Barça Élő Közvetítések
-
- Jugador del Barça
Charlie írta:Ezt mondtam,bár nem hittél nekem.Saviola007 írta:Nah a Viasat honlapján az van hogy a Barca meccs élőben megy.
C.
Nem emlékszem hogy nem hittem volna, de mind1 az a lényeg hogy nyerjünk.
-
- Jugador del Barça
Nah a Viasat honlapján az van hogy a Barca meccs élőben megy.
-
- Director del Fútbol
Nem kell foglalkozni a sok madridistával,végülis igazuk van,szenzációs volt a csapatuk a kiállításig,sokkal több helyzetük volt,mint nekünk,sokkal többet volt náluk a labda,szinte beszorítottak minket a kapunk elé!
A bajnokságot is csak azért nyerjük meg,mert a bírók velünk vannak,nem vettétek még észre???

A bajnokságot is csak azért nyerjük meg,mert a bírók velünk vannak,nem vettétek még észre???

felesleges a bírót hibáztatni, csak idő kérdése volt, hogy mikor lövünk gólt...de persze az is benne volt, hogy pikk-pakk lőtök 5 gólt ugye? ahhoz időnként át kellett volna jönni a félpályán...Zidane 14 írta:Örüljetek hogy 1-1 lett, ha nem állítja ki RC-t, akkor tuti nem ennyi lett volna a kapuralövés aránya! Átengedtük teljesen a területet, hát persze hogy 1 csatárral nem mentek a kapuralövések. A bíró rontotta el az egész meccset a kiállítással meg azzal a kamu 11-essel. RC-t se nagyon értem hogy miért nem hagyta rá a bíróra, mondjuk igaza volt meg minden, de nagyon nehéz helyzetbe hozta a Real Madrid-ot. És még azt mondják hogy ez a legjobb formában lévő bíró... (inkább a legxarabb) Nagyon feltűnően kedvezett a barcának! Szégyelheti magát, eltiltanám egy jó időre a bíráskodástól az biztos! HALA REAL MADRID !!!![]()
![]()
![]()
bíró ide vagy oda: megint kijött a két csapat közötti tudásbeli különbség, mégha ki is hagytuk a helyzeteket
énmeg a barca-zaragoza vezetöjet tiltanám el ,meg azoktat,akik oly' sokszor fújtak ellenünk kamu11-estZidane 14 írta:Örüljetek hogy 1-1 lett, ha nem állítja ki RC-t, akkor tuti nem ennyi lett volna a kapuralövés aránya! Átengedtük teljesen a területet, hát persze hogy 1 csatárral nem mentek a kapuralövések. A bíró rontotta el az egész meccset a kiállítással meg azzal a kamu 11-essel. RC-t se nagyon értem hogy miért nem hagyta rá a bíróra, mondjuk igaza volt meg minden, de nagyon nehéz helyzetbe hozta a Real Madrid-ot. És még azt mondják hogy ez a legjobb formában lévő bíró... (inkább a legxarabb) Nagyon feltűnően kedvezett a barcának! Szégyelheti magát, eltiltanám egy jó időre a bíráskodástól az biztos! HALA REAL MADRID !!!![]()
![]()
![]()
- Zidane 14
- Barça B
- Kapcsolat:
Örüljetek hogy 1-1 lett, ha nem állítja ki RC-t, akkor tuti nem ennyi lett volna a kapuralövés aránya! Átengedtük teljesen a területet, hát persze hogy 1 csatárral nem mentek a kapuralövések. A bíró rontotta el az egész meccset a kiállítással meg azzal a kamu 11-essel. RC-t se nagyon értem hogy miért nem hagyta rá a bíróra, mondjuk igaza volt meg minden, de nagyon nehéz helyzetbe hozta a Real Madrid-ot. És még azt mondják hogy ez a legjobb formában lévő bíró... (inkább a legxarabb) Nagyon feltűnően kedvezett a barcának! Szégyelheti magát, eltiltanám egy jó időre a bíráskodástól az biztos! HALA REAL MADRID !!!

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem te engem itt ne osszál ki.Amúgy meg nem fogom itt neked ecsetelgetni,hogy mennyire szeretem a Barcát,mert nem sok közöd van hozzá.De emellett már nem lehet elmenni szó nélkül,hogy 1000000000helyzetből egyet sem tudnak belőni,csak egy nyomorult kamutizit.BaRcADINHO10 írta: ne csak akkor szeresd a BARCA-t ha 3-0ra nyernek, hanem akkor is ha gyengén megy (akár a helyzetkihasználás) nekik!!
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
nemhiszem h 34-3 as kapuralövés melett hullámvölgy következni.egyszerüen [auto_cenzúra] a helyzetkihasználás.de biztos vagyok benne h a benfika ellen olyan játékot fogunk látni és annyi gólt, h ezt a 3meccset elfelejtjük örökre
Most én vagyok a hülye, vagy tényleg 1 gólt rugott a barca a utóbbi 3 meccsén? Ez nem fordítva szokott lenni?
Asszem kezdődik a hullámvölgy
, remélm csak egy kis bukkanó...
Jah Ronaldinho: Ez a csákó szerintem annyira szívből játszik, hogy ha valaki elvenné tőle a szabadrugásokat, akkor többet ártana vele mint használna...

Jah Ronaldinho: Ez a csákó szerintem annyira szívből játszik, hogy ha valaki elvenné tőle a szabadrugásokat, akkor többet ártana vele mint használna...
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
sztem jobban tudja, mint te, hogy hogy kell szabadot lőni (tv előtt könnyü pofázni "alattuk kell előnni és gól blablabla") és nem hiszem h neked érteni kéne mért MOTTA fogta ronáldót (de valószínűleg azért mert akkor pont ő volt ott).Ordog írta:Tanulhatna Rivaldótól a szabadrúgást figyelve......
Nem veszi észre wzeg, hogy ha felugranak előtte akkor esélye sincs berúgni a szabadot... ---------> Ilyenkor bármilyen meglepő alattuk kell előnni és gól!!!
Nem értem hogy miért Mottának kellett fognia a töltött galambot??? Ott volt Puyol akko mé nem ő fogta????
Ja és ez a húzódás... ez hanyadik is idén?? A nyócvannyócadik asszem....
az orvosi stábnak üdvözletemet küldöm!! Vki adja át nekik... na ennyi köszi
- Ádám02
- Entrenador del Barça
abba sok embernek igaza van hogy Roninakát kellet volna engednie a szabadot de olvastam olyan hozzászólást is amibe azt irják hogy gyengén rugja a szabadot na ebbe nincs igaza tegnap nem ment neki de [auto_cenzúra] jó a rugótechnikája és aki azt mondja hogy nem jó szabadrugás rugó az téved !!meg az is más dolog hogy tényleg engethetne néha mást is rugni !!!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Tanulhatna Rivaldótól a szabadrúgást figyelve......
Nem veszi észre wzeg, hogy ha felugranak előtte akkor esélye sincs berúgni a szabadot... ---------> Ilyenkor bármilyen meglepő alattuk kell előnni és gól!!!
Majd ebben is változtatni fog, ugyanúgy mint ahogy a tizenegyeseiben is:) Egy időben mindig jobbra rúgta, most már balra is így pedig könnyen berúgja azokat, mert az össze felkészült kapus jobbra vetődik ellene:DD
Amúgymeg vicc hogy 34-3-as kapuralövés arány mellett 1-1 lett a kbszott eredmény
Nem értem hogy miért Mottának kellett fognia a töltött galambot??? Ott volt Puyol akko mé nem ő fogta????
Ja és még vmi, a bajnokság most már tuti eldőlt!!!
Majd ebben is változtatni fog, ugyanúgy mint ahogy a tizenegyeseiben is:) Egy időben mindig jobbra rúgta, most már balra is így pedig könnyen berúgja azokat, mert az össze felkészült kapus jobbra vetődik ellene:DD
Amúgymeg vicc hogy 34-3-as kapuralövés arány mellett 1-1 lett a kbszott eredmény

Ja és még vmi, a bajnokság most már tuti eldőlt!!!
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nemigaz. Ilyen nincs. Sztem ha néznénk egy három meccses statisztikát az összes csapatra nézve a miénk lenne a legrosszabb helyzetkihasználás szempontjából. Jól játszottak de megint az volt mint a malaga vagy a benfica ellen. Ráadásul most még emberelőnyben is voltunk. De attól függetlenül a bajnokság már a zsebükbe van Puyoléknak..
Ja és nem Ronadinho-nnak kéne a sz.rúgást lőnie. Négyet lőtt abból 3 bele a sorfalba.
Ja és nem Ronadinho-nnak kéne a sz.rúgást lőnie. Négyet lőtt abból 3 bele a sorfalba.
Perxe h meglesz, de olyan szép lett volna alázni a madridot ehelyett meg