivaldinho írta:de ti ezt a dolgot h Real - (Barca) olyan komolyan veszitek hogy ha kikaptok nem tom mi lesz holnap , öngyilkos leszek, örülj h van családod! nekem a Barca nem élet hanem a kedvenc klubom és nem érdekelsz mit válaszolsz mert igazam van, minden Barcas így gondolkozik ,
ezt írtam arra h a REAL MADRID=AZ ÉLET nevű srác lefikázott és ezt és a többi hozzászólásomat kitörölték! ez a madridsta! ez a gyerek beteg komolyan mondom hát ha neki a kedvenc klubja az élet akkor csak sajnálni tudom
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
de ti ezt a dolgot h Real - (Barca) olyan komolyan veszitek hogy ha kikaptok nem tom mi lesz holnap , öngyilkos leszek, örülj h van családod! nekem a Barca nem élet hanem a kedvenc klubom és nem érdekelsz mit válaszolsz mert igazam van, minden Barcas így gondolkozik ,
ezt írtam arra h a REAL MADRID=AZ ÉLET nevű srác lefikázott és ezt és a többi hozzászólásomat kitörölték! ez a madridsta! ez a gyerek beteg komolyan mondom hát ha neki a kedvenc klubja az élet akkor csak sajnálni tudom
Ne aggódj, a fejünkben van s nem felejtjük el. Egyébként biztos vagyok benne, hogy magunk csináljuk majd, de kész lesz. Az idénykezdetig azért még van egy bö hónap.Ordog írta:Véleményem szerintem a Tippjáték menüpontban, lassan be kéne szerezni vmilyen progit vagy nemtom mit, mert lassan elkezdődik a szezon, és addig jelentkeznének rá az emberek, meg ismerkednének vele...
Szoa 1 szó mint 100, lassan be kéne izzítani a tippjátékot is:) Remélem gondoltatok reá
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Véleményem szerintem a Tippjáték menüpontban, lassan be kéne szerezni vmilyen progit vagy nemtom mit, mert lassan elkezdődik a szezon, és addig jelentkeznének rá az emberek, meg ismerkednének vele...
Szoa 1 szó mint 100, lassan be kéne izzítani a tippjátékot is:) Remélem gondoltatok reá

Utánanézek...A. Gábor írta:Lehetne 1 olyan kérésem a szerkesztőkhöz hogy a nap képe képéhez ne mindig a 'kép' fájlnév legyen, mert így ha le akarom menteni akkor át kell írnom...
Pl: lehetne a dátum....
-
- Director del Fútbol
Megbocsássuk mester!...Z. Iván írta:Megbocsássatok, de sajnos jobb dolgom is van annál, mint hogy végignézzem a topicokat. Mindenki tudja, hogy nem fórumozok, Rhynn pedig magának kiadott szabadságát tölti.
Bocsánat, nem vettem észre a kérdést, nem pedig nem válaszolok, azért mert lusta vagyok, vagy direkt hallgatok. Voltam egyébként az utóbbi két nap ebben a topicban, de sajnos azóta jött más hozzászólás, és nem néztem lejjebb![]()
Egyébként én nem értek a fórumhoz, de szólok a webmesternek, hogy nézzen utána.

"Més Cuen un Club"
Megbocsássatok, de sajnos jobb dolgom is van annál, mint hogy végignézzem a topicokat. Mindenki tudja, hogy nem fórumozok, Rhynn pedig magának kiadott szabadságát tölti.
Bocsánat, nem vettem észre a kérdést, nem pedig nem válaszolok, azért mert lusta vagyok, vagy direkt hallgatok. Voltam egyébként az utóbbi két nap ebben a topicban, de sajnos azóta jött más hozzászólás, és nem néztem lejjebb
Bocsánat, nem vettem észre a kérdést, nem pedig nem válaszolok, azért mert lusta vagyok, vagy direkt hallgatok. Voltam egyébként az utóbbi két nap ebben a topicban, de sajnos azóta jött más hozzászólás, és nem néztem lejjebb

-
- Director del Fútbol
Na úgy néz ki, hogy most sem kapunk rá választ, pedig legalább annyit várnék az illetékesektől, hogy: BOCSI DE EZT NEM LEHET MEGOLDANI SEHOGYAN SEM!!! Vagy valami ilyesmit legalább, bár meg kell jegyeznem máshol működik úgy a dolog...mrmonster írta:Ezt már én is kérdeztem már elég régen ugyanebben a topicban, de nem kaptam rá választ...Silvanus írta:Régebben volt már szó róla, de szerintem én lemaradtam...
...szóval hogy lehet azt beállítani, hogy ha hozzászólok valamihez, akkor a hozzászólás elküldése után ne a topik leg elejére ugorjon vissza a fórum, hanem a végéhez, azaz az ÉN épp aktuális hozzászólásomhoz???
Segítségeteket előre is köszi!

"Més Cuen un Club"
hello Bercy!
köszönöm a segítséget és a tippet teszek egy próbát
üdv:majom

köszönöm a segítséget és a tippet teszek egy próbát
üdv:majom

-
- Entrenador del Barça
Kedves majom!majom írta:sziasztok, üdvözlök mindenkit!
örömmel olvastam az eurobarca sikeréről szoló tudósítást gratulálok nektek,
ezzel kapcsolatosan lenne egy kérdésem illetve kérésem is, fél éve lakom pesten imádok focizni, bár sosem leszek Xavi szintjén, viszont sajnos nem sikerült még csapatot találnom így ha esetleg tudok olyan társaságot vagy csapatot ahol szívesen látnának egy lelkes amatőrt akkor kérlek jelezzetek az ulpius007@freemail.hu email címre! a lehetőségeket és a visszajelzéseket előre is köszönöm!
üdv:majom!
hajrá BARCA

Magyar Barca topic: ott megkeresed gnorbert elérhetőségét és megemlíted, hogy Te is szeretnél a csapathoz tartozni és valószínű elmondja miként teheted meg.

Sok sikert!
sziasztok, üdvözlök mindenkit!
ezzel kapcsolatosan lenne egy kérdésem illetve kérésem is, fél éve lakom pesten imádok focizni, bár sosem leszek Xavi szintjén, viszont sajnos nem sikerült még csapatot találnom így ha esetleg tudok olyan társaságot vagy csapatot ahol szívesen látnának egy lelkes amatőrt akkor kérlek jelezzetek az ulpius007@freemail.hu email címre! a lehetőségeket és a visszajelzéseket előre is köszönöm!
hajrá BARCA
hajrá BARCA