Barca vs Real
- kennyke04
- Entrenador del Barça
hát, ha oda megy Özil is, kíváncsi leszek, ez a sok sztár mit alkot majd, főleg a padosok érdekelnek, vki felfog-e háborodni úgy, mint nálunk Yaya... habár van egy pár hűséges, akik alig játszanak mégse mennének el (M.Diarra, Gago, Drenthe, VdV) ők viselték rendesen a padot és most ki fogja, ha ők mennek a levesbe?
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Egyszerűen elképesztő, hogy ebben az alapvetően kevésbé vidám pillanatban is tudok nevetniferninho írta: Google fordító (a hírnek az elejét):
Mesut Özil elhagyja a Werder és a Real Madrid költözik
Werder Mesut Özil szakmai szabadság Werder Bremen és aláírja a szerződést a Real Madrid. Aztán, a két klub megállapodott kedden délután. A részletekről az üzlet részleteit nem hozták nyilvánosságra. "Tiszteletben tartjuk, hogy Mesut szeretne menni már most a következő lépés a karrierje, mondta Werder vezérigazgatója, Klaus Allofs.
Köszönöm Google fordító!
u.i.: Özilnek meg sok szerencsét, vagyis kéz- és lábtörést

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2010.08.17. 15:43:10-kor.
http://www.werder.de/aktuelles/news/mel ... eal-Madrid
Google fordító (a hírnek az elejét):
Werder Mesut Özil szakmai szabadság Werder Bremen és aláírja a szerződést a Real Madrid. Aztán, a két klub megállapodott kedden délután. A részletekről az üzlet részleteit nem hozták nyilvánosságra. "Tiszteletben tartjuk, hogy Mesut szeretne menni már most a következő lépés a karrierje, mondta Werder vezérigazgatója, Klaus Allofs.
juppi
ennél már csak a render logo volt szebb ajándék
Google fordító (a hírnek az elejét):
juppi

ennél már csak a render logo volt szebb ajándék

madridista
Ez tipikusan egy olyan nyilatkozat amelyen a szennylapok csámcsoghatnak.
Ezt nyilatkozza mindenki kb.Mindenkinek az az álmai klubja amelyik leakarja igazolni.
Özil egy fiatal játékos, az ő szemszögéből tök mindegy, h Real vagy Barca, esetleg MU vagy Chelsea. A lényeg, h egy nagy klubban szerepeljen. Pep nem akarta, most mit kellene csináljon?...várja hátha meggondolja magát?
Ő abban az elit klubban fog játszani, ahol szükség van rá.
Ez a hir kb azért van, h a mai napon is legyen amiről beszélni.

Ezt nyilatkozza mindenki kb.Mindenkinek az az álmai klubja amelyik leakarja igazolni.
Özil egy fiatal játékos, az ő szemszögéből tök mindegy, h Real vagy Barca, esetleg MU vagy Chelsea. A lényeg, h egy nagy klubban szerepeljen. Pep nem akarta, most mit kellene csináljon?...várja hátha meggondolja magát?
Ő abban az elit klubban fog játszani, ahol szükség van rá.
Ez a hir kb azért van, h a mai napon is legyen amiről beszélni.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
én a duplázást és a bl döntőt nem nevezném pofára esésnek,de értem amit mondasz.sjd írta:Mondtam is h nem Özil az első ilyendaffy írta:ha jól emlékszem ezt már egyszer végigjátszottuk riberyvel
Most jó, hogy említetted Riberyt, mert virul a fejem, hogy addig nyalt minkét helyre, amíg két szék közé enyhén pofára esett
Mondtam is h nem Özil az első ilyendaffy írta:ha jól emlékszem ezt már egyszer végigjátszottuk riberyvel
Most jó, hogy említetted Riberyt, mert virul a fejem, hogy addig nyalt minkét helyre, amíg két szék közé enyhén pofára esett
ha jól emlékszem ezt már egyszer végigjátszottuk riberyvel
más: úgy tűnik,ismét elő kerülhet maicon ügye!
más: úgy tűnik,ismét elő kerülhet maicon ügye!
madridista: Mustafa Özil: "Mesut és én Florentino házában voltunk Madridban, ő hívott meg minket. Megígértük Florentinónak, hogy ha a Werder most még nem engedi el Mesutot, jövőre ingyen fog a Real Madridba igazolni. Az én fiam mindig azt mondta, ha elmegy, az egyetlen klub amelyben játszana, az a Real Madrid."
Ennyit arról h a Barca álmai klubja. Mondjuk nem ő lenne az első, aki s*gget csinál a szájából. Már várom a mezcsókolgatós, "Realbanakartammindigisjátszani" bemutatását.
Másrészt azt is írják, h csak szeződése lejártával jönne, ez megmagyarázza, Allofs miért nem kapott ajánlatot
Ennyit arról h a Barca álmai klubja. Mondjuk nem ő lenne az első, aki s*gget csinál a szájából. Már várom a mezcsókolgatós, "Realbanakartammindigisjátszani" bemutatását.
Másrészt azt is írják, h csak szeződése lejártával jönne, ez megmagyarázza, Allofs miért nem kapott ajánlatot
azért Benzema is nagyon jó nyilatkozó, mert ha azt csinálja amit mond, akkor idén 3 gól/meccs átlaga leszEgyébként én ilyen nyilatkozatot nem nagyon hallottam még tőle Real mezben, ez igencsak magabiztosra sikeredett. Very Happy Persze lehet, hogy mostmár magáénak érzi a madridi mentalitást. Végülis hatalmas nyilatkozatkirályokkal játszik egy csapatban, akik tavaly IS el tudták hitetni a szurkolóikkal, hogy ők a legjobbak. Laughing Ramos, Casillas, Pepe, VdV és persze Céééé... micsoda névsor... Laughing

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Hm. Allofs szerint semmiféle újabb ajánlatot nem kaptak a madridtól Özilért. Ez meglepő, bár az is lehet, nem akarja kiteregetni a dolgokat. Sajnos mi nem tartunk igénytt a srácra, pedig azon túl, hogy már most jól jönne, elképzelhető, hogy a jövőben méginkább kiteljesedve valódi világklasszissá érik.
Nagy hibát követ el Mourinho, ha nem viszi Özilt.
Nagy hibát követ el Mourinho, ha nem viszi Özilt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Köszi.daffy írta:szia elvtárs. jó forumozást, sok kitartást és önkontrollt kívánok:)kimber írta:Így van, ennyi kell, minőségi ellenfél nélkül a meccs is unalmas. Hiába játszik két jó csapat, ha nincs kinek, vagy ki ellen szurkolni...Fecooo írta:üdv a fórumon! remélem az enyhe zrikáknak nem ülsz fel és erősíted azok sorát, akikkel jó dumálni az "ellenfélről"

(most lépek, mert két meccs is van a TV-ben, ezekben a spanyol foci ínséges időkben ezek is megteszik...)
Hala Madrid!
Viva Espana!
Viva Espana!
szia elvtárs. jó forumozást, sok kitartást és önkontrollt kívánok:)kimber írta:Így van, ennyi kell, minőségi ellenfél nélkül a meccs is unalmas. Hiába játszik két jó csapat, ha nincs kinek, vagy ki ellen szurkolni...Fecooo írta:üdv a fórumon! remélem az enyhe zrikáknak nem ülsz fel és erősíted azok sorát, akikkel jó dumálni az "ellenfélről"
Így van, ennyi kell, minőségi ellenfél nélkül a meccs is unalmas. Hiába játszik két jó csapat, ha nincs kinek, vagy ki ellen szurkolni...Fecooo írta:üdv a fórumon! remélem az enyhe zrikáknak nem ülsz fel és erősíted azok sorát, akikkel jó dumálni az "ellenfélről"

Hala Madrid!
Viva Espana!
Viva Espana!
üdv a fórumon! remélem az enyhe zrikáknak nem ülsz fel és erősíted azok sorát, akikkel jó dumálni az "ellenfélről" 

Köszönöm a figyelmeztetést, nem olvastam eléggé figyelmesen a szabályzatot... Már javítottam is. 

Hala Madrid!
Viva Espana!
Viva Espana!
- MatyiG
- Adminisztrátor
OFF: Üdv. a fórumon Kimber és további jó olvasást és írogatást!kimber írta:Üdv. minden Barca drukkernek. ....

Egyébként az aláírásodban lévő szöveg nagyon hosszú, ez nem megengedett!
-
- Entrenador del Barça
Udv,a forumon!Kerlek vedd ki az alairas szoveged nagy reszet,mert csak 3(?) sor lehet!kimber írta:Üdv. minden Barca drukkernek. Most találtam rá a honlapotokra, ami nagyon színvonalas, gratulálok hozzá. Ezután rendszeres olvasótok leszek, bár hozzászólni szerintem keveset fogok. Jómagam hozzátok hasonló fanatikus vagyok, csak épp a kedvenc csapatom a nagy rivális, a Real Madrid, aminek a meccseit pontosan Raul debütálása óta kísérem egyre nagyobb figyelemmel, mára ez a kapcsolat igazi szerelemmé érett.![]()
Válogatott szinten természetesen csak a La Furia Roja létezik számomra, ilyenkor mindegy, melyik csapat játékosai alkotják, teljes szívvel tudok örülni akár Puyol, akár Pique játékának.
Annak örülök, hogy Özil nem kellett Pep-nek, remélem mi valahogy leigazoljuk, mert Kaka kiesésével jól jönne a fiatal Canales és a lassú Van den Vaart mellé. Emellett a védelmünk elég gyengusz még mindig, nagyon hiányzik egy igazi bal bekk. De majd kiderült lassan, hogy mire megy JM ezzel a kerettel. Hirtelen ennyi, már nagyon várom a kezdő sípszót, ahogy gondolom Ti is.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Üdv. minden Barca drukkernek. Most találtam rá a honlapotokra, ami nagyon színvonalas, gratulálok hozzá. Ezután rendszeres olvasótok leszek, bár hozzászólni szerintem keveset fogok. Jómagam hozzátok hasonló fanatikus vagyok, csak épp a kedvenc csapatom a nagy rivális, a Real Madrid, aminek a meccseit pontosan Raul debütálása óta kísérem egyre nagyobb figyelemmel, mára ez a kapcsolat igazi szerelemmé érett.
Válogatott szinten természetesen csak a La Furia Roja létezik számomra, ilyenkor mindegy, melyik csapat játékosai alkotják, teljes szívvel tudok örülni akár Puyol, akár Pique játékának.
Annak örülök, hogy Özil nem kellett Pep-nek, remélem mi valahogy leigazoljuk, mert Kaka kiesésével jól jönne a fiatal Canales és a lassú Van den Vaart mellé. Emellett a védelmünk elég gyengusz még mindig, nagyon hiányzik egy igazi bal bekk. De majd kiderült lassan, hogy mire megy JM ezzel a kerettel. Hirtelen ennyi, már nagyon várom a kezdő sípszót, ahogy gondolom Ti is.

Hala Madrid!
Viva Espana!
Viva Espana!
Amennyiben idén is azt a Kaká-t láthattuk volna.zsuni írta:Kákát egy féllábú tengerészrozmár felesége is tudja pótolni, az a dupla 0 amit bemutat, az nem nagy teljesitmény. én örülök hogy megmütötték, legalább nem kell nézni a szenvedését vagy fél évig.
Első éve volt a tavalyi, és a vége felé valami életjelet is mutatott magáról, ki tudja, lehet, hogy idén magasabb szintet hozott volna. Meg azért nem egy Drenthéről beszélünk, aki alapból egy tehetségtelen balfék, hanem egy volt aranylasztisról, aki ha rendben van a motivációja, és formában van, akkor bőven Top10-es focista.
Egyébként én ilyen nyilatkozatot nem nagyon hallottam még tőle Real mezben, ez igencsak magabiztosra sikeredett.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
a Beckenbauer kupa már megvan, még hozzácsapják a Bernabeu trófeát, és már meg is van a dupla.Fecooo írta:szombat, 15:47 - Kaká: "Amikor visszatérek, meg kell harcolnom a helyemért. Mourinhóval minden lehetséges, a duplázástól kezdve a triplázásig. Canalesből világsztár lesz."
(madridista)
ez de szép nyilatkozat
ez a két lehetőség van csak?
De szerintem Kaká nem erre célzott.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
daffy írta:ez igaz,nagyon tisztelem a múltja miatt,de azt hiszem rászolgált a nevére

més que un club
ez igaz,nagyon tisztelem a múltja miatt,de azt hiszem rászolgált a nevére
Kákát egy féllábú tengerészrozmár felesége is tudja pótolni, az a dupla 0 amit bemutat, az nem nagy teljesitmény. én örülök hogy megmütötték, legalább nem kell nézni a szenvedését vagy fél évig.kaká nagy érvágás, nem hiszem, hogy Canales pótolni tudja, de VdV szerintem megoldja az ő hiányát, esetleg Xabi Alonso feljebb lép.
főleg labdás gyakorlatokat végeznek,de napi kétszer. a játékosok azt nyilatkozzák,hogy nagyon kemények az edzések. 

Egyébként végül mi lett abból, hogy Mou többségében labdás edzéseket akart tartani? Mert ha végül ezt alkalmazta és silányabb volt az alapozás a normálisnál, akkor miről beszélünk?
Szerk.: Pesze profi edző, szóval kicsi az esélye, hogy ilyen hibát követne el, de mi van ha nem megfelelően mérte föl a játékosai állapotát a Vb után? (már aki ott volt ugye, de a szabadság után is kell megfelelő alapozás)
Szerk.: Pesze profi edző, szóval kicsi az esélye, hogy ilyen hibát követne el, de mi van ha nem megfelelően mérte föl a játékosai állapotát a Vb után? (már aki ott volt ugye, de a szabadság után is kell megfelelő alapozás)