94-ből következtettem, gondolom nem véletlenül van az a nickjében.Messias2 írta:Miből gondolod, h huszonéves?S.Agüero írta:Hogy lehet ilyen buta egy huszonéves ember?

Miből gondolod, h huszonéves?S.Agüero írta:Hogy lehet ilyen buta egy huszonéves ember?
regelek már hozzád aztán tiszta szívből telefosom az oldaladat. előre is bocsánatbarcaboyy94 írta:BOCS A HÍRDETÉSEKÉRT TÉLLEG SAJNÁLOM...!!
nincs mit. de megint itt vanPCsabi írta:Köszönjük az észrevételt.visca el barca írta:van 20 moderátor az oldalon, dse ezt az idiótát még egyik sem tette ki.... lassan itt lenne az ideje
Köszönjük az észrevételt.visca el barca írta:van 20 moderátor az oldalon, dse ezt az idiótát még egyik sem tette ki.... lassan itt lenne az ideje
Kijelölöd, amit kiakarsz emelni majd katt a "B" betűre. A Téma: alatt a hsz-nél a [quote... felett van.mess2009 írta: segítene valaki? hogyan kell ezeket a kiemeléseket csinálni? (kiemelés az idézendő hsz.-ből)
köszi.
segítene valaki? hogyan kell ezeket a kiemeléseket csinálni? (kiemelés az idézendő hsz.-ből)noname írta:Szerintem meg nem felesleges. Miért nem bocsájtod szavazásra?PCsabi írta:Szerintem felesleges lenne a külön topik, nyugodtan mehetnek a hsz-ek továbbra is a Sorozatok részlegbe.
Akkor kiderül h mások szerint is jó-e a Sorozatok részleg.
Azt is vedd figyelembe h az animék jelentős része nem sorozat.
Szerintem meg nem felesleges. Miért nem bocsájtod szavazásra?PCsabi írta:Szerintem felesleges lenne a külön topik, nyugodtan mehetnek a hsz-ek továbbra is a Sorozatok részlegbe.
Bárcsak lenne ennyi anime rajongó,hogy életben tartsanak egy saját topikotnoname írta:Szerintem előnyös lenne a Minden más szekción belül egy külön topik az animéknek. . Mostanában, ha ilyesmi szóba jön, akkor az rendszerint a sorozatok topikban kerül megtárgyalásra, de úgy gondolom h egy külön topik célravezetőbb lenne.